Selma -välkommen!

Familjen har fått sin första katt. Mamma hade iof en katt när hon träffade pappa men det var hundra år sen så det räknas inte. Välkommen till familjen Ekström säger jag till Selma!

Gick upp 8 och åkte till Valdemarsvik som ligger 40 minuter utanför Norrköping. Fikade och åt lunch med mammas kusin + familj. Åkte hem och vid 5 på e.m. var Selma i sitt nya hem. Hon undersökte huset, gick på lådan tre ggr, lekte som en galning med leksakerna vi köpt, satt i allas knän, sov på pappas ben, tittade på tv, gick på tanjentbordet och tittade på mig och mamma genom fönstret i pappas famn. En fantasisk liten tjej, hon är vår nya stjärna i familjen.

Försökte ta kort men det gick inte bra alls. Pappa tog ett kort med mobilen i alla fall, här är det som får duga för idag:



Skönt att Selma i princip var helt installerad på 4 timmar! Det är värre med mig. Jag mår illa och känner mig riktigt dålig i magen. Den gör ont och är ritkigt sur. Hoppas det går över och inte blir värre. Nu väntar som tur är två dagar hemma bara. Ska leka med katten och inte vara tillbaka på jobbet förrän på tisdag. Imorgon ska jag laga middag till familjen, det kunde man inte tro om mig va? Hehe, jag kan överraska. Hoppas att jag mår bättre bara, annars måste jag ställa in.

Åhåhåhå! Parentesinlägget!

Mamma var så orolig att Robin skulle åka ut i Idol så hon ringde och RÖSTADE! Herregud, det är ju bannlyst att RINGA IN och rösta! Nåväl, hon kanske bidrog till att han fick stanna för den där blonda lillfjanten åkte ut istället! Hrhrhrhrhhehehe *evil*

Jag har ont i huvudet. Vi hade julmarknad idag, i centrum på Fruängstorget. Vi sålde lussebullar (och en och en annan brödbit) för 10 000 kr. Jösses! Midjeväska(!) och täckjacka på torget hela dagen (inte jag men några andra stackare). Älskar Fruängen och alla små söta tanter och gubbar som kommer och handlar hos oss varje dag. Dom är så glada när det är dags för julstöket och årlig julmarknad. Går runt och myser bland stånden(kul ord) och köper julstjärnor och lussebullar för fulla muggar. Mysigt, känns som att hela Fruängen har ganska nöjda och glada boende där. Jag skulle kunna tänka mig att bo där jag med. Trevligt som tusan, TROTS alla alkisar och TROTS Lena(ett riktigt orginal, en annan historia). Det var roligt men nu är jag så trött på att vara trevlig så jag fick ont i skölln. Storskölln. Tack och lov så jobbar jag inte förrän på tisdag nästa gång.

Imorn går jag upp kl 08.00 och åker strax därefter till Valdemarsvik och hämtar kissen <3

Godnatt!


NU SKA JAG SOVA!
GUTEN NACHT

Rösta!

Nu är det dags för Roffe att få ett pris!
Rösta här: https://www.questback.com/sr/jerring08/

Länge leve den förtryckta sporten -ridsport!
Som senast var det ett jävla fiasko runt OS-sändningarna då Roffe fixade ett OS-silver. Albert Svanberg får mig att se rött, han kan gå VÄCK.



Imorgon börjar Globen Horse Show också, men jag ska inte gå, var för seg där med att beställa. Även jäkligt synd att man fick veta i efterhand att Emelie Brolin (en nära vän till familjen, lång historia...) ska vara med på dressyrkliniken och rida Briman för Anky. AJA, shit happens! *sur*

fotnot: Alltså inte dressyrklinik som i ett sjukhus, utan "klinnick".

Statuscheck

Har inte skrivit så mycket allmänt senaste tiden, jag vet. Men nu ska jag försöka, blir sånt gnäll (på VISSA!) när jag inte uppdaterar med jämna mellanrum.

Jag blev lite sliten efter ytterligare en helg med stor fest. Det har blivit mycket nu på slutet. Lite för mycket av det goda kanske. Har haft riktigt ont i nacken den här veckan, vilket förmodligen beror på att jag gör det jag gör nu väldigt ofta; ligger i sängen med laptopen på magen. Får väl skylla mig själv antar jag. Har verkligen längtat till massagen idag så nu är jag lite bättre. Vi har friskvård på jobbet, 30 min massage varannan vecka och det är så himla BRA! Tack jobbet.

Den här helgen hade jag ingenting inplanerat, så otroligt skönt. Men tjii fick jag, för på lördag blir det en liten resa till Valdemarsvik t/r. Ska hämta vår nya familjemedlem! Saknaden efter Maja (kaninen) har varit påtaglig här i hemmet, så nu ska vi reda ut sorgen i våra hjärtan med en ny liten kärlek. På Maja's favoritplats står nu mammas gympaskor och jag hoppar verkligen till varje gång jag ser dom för jag tror fortfarande att det är Maja. Men Maja finns inte längre, visserligen ligger hon i frysboxen på vinden men det räknas inte, alla förstår vart jag vill komma. Pappa är nog den som har tagit det hårdast med förlusten av henne, så när vi avklarat vid middagsbordet att vi alla var överrens ringde han 10 sekunder senare. På lördag kommer hon den lilla, rara kissekatten vid namn Selma!





Jag är inte alls säker om det är den svarta kissen på bilderna. Men jag vet att hon är svart och lite grå och den nedre bilden tycker jag stämmer ganska bra på den beskrivningen! Den övre är jag lite mer osäker på. Men det är säkert hon <3
(lånade bilderna från Emmas facebookalbum)

Födelsedagsfesten

Det var någon som sa något skitbra som jag skulle blogga i efterhand men tror ni att jag kommer ihåg vad det var? Inte en chans. Det har varit fullkomligt kaos. Igår vaknade jag kanske vid 3 och trodde jag skulle dö av huvudvärk och så fort jag lyckats bota den med ipren som mamma fick leverera in i mitt rum så började jag må kaotiskt illa. Jag tror jag klev upp ur sängen kl halv 4 på eftermiddagen. Jag skäms lite, hur kunde jag bli så bakfull? Kanske var det där shotglaset med whiskey som Sofie lurade i mig och Matilda. Jag trodde jag skulle spy, hur kunde jag vara så dum att jag gick på det? varför luktade jag inte i glaset först? Jag förstår verkligen inte hur en människa kan dricka whiskey det är typ det äckligaste jag vet! Uuuuuuäääh!


Födelsedagsbarn 1


Födelsedagsbarn 2 som Roger Pontare med yxan i krigarens hand...


Okej, håll i dig! Fjortisfylla deluxe utan censur:







Okej... det fanns värre kort men jag tänker inte hänga ut mina vänner allt för mycket.


Tack alla mina underbara vänner för en galen fest som pågick till 5 på morgonen. Jag är oerhört tacksam för att ni kom och för alla presenter som jag bad folk att INTE ha med. Ni är några envisa människor ni. Jag får väl visa några kort men det finns en stor skara på facebook, kolla där! Det fanns närmare 193 kort i min kamera och jag har fan inte ens tagit 20 av dom eftersom jag själv är med på varenda jävla bild. Men jag är glad att någon dokumenterade mig under kvällen, som typ när jag blev lurad att dricka whiskey... så man fick se mitt ansiktsuttryck efter den shoten. Och att alla satt under vindunken och drack, det missade jag, men tack vare kameran fick jag även ta del av det. Tack alla som kom igen och framförallt tack alla som hängde kvar hela natten! Vilket järngäng. Jag var nog fullast av alla inte minst av korten att döma...

Jag blir tokig!!!

VARFÖR tror folk att jag lyssnar på hårdrock?! Får ständigt höra det av alla möjliga människor, antaganden. Jag blir så jävla trött. Står det hårdrock i min panna eller? Jag lyssnar INTE på hårdrock. Inte alls! Det finns nog bara en genre jag tycker är sämre och det är reggae. Så då var det avklarat.



Idag försov jag mig. Anders ringde 09.01 och undrade vart jag var och jag hade inte en susning om vad som hände men klockan var ställd på 07.00 så jag måste ha stängt av den i sömnen. Aldrig försovit mig till mitt jobb förut, tycker det är så himla pinsamt. Loggade in på stämpelklockan exakt 48 minuter senare. Det är ingen big deal att försova sig. Det händer den bäste och någon gång ska ju vara den första. Men jag tycker det är jobbigt att det drabbar mina arbetskamrater, är inte jag där måste någon annan dra mitt lass(och sitt eget).
Idag ska jag släcka ner nu. Flera veckors sena nätter har väl bidragit till mitt medvetslösa tillstånd denna morgon. Jag menar, det är inte så att jag alltid brukar vara vaken till halv 4 på morgonen. Men det har pågått sen den där söndagen då man ställde om klockan till vintertid, jag måste verkligen vända trenden nu. Och inte bara det här med sömnen, allt annat också. Jag måste verkligen ta tag i allt nu. Jag tänkte börja på måndag för på lördag är det kalas! Fia kommer hit i morgon också, äntligen!

Present!



Jag fick den här i present av Maria. TACK! Världens finaste present <3



Orginalkortet är från ettan på gymnasiet tror jag. Hihi.

1 år närmare döden.

1 år närmare döden!

Jag har firat min födelsedag genom att jobba hela dagen lång! Men mamma hade köpt världens bästa presenter och bakat en kladdkaka när jag kom hem kl 9 på kvällen. Tack mamma <3

Tack alla för all uppvaktning!
På lördag blir det alkoholrelaterat firande. Väl mött!
Kram


Dammsuger

Jag har sorterat i garderoben och dammat alla hyllor, nu ska jag bara byta lakan och dammsuga!



Idag har jag handlat smink med min fru i Skärholmen eftersom jag hade en ledig dag. Vi handlade i typ 10 minter och fikade i 3 timmar kändes det som, men jag hittade det jag behövde.

Om 2,5 h fyller jag år! 22 år blir jag. Hurra för mig.

Personalfest

Idag är jag sådär bakfull då man slipper huvudvärk och illamående. Det är det bästa sättet att vara bakfull på om man nu måste bli det. Har sån jäkla träningsvärk dock och är trött och seg. Jag tänkte jag skulle äga på bowlingen igår men jag drack 6 öl innan middagen och var istället sämst (inte sist, men ändå verkligen... sämst).

Vi hade personalfest igår med Bowling, asiatisk buffé och slutligen ett drinkbord på Blue Moon Bar. Jag är mycket nöjd med kvällen för jag vet att jag hade riktigt jävla kul och dansade som en galning, men samtidigt minns jag nästan ingenting. Lämnade väl stället runt 2, irrade runt, klämde en fet burgare som gjorde mig en aning illamående och tog nattbussen runt halv 4 på morgonen. Allt är fortfarande rätt suddigt och jag har lite minnesfragment mest vilket är synd eftersom man vill kunna återberätta lite men ni får nöja er med att få veta att det var en toppenkväll! Minns att det delades ut oändligt med pussar och kramar vilket jag tycker är otroligt fint. Jag älskar mina kära arbetskollegor! Tack för att ni får mig att trivas så bra på mitt jobb.

Tog med mig kameran och tog även fram den tidigt men upptäcker att batteriet lider mot sitt slut så det blev kanske 10 bilder allt som allt. Det var jäkla synd! Nåväl, får väl kasta upp lite bilder ändå.



Karro & Elina



1. Chefen
2. Karro, Sanna
3. Anders
4. Annelie, Karin, Gabbe



1. Micke L & Jenny P
2. Lisa, Micke W, Jesper
3. Micke W, Jesper, Anders
4. Jenny O

hurra HURRA!

Hurra! Hurra! Vad det är roligt i Moskva, jag dansar med dig och du är nästan som jag!

Imorgon är det F E Z T


WTF!


Enough!

Även om studiobilderna är helt oretuscherade så tycker jag att det är lite väl mycket high fashion och Greta Garbo just nu. Måste jämna ut det hela en aning...



Vem fan är det här?!

Såpa


Jessica och Anna från i lördags!

Det har blivit lite såpa på mitt gamla jobb om man säger så. Men jag vet var jag står. Jag brukar tillägga att jag vet, tills motsatsen är bevisad. I det här fallet tror jag inte att det finns någon motsats att bevisa. By your side, friend!

Elina i stan...


...i regnet. Ullas bild.

No more "Jävla Jessica"

Irriterad jag blir. Jag gjorde ett quizz men sidan är ju så förbannat seg så det får vara tills jag hittar en snabbare sida att lägga upp mitt quizz på!

Sen så ska jag inte svära åt Jessica som gav mitt namn och nummer till Model House för det var ju riktigt kul att bli plåtad. Trevliga människor där dessutom! Här är resultatet och det är väl rätt ok även om jag ser ut som en blondbimbobitchfjortis deluxe! Fast det är ju så jag ser ut och det är ju det jag vill vara! Jag gillar page, det är helt ok.




Efter plåtningen smög jag hem till Sara i Roslagstull som knyckte två bilder på frugan sin, men det är ok. Hon tyckte jag var fin *lykklitjej*. Vi spelade Burnout och den här gången förlorade jag inte lika stort, nej jag höll nästan på att vinna ett tag! Det var mysigt.

Jag har verkligen världens bästa fruga!
/Lyckligt gift

Das model

Imorgon vill jag vara lika vacker som min fru Sara:


WOhO!

Nyss hemkommen från en liten återträff med några från mitt gamla jobb på ICA. Vi har sjungit Singstar (till och med jag sjöng EN låt!) och ätit god mat och druckit lite alkoholhaltig dryck. Sen stack vi till stan för att mötas av århundrades kö (vilket i och för sig alltid förekommer) till Golden Hits så vi knallade ner längre ner på Kungsgatan och svängde in på Blue Moon Bar. Det var väl helt okej men jag är lite förkyld så jag var inte i mitt esse. Såg lite halvmediokra kändisar på sturis och sen tog vi en stortaxi hem. Taxichauffören var himla rolig. Man förväntarsig inte att bli kallad för madame, men det berodde på att min halsduk tillverkats till huckle pga rådande nederbörd. Invandrarchaffisen ler stort och drar igång Abba på högsta volym och jag hänger på i munter sång. Jag tror dock att jag var den enda i sällskapet som uppskattade det hela, hehe. Jag menar, Agnetha Fältskog är min drömkvinna! Det är alltid rät tillfälle för lite Agnetha, ALLTID. Fan vilken bra taxiresa! Nu ligger jag i min säng och är inte längre trött. Ska kolla klart på andra halvan av en film och sen knyta mig trots allt. Jag kommer tyvärr inte bjuda på några egna kort från kvällen för jag glömde visst fotografera. Däremot förväntar jag mig lite kort från Annas mobiltelefon. Hosta fram korten nu snälla, rara och söta Anna. Jag vill se söndagsbilderna, inga måndagsexemplar. Finurligt intern.


Agnetha, du är mitt allt! Din röst!

The best is yet to come



There's a kiss that I've not tasted
There are candles waiting to be lit
If love is too bitter, add some sugar
It's alright even if the guitar is broken

To hug someone
To kiss someone
The best is yet to come

You can't avoid a mistake
To have doesn't mean to hold
Even if happiness can end
Pain will not last forever
If loneliness is unbearable
Then life will never be easy
There's a time for laughter,
and a time for tears

To hug someone
To kiss someone
The best is yet to come

If you don't want to get involved
If you keep holding up a fist
There's no way we can hold hands
For the sake of peace and quiet
Isolate your emotion,
and numb your feelings
Cause it's unbearable

There will always be uncompromising wounds
Some regrets you'll never let go
The harder you try to forget
The longer the rift will stay

Why don't you just
Hug someone, just
Kiss someone
The best is yet to come

Kristian Luuk och grodor



Kollar på något humorprogram på tv, jag vet inte varför jag fastnade här framför tv:n! Men hur som helst så fick programmet mig att tänka på när Kristian Luuk svajade som ett fitthår i Sikta mot stjärnorna, jag hoppas ingen missade det! Kan vara det roligaste i humor-tv någonsin!

Morsan gjorde två grodor igen! Vi diskuterar någon gammal dokusåpakändis, typ Kitty eller nåt och morsan kläcker ur sig:
- Det där "bradders" hatar jag.
Och jag funderar en stund och brister ut i stort skratt som vanligt:
- Menar du Big Brother?
Och ja, det gjorde hon. Haha haha.

10 minuter senare framför Idol på tv.
Mamma analyserar nogrant varje artist och konstaterar att Anna Bergendahl använder sin röst på ett speciellt sätt:
- ...ungefär som när den där "osmon" sjunger en duett med sin dotter!
Jag funderar en stund och dör av skratt igen.
- Menar du Ozzy Osbourne och Kelly?
Det gjorde hon. Min kära mor har på allvar taldyslexi om det finns något som heter så, det här sker hela tiden, dagligen!
Det roliga i sammanhanget är också att jag inte fattar ett dugg vad Anna B har för likheter med Ozzy/Kelly Osbournes? Jisses!

För övrigt så är jag lite småsjuk, hade en förkylning tidigare i veckan som höll på att försvinna för ett par dagar sen men nu kom krypande igen. Jag håller tummarna för tillfriskning eftersom det är stor och viktig fest imorn!

Kram!

CREEPY

Jag får rysningar längs ryggraden av sjukt LÄSKIGT SAMMANTRÄFFANDE.

Obama är väl skjuten innan han hinner börja som president, för han vinner väl? Jag hoppas. Att han vinner, inte att han blir skjuten.

Impossible to ignore



Now I tell you openly
You have my heart so don't hurt me
For what I couldn't find

...


LISTA

ÅÅÅH VAD KUL MED EN LISTA HURRA HURAA HURRA!

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: morgon och kväll
Gnälla: Javisst, men jag är inte värst!
Skrika: Nej nej..
Sova: Litegrannaaa
Ha ångest: Det är bättre nu!
Skada dig själv med flit: Ja äter upp mina fingrar
Ta mediciner du inte borde ta: Nä
Vilja dö: JA!
Drömma mardrömmar: Ibland
Drömma sexdrömmar: Nej...
Ta droger: JA!
Försöka vara annorlunda: Mitt viktigaste mål här i livet!
Klä dig i svart: Ja
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Nej
Röka: Nej
Ha sex: Nej
Ljuga: Nej...
Hata folk: Ja
Lita på folk: Nix

VEM:
Rörde dig sist: Fågeln gick på axeln...
Vill du slå: George W Bush
Kysste dig sist: Förmodligen Dennis
Vill du kittla: TIHIHIHIITII
Kramade du sist: Pellan! Igår på konsum!
Vill du prata med: Vem som!
Skrek du på sist: Fågeln, han åt på tavlan igen...
Vill du vara som: Ingen speciell, alla är dåliga!
Fick du sms från senast: Veronica Hedlund
Ringde dig senast: Pappa
Är snyggast på jorden: Letar fortf!

HAR DU:
För många vänner: Nej
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Förmodligen
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: Späckbeklädd
Någon skada: Eh
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Jag hade hål i öronen när jag var tio!
Egen dator: Ja min lilla Mac
Bra självförtroende: Mycket
Kysst någon: Ja och det ångrar jag!
Sagt jag älskar dig till någon idag: Försöker lära pippin säga "Love you" så ja en jävla massa gånger!
Bjudit ut någon: Japp
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: Ja
Lämnat landet: Ja
Tuttat eld på nått: Nej
Gjort något olagligt: Jovars

HUR:
Går du: långsamt
Svarar du i telefonen: "hallå"
Fördriver du tiden: Med sånthär skit just nu
Mycket pengar har du: Mycket
Tjänar du pengar: Ja, några korvören
Ofta diskar du: aldrig, diskmaskin
Ofta städar du: SÄLLAN
Många stör du dig på: Många
Ofta träffar du din familj: Hela tiden

TROR DU:
Att du kommer bli något: Jag är något
På rymdvarelser: Nej
Att folk tycker om dig: Ja
På ett liv efter detta: Nej men det vore ju kul?!
Att fiskar kan tänka: Nej
Att du kommer leva länge: Nej

Kväll

Så fort någon påminner mig om dig så säger min hjärna till mig DON'T GO THERE, DON'T GO THERE!




Jävla Jessica!

Fan, nu ska jag också på såndär jävla modelplåtning. Jag är den bästa en försäljare kan ringa för jag kan ju aldrig säga nej i telefon! Jaja, måndag 10/11 kl 12:30, någon som vill följa med?

Tamponger, gravar och en skvätt nostalgi

Mamma har placerat en hel jävla säck med tamponger i mitt badrum, tack mamma! Hon vet väl hur dyrt det är. Det är fan ett års konsumtion.

Vaken igen, vad ska man säga... Klockan är 04.37 jag är spiknykter. Var i solna ikväll och letade efter farmors grav på Norra begravningsplatsen. Vi letade och letade och tillslut ringde pappa min faster. Vi kom fram till att det måste vara den enda graven i området utan en gravsten. Min nu mer döda äldsta fasters man Göte hade skickat in gravstenen till fonus för renovering. Det är en familjegrav med lite alla möjliga släktingar på min pappas sida. Men det var ändå surt, hur kan man vara så jävla dum och göra det över den här helgen? Vi tände två gravljus ändå sen skynda vi därifrån för det var förbannat kallt. På vägen hem lyssnade vi skithögt på Leonard Cohen och hade det bra. Jag känner knappt min pappas släkt. Jag har endast två fastrar jag träffar ibland, de andra är en gåta. Farmor dog 1981 långt innan jag föddes. Farfar dog lite senare pga sin alkoholism, ingen brydde sig direkt om honom och ingen besöker hans minneslund. Han lät spriten förstöra honom och alla hans band till min far och övriga i familjen. Han var vid livet och bodde i en lägenhet men han klippte alla band för sin vän alkoholen.

Ikväll var Veronica här, vi tittade på en dålig rysare som gick på trean som har lagom mycket reklam... Sen bäddade jag in henne i en filt och slutligen skjutsade hem henne till Solberga. Jag gillar att åka bil på natten, det är så himla harmoniskt. Nu ännu senare har jag tittat på filmen Thirteen, riktigt dålig film men den fick mig att se tillbaka på min ungdom. Får jag ens säga så? Jag är inte speciellt gammal nu, men jag är åtminstone inte tonåring längre. Jag är ung, men mot förr så känner jag mig som en gammal farmor. Jag är nog rätt lycklig ändå, men inte när jag inte kan sova. Undra när sömnen infaller i natt? Hur som helst så var det en fin tid för några år sen då med. Man levde ett hårt liv, krökade rätt bra (kanske alldeles för tididgt?), var på krogen omyndig, *censur*, *censur*, osv. Det var gamla tider det, enda kortet jag kunde hitta på den här hårddisken:


Viktigt ämne

Eftersom kvällspressen är det enda vi erbjuder där jag jobbar så är det också den enda tiding jag "läser" läser förutom DN Kultur (om jag hinner) på morgonen. Men som alla andra så är jag så besviken på våra kvällstidningar, hur dom endast fokuserar på råa mord och elände i världen. Det är seriemördare och kvinnor som är inlåsta i källare, våldtäkter och krig. Jag känner mig mättad, jag orkar inte höra eller läsa mer. Jag orkar inte heller läsa artiklar direktkopierade från engelska pressen om hur en människa har den värsta missbildningen en människa skådat, människor med världens största ben, trädmannen eller liknande. Jag vill ju bara läsa lite medan jag äter min lunch. Jag vill inte sitta med maten uppe i halsen och sedan lämna lunchen med två stora svarta hål till ögon och blekvitt ansikte.
Allt detta har lett till att jag helst av allt läser nöje och kändisskvaller i stället. Skratta lite, se lite fula kort, fnissa åt Amy Winehouse, vadsom! Men jag måste ta upp en viktig sak, som det här inlägget skulle handla om från början, nämligen Brad Pitt. Hur i helskotta kunde han lämna Jennifer Aniston för den där äckliga, spinkiga ödleliknande Angelina Jolie (seriöst, har hon någonsin varit snygg? Jag ser bara en benig kropp och två stora läppar!). Brad och Jennifer var ment to be. För mig kommer det alltid vara dom! Vad tycker du själv när du ser det här? Åt helvete med Brangelina. Länge leve Brannifer!


Inspiration och delvis lånat av: Emelie G

Fredagsafton

Idag jobbade jag halvdag på jobbet. Inte en sån halvdag som andra människor har dag innan helgdag men nog bra för mig! 11-17 endast, på en fredag dessutom! Åkte hem när jag slutat och lämnade bilen. Tog pendeltåget till T-centralen, hoppade på 53:an och kramade om min fina vän Sara. Vi åt sushi och drack 2,5 öl var sen spelade vi Worms på xboxen! Sen spelade vi lite Burnout också. Jag förlorade nog mest hela tiden men det är okej, jag spelar tv-spel ca 2 ggr per år. Sara var lite mer tränad om man säger så. Fast min mask kastade en granat på ett rejält avstånd som landade i saras masks huvud, då kände jag mig nöjd. Otroligt upphetsande med bomber, granater och bilkcrascher. Hur nöjd som helst! Sen åkte jag hem. Inte visste jag att de numera ropar ut i tunnelbanans nästa stopp på engelska. Wow, jag är verkligen med i matchen känner jag!

I övrigt är det otrolig pensionärsvarning på mig. Jag åkte inte ens sista pendeln hem, utan tredje sista! Vi som skulle ut och träna ölhävarmuskeln, men det är lagom såhär, är inte riktigt med i svängen längre. Börjar bli gammal, dock inte gråhårig än.

Imorgon ska jag hälsa på min sjuka häst som är ännu sjukare igen. Hur sjuk ska hon behöva vara? Jag lider. Vi lider tillsammans :(
Sen blir det nog någon kopp kaffe med Centa en sväng. På kvällen ska jag laga mat, tro det eller ej. Ska bjuda på fajitas à la Emelie Brolins recept.

På söndag ska jag förmodligen dricka en kopp kaffe med Alex K. Sen blir det Allhelgonamiddag med större delen av familjen+mormor.

JAHA VAD BRA ATT HELA HELGEN ÄR PLANERAD SÅ JAG SLIPPER OROA MIG FÖR ATT INTE HA NÅGOT ATT GÖRA!


RSS 2.0