Ptja...

Semester igen... Ledig imorn och fram till nästa måndag, det blir 12 härliga dagar! Imorn ska jag fiska, på fredag sola och på lördag är det stor släktträff i dalarna. 100 pers, mammas sida.

Fan vad bra att studio 107,5 blev en bra radiokanal nu när vinyl 107 blev en mycket dålig och svenska favoriter försvann! Vet du vad dom dansade till på Cafe Opera -95? Jo, följande...


Sol sol sol!

Fan vilket fantastiskt väder det har varit senaste tiden, man känner sig ju helt på topp! Sitter ute med macen och dricker lite kaffe i solen. Igår var jag hemma hos Palle som bor i akvarellen nere i Tullinge centrum. Han bjöd på Tacos och sen efter det blev det Golden Hits. Alla var fulla och glada och Golden Hits har aldrig någonsin varit tråkigt! Till och med min kära storebror dansade mest hela tiden och det har jag aldrig sett honom göra förut. Jag tror att han är lycklig och det gör mig glad! Men jag har lite dåligt samvete för jag är ju bara ledig idag förutom igår och jag var så fruktansvärt bakfull så jag missade att ligga ute i solen idag. När jag tillslut botat min huvudvärk kl 15.00 ca så hade solen gått i moln. Tusan! Tur att den skiner nu då när det inte är riktigt lika hett. Förstår inte varför jag kan festa en hel vecka i Dalarna utan att bli ett dugg bakfull annat än lite trött och här räcker det med att man går ut en kväll så är man helt trasigt. Varför blir det så? Jag har aldrig varit bakfull i Dalarna, beror det på den friska luften?

Ikväll ska jag äta lövbiffsgryta (mums!) hos Linda och Matte, sen ska jag hämta upp lilla Pellinor som jag ska planera min Bali-resa med. Fyfan vad kul det ska bli och framförallt lungt och skönt! Sofie ska komma förbi en sväng också och för att inte glömma, någon gång vid midnatt kommer Dennis direkt från Götet och hit. Toppenhelg, toppenhumör för mig igen.

Vackert väder -röd om öronen!

Om det är molnigt i morgonbitti så skjuter jag första bästa förbipasserande...!

Lite kort från i måndags.


Kissen Doppson. Är i Lillhärad och rastar hund i regnet.



Sessi. Hälsar på Mike på campingen.

Vilken härliga da' la la la

Började med att gå upp sjukt tidigt för att umgås med min lilla söta häst som inte alls ville umgås med mig, eftersom den tuggade hö för fulla munnar. Men det var toppenbra ändå.... sen jobba hela dagen lång. Till slut, kl 20.15 så är det dags för mig att åka hem och laga mat, TRODDE JAG JA. Det gick inte att larma, hur vi än försökte slita, dra, laga och ordna så gick det inte att larma pga det där jävla kassaskåpet. Kom väl hem vid halv 10 eller nåt och var sjukt pepp på att laga middag, eller kanske inte. Skön första dag. Nu har jag iaf ätit och diskat, ska strax tvätta och packa upp mina väskor men först ska jag unna mig en kopp cappuccino. Det ser ut att bli en lång kväll, och en tidig morgon. Ska vara på jobbet halv 9 och måste hinna med viktiga saker innan som att marinera köttet! Ska bjuda Dennis på en födelsedagsmiddag!


Om ca 50 min: Grattis min fina fina Dennis!

Fredrik. 870723 - 070929
Du är och förblir saknad. Du skulle fyllt 21 du med. Men det blev inte så. Saknar dig, känns fortfarande helt overkligt.

Västerås - Sthlm



Inte för att vara tjatig men om man bor i Västerås så heter det att man åker NER till sthlm. Inte upp!


vecka 29

Uj Uj Uj, jag är lite schleten, fest fredag v.28 till lördag v. 29 med uppehåll endast torsdagen. Men jag har haft så himla roligt! Hatar när veckor som denna tar slut. Jag har kastat upp en jäkla massa kort på facebook, orkar inte lägga in så mycket här. Har träffat alla jag ville träffa men tyvärr hann jag bara se mina kära norrmän 2 kvällar fast det är ju i alla fall 1 kväll mer än förra året!

Det roligaste som hände under veckan är väl typ allt men jag tror ändå resan hem i lördags när vi tryckte in 13 st i bilen, tur att Ingemar har en volvo kombi! Fast det var också ganska roligt när jag svettades som en gris i fredags och öppnade fönstret mitt i natten och det flög in 300 myggor. För mig skulle det inte gjort så mycket eftersom dom typ aldrig biter mig (äckligt blod?) men det surrade så mycket att jag typ vaknade var 10 minut hela natten. Ni vet när man hör dom hela tiden men inte kan se dom och det där härliga ljudet när de kommer närmare och närmare örat (haha). Fia och Dennis var LAGOM glada på mig sen på morgonen :)

Lite bilder.


"hjälpte" Dennis med grillen!


Min kusin Carro, jag och min syster. På väg ner på lördagen, så jävla kul resa ner! Lånade kortet från Angelica.


Här satt vi 4 st på hemvägen....


Fyllskallar!


Jag har typ bara ätit burgare hela veckan, i stort sett! Se så glad jag är! (typiskt fetton!)


Jej älsker livet!

Jag är i dalarna och kör mitt livs hårdaste vecka. Nu har jag festat 5 dagar i rad men jag tänkte rulla hem till mormor ikväll och äta lite middag, godis och leka med barnen. Dessutom har dom ett mycket roligt nintendo! Jag blev ju utkörd ur stugan pga platsbrist och fick flytta hem till min kusin som har internet och därför kan jag skriva det här euforiska inlägget! Har försökt följa upp mina kvällar med foton men jag glömde faktiskt kameran hemma både igår och i tisdags dålig som jag är. Jag älskar verkligen livet och jag längtar till imorn då Fia kommer med Dennis! Älskar det här stället, vill nästan flytta hit! Nej, nu loggar jag ur och förflyttar mig hem till mormor, tror att det vankas kaffe!

LIVET!


Den dagen, den glädjen

Vi ska vara fria, men varför och från vem
Vi ska spela svåra och aldrig längta hem
Jag gör ett misstag och jag gör det med flit
Jag spelar chanslös och ber dig komma hit
Och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
Så får du mig ändå

Och tro att du har tröttnat på mig
Ring mig sen och ångra dig igen
Så får du mig ändå

För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Vem vill ha stolthet när man kan få den man vill ha?
Vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra?
Integritet vad har det nånsin gjort för mig?
Och trygghen byter jag med glädje ut mot dig

Och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
Så får du mig ändå

Och tro att du har tröttnat på mig
Ring mig sen och ångra dig igen
Så får du mig ändå

För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

För jag har bestämt mig
Mina känslor leker med dig

Jag har stämt dig
Så din pipa dansar efter mig

Och tämjt mig
Tvätta rent min hjärna tills jag är fri

Tills allt sjunger din melodi

Och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå

Om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
Så får du mig ändå

Och tro att du har tröttnat på mig
Ring mig sen och ångra dig igen
Så får du mig ändå

Blås upp mig och stick hål på mig
Och blås upp mig och stick hål på mig igen
Så får du mig ändå

För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
Så får du mig ändå
Så får du mig ändå

Så får du mig ändå

Fascinerande päron

Mina päron typ avgudar American Idol. Dom springer till TV:n när de börjar sen skrattar dom högljutt, sen gråter dom lite lätt och slutligen analyserar dom allas uppträdanden noggrant. Snacka om att dom skrämmer skiten ur mig. Uh :( Tacka fan för att jag är så himla mycket bättre som sitter och msn-chattar hela dagarna. Har precis återfunnit charmen med det hela, så himla roligt! Smileys is the shit. Ironin flödar.

Nåja, nu är jag ledig i 11 dagar! Det ska bli så himla mycket VERY NICE. Utan internet dessutom. Have fun while I'm gone!

magen

Ja min mage är ett mysterium, fortfarande lite spökande där inne. Så det gjorde ju inte saken bättre att jag råkade dricka diskmedel idag. Det är ingenting jag kan rekomendera! Dessutom har jag fått typ kroniskt näsblod i ena näsborren. Sen var det en till dålig sak idag och det är att jag skulle packa ikväll men somnade och sov antalet onödiga timmar! Ska börja packa nu istället och kommer inte kunna somna i natt. 1 dag kvar på jobbet sen sticker jag till Västerås för att hänga med Dennis så länge som möjligt till Fia slutar jobbet, sen sticker vi till Dalarna och jag är internetlös i ca 10 dagar. Längtar så sjukt mycket, bara ett helvetetiskt tiotimmarspass imorn sen är jag ledig! Fiskespöt ska med och bikinin men det ser grått ut om jag ska vara ärlig. Men vad gör det? Det här kommer bli den bästa sommaren, vet det på förhand!

It's YOU!

The wonders I've seen
Now that the dreams are all coming true
Who is the one that leads me on through

It's you
Who puts me in the magic position, darling now
You put me in the magic position
To live, to learn, to love in the major key

And I know how you've hurt
And been dragged through the dirt
But c'mon get back up
It's the time to live
So give your love to me
I'm gonna keep it carefully
Deep in the treasure chest below my breast

I wanna be adored



Stone Roses - I wanna be adored måste vara en av de bästa låtarna som någonsin gjorts genom tiderna.

Idag har Silica (min häst) fått åka till kliniken och som jag misstänkte, rotation i båda hovbenen fram. Men hovslagaren sa vid ett senare tillfälle att det var ganska lindrigt. Det är alltså inte helvetet på jorden just nu, men man vet fortfarande inte om hon kommer bli bra. Nu har hon fått på sig nya skor som ser lite lustiga ut men dom ska i alla fall hjälpa henne att ha mindre ont. Det finns bara två sjukdomar som är värre än fång enligt vet + hovslagare och det är kolik och tarmvred. Återbesök om 5 veckor i alla fall och sen väntar en lång rehabilitering. Man måste fan vara stark nu. Man måste orka. Det här är inte lätt, det här är absolut inte roligt. Men det måste bli bra!

Power Meet



Dennis, Elina, Ken, ?

Sjuk

Magsjuk, matförgiftad? Bara idag hoppas jag. Kan stå ut med det bara jag får vara frisk i helgen och nästa vecka. Inte mycket att göra, aptiten är väl sådär men jag tror jag pallar lite thé.

Helgen är över...

Det har varit så himla roligt i helgen! En enda stor brakfest! Power Meet fredag+lördag. Jag brukar inte orka två dar i rad men jag lyckades pga ett litet dragplåster... Jag har skrattat mig igenom hela helgen, livet är underbart. På tal om liv där motsatsen är död så måste jag förklara för att undvika missförstånd. Jag håller INTE på att dö men det finns andra som är i riskzonen och det var det som jag försökte säga i tidigare inlägg. Det är för mycket död omkring mig helt enkelt. Själv är jag frisk som en nötkärna vad jag själv vet.

Jobbar bara tre dagar den här veckan sen sticker vi till dalarna, jag och syster. Hämtar upp henne på jobbet fredag kväll och sen drar vi till en enda stor folkfest. Det ska bli så fruktansvärt roligt! Det väntar bara rolig saker framöver, så sjukt pepp! Hoppas syrran kan kasta fram lite bilder från helgen snart för jag glömde ju kameran hemma som vanligt.

Rocky Dennis

Jag älskar mig själv ibland! Jag har tillslut, 10 år efter alla andra, listat ut varför Rocky Dennis(artisten) heter just Rocky Dennis!




sol, moln, sol, moln...

Vilket jobbigt väder.... Jag trodde det skulle vara klarblått! Man är bortskämd. Sol, moln, sol, moln... och så håller det på med cirka 1 minuts mellanrum. Jag gick in, fick avsluta mitt försök till grillning. Jag ska gå ner till Tullinge C snart och köpa en vattenmelon, jag får inte köra bil samt busstrejk. SAMT FETTMA!

Jag längtar så himla mycket till imorn och sen till nästa helg då jag har min första semestervecka. Kommande helg innebär öl i gräset och förhoppningsvis ett efterlängtat möte. Nästa helg innehåller dalarna, kubbturnering, long-time-no-see möten och en rejäl dos alkohol. Hela v. 29 kommer innehålla fruktansvärt mycket alkohol och jag ska hinna umgås och träffa alla som jag planerat, mina kära vänner från Norge dyker upp också! Tid finns, det gäller att orka! Har redan dragit ner på tempot på jobbet, varvar ner, varvar in det nya - ledighet!

Igår drack jag öl på en lokal pub (törs inte nämna namnet med risk för att bli utbuad) med mina kära ica-vänner. Fan vilket bra gäng det är! Idag är jag hemskt mycket ledig och jag förtjänar det efter antalet jobbade dagar, antalet uteblivna helgdagar och antalet stängningskvällar! Idag är min dag och jag känner mig otroligt pepp på livet även om döden ligger nära inpå. Lustig känsla, minst sagt. Det känns ungefär såhär:


...

Jag längtar tills du skriver igen... och igen...
ps. jag är packad! ds.

Tiger Lou

Så omvälvande.. jag finner inga ord...
Det var länge sen jag lyssnade på skivan helt enkelt. Så fruktansvärt bra!



Det finns en kvinna i åldern 22-27 som handlar rätt ofta hos oss. Hon är sådär mystiskt vacker, som tagen ur en film. Om man kunde konvertera och byta så skulle jag gifta mig med henne. Egentligen beundrar jag henne för hennes skönhet och önskar jag vore henne eller hade åtminstone hälften av hennes utstrålning. Det är häftigt att hon är så slående vacker.

Om 2 dagar smäller det.

Film x2



Levity får godkänt. Stör mig så jävla mycket på mr. huvurollsinnehavare à la indian-slowmotion grottmänniska. Känner ingen empati för människan en enda gång i hela filmen. imdb ger den 6,5 av mig får den 5/10.

Tänker inte betygsätta Scary movie 1. Den är rolig ibland, det räcker! Scary movie 2 är däremot INTE rolig!

HUR JÄVLA DUM FÅR MAN VARA?!?!?!

RSS 2.0