Gili Trawangan

Welcome to my paradise!


Ena hållet...


..andra hållet.
(Notera att det var i bergen i horisonten som min galna bussresa utspelade sig, kan man ens begripa att det ligger en väg där precis i kant med vattnet?)


Här åt vi vår hotellfrukost...


Okej, Gili är verkligen paradiset, så lugnt och skönt. Här fanns inga bilar eller motortrafik, bara ljudet av vågorna som kluckar mot stranden och en och en annan droska. På kvällarna var det dock festligt och man kunde köpa Magic Mushrooms överallt men det gjorde vi inte. Vi tittade mest på feelgood-film i våra små hyddor, åt god mat och drack Bin Tang (Öl, betyder stjärna). Hoppar över hisorien om hur det åter igen var svårt att hitta ett rum, hur Pellan vaknade med en kackerlacka som kröp i sängen (jag förstår inte varför alla djur envisas med att vara med henne) och att Fia blev magsjuk.

Bodde i en bungalow som var riktigt fin, man fick jaga kackerlackor första dagen och duscha i saltvatten, men det känns som det kvittar på det stora hela eftersom vi verkligen befann oss i paradiset! 4 nätter blev det och sen tog vi speedboat för ca 600 kr "hem". Det var det värt, nu var vi hemma på ett halvt dygn istället. Kändes lite mer värt.





Katten var inte alls elak även om det ser ut så, han gäspar bara. Kissen hängde med oss typ alla kvällar, när vi ätit upp fick han resterna. Rolig krabat det där, han gillade verkligen Carbonara.

Kommentarer
Postat av: Jess

Uuuh, får flashbacks av en hoppande Edin som skriker som en tjej när du pratar om kackerlackor! ;) Hihi... Och magic mushrooms ska man definitivt hålla sig borta ifrån med tanke på hur scary alla blir man ser som har tagit det! Ser jättemycket fram emot den 8:e så man får se dig igen!! :)

2008-10-19 @ 23:49:12
URL: http://liljansblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0