BALIFAN VAD JAG LÄNGTAR!

Typ så..Det var väl typ ungefär så jag hade tänkt mig...

Borta

Nu har jag tagit bort mitt konto på bilddagboken.se, Jävla SKITSIDA! Det ryktas om värmebölja till nästa helg, ska jag ha sån tur?
Jag och Sara någon gång i vintras, i brist på annat liksom! Photo booth.

En gång för alla

Jag har inte slutat vara flygrädd, men jag har bestämt mig att åka ändå. Jag tror att träning är det enda sättet att övervinna rädslan, samt att ta reda på fakta. Så jag är lugn nu men jag kommer må lite sämre ju närmare 26:e september jag kommer. Dagen innan kommer jag ha sådan fruktansvärd dödsångest men jag vet en sak, jag kommer ner till bali och jag kommer komma hem. Jag kommer inte tro det då men jag vet att det kommer gå bra någonstans långt inne i min hjärna. Tack och lov så befinner vi oss bara i juni.

Wimbledon Vad ska man säga? Många filmer som har fått 6,4 på imdb brukar kunna vara bland mina absoluta favoriter. Men att folk suttit och ansett att den här filmen på något vis ens ska få pengar till att produceras är för mig helt sinnesstört. Jag tror det var den sämsta skiten jag någonsin sett. Jag tror jag har sett ett par filmer som varit värre men mycket mer än så är det inte. Den får betyget 1/10.

Jag börjar den här dagen med att sova nästan 12 timmar sedan kollar jag på Eternal sunshine of the spotless mind, inte konstigt att mitt huvud snurrar just nu. Bra film! En av alla dessa filmer som man borde ha sett men av olika anledningar inte blivit av. 8,5 på imdb, jag ger den 8/10.


BaliNu är allt bokat ock klart. Den 26:e september drar jag och Pellan till Bali! Vi blir där i 2 veckor och nu kan jag äntligen slippa oroa mig för sommarvädret i Sverige, jag slipper bli helt gråhårig av ett eventuellt konstant regnande! Jag kommer ändå garanterat få se solen ordentligt i år. Sommaren är dock helt fullspäckad med saker och om man ser förbi allt runt mig just nu så har jag stora förhoppningar att den kommer slå rekord och bli den bästa sommaren sen 2003! Det är kul att jag kan känna någon slags glädje även om allt egentligen plågar mig till döds. Det är ett bra tecken. Snart kanske jag kan kliva ur min dvala igen och visa att jag lever. Kanske.

2 filmer sen senast.
Cidade de deus(Guds stad) borde verkligen passa mig egentligen men någonstans kände jag att det blev lite för mycket. En bra film men kanske lite för mycket av både det ena och det andra. Kändes väldigt lång och hetsigt tempo. Men en helt otrolig historia vilket höjer hela betyget! 7/10.

Elizabethtown var lite som jag misstänkte, helt enkelt fööör gullig. Lite långsam i vissa partier, Orlando Bloom gör en svag och blek insats. Vet inte om det där är den typ av film han borde vara med i? Problemet är att den är inte mer än en 4/10 men jag har börjat gilla Kirsten Dunst rätt mycket på senaste och hon arbetar upp filmen ordentligt med sin söta nuna. 5,5/10.

Jag försöker absolut inte ge mig in på något avancerat recenserande, en kort uppfattning och alla som vill käfta emot eller hålla med är varmt välkomna att hugga loss! Nu blir det Wimbledon (med Kirsten Dunst...) ;)

Film x3

Jag tänkte som vanligt skriva ett negativt inlägg, det är min underbara (läs: förjävliga) trend just nu. Jag har fått eksem. Mina fingertoppar flagnar och går sönder. Det gör ont i dom när jag tar i saker, kanske snarare bränner/sticks. Jag vet inte vad det är eller vart dom kommer ifrån. Tidigare har jag fått 3 eksem i ansiktet som inte kliade eller gjorde något annat än synligt väsen av sig. De nya eksemen är alltså av en helt annan typ och gör ont. Tänk om det är nickelallergi, då måste jag sluta på mitt jobb säkert. Jag hoppas det bara ingår i något pissigt virus jag fått, mamma gav lite tips på vad det kunde vara. Men av egen och andras erfarenhet så brukar det vara svårt att lista ut orsaken till eksem. Det kan vara himla lurigt att ta reda på vad som orsakar dem och vad som är bäst för att förhindra deras spridning. Jag hoppas mina stannar där dom är och ber till gud att dom försvinner snart och aldrig kommer tillbaka. Jag älskar verkligen all skit jag drabbas av just nu. Helt fantastiskt, känns inte som man lever i verkligheten längre. Jag är någon annan stans, förhoppningsvis återvänder jag inom en snar framtid.

Igår åskade oh dundrade det så jag sprang runt i hela huset för att jag var så rädd. Jag AVSKYR åska och jag är LIVRÄDD men bara OM den är nära, syns och hörs ordentligt. Så var det igår natt och jag somnade inte förrän i 4-snåret. Den uteblivande sömnen bidrog till ett icke-strålande humör på jobbet. Kul att den nya tjejen klämde ur sig "Jag gillar att du är så bitter", det hoppas jag för det är mitt nya jag tsv.

Film!
Jag jobbar på att se många sådana där filmer som "alla sett" men som jag själv missat och tidigare dissat.
Jag har sett tre filmer sen senast.
Först såg jag The breakfast club som är en film helt i min smak, men så gillar jag ju Pretty in pink också... Gamla kultfilmer funkar ofta, dagens college-filmer är ofta så hysteriska och fullproppade med dålig humor och tråkiga skämt. Den får betyget 7/10.
Började gårdagens kväll med The virgin suicides som jag har väldigt blandade känslor till. En ganska bra men ganska dålig film, fungerade utärkt med en lite småmystisk film till ett skrämmande åskväder. Kirsten Dunst är dock helt underbar i sin roll som "Lux" och hennes insats höjer betyget tillsammans med det faktum att jag funderat på filmen hela dagen idag. Något intryck gjorde den tydligen på mig och jag känner att den tillhör den kategori film jag gillar. Hyffsat verklighetstroget drama, det blir 7,5/10.
Eftersom det stundande vädret var som det var så blev det en rulle till och jag hade verkligen aldrig tittat på den om jag vetat att den var så hemsk. Den sista färden(Deliverance) är en fruktansvärt bra film rakt av, alla borde se den och jag vet att de flesta nog redan sett den, men om någon missat, SE DEN. Den är riktigt äcklig och hemsk men bland de bästa jag sett. Bättre än The Deer Hunter som också börjar med solsken och förvandlas till misär.. Solklart 9,5/10.

We are shadows

Jag ska radera alla sms i min utkorg på mobilen så jag slipper veta till vem eller vad jag har skrivit.

Midsommar var roligt, jag dansade runt midsommarstången och satt på filt och åt grillat på papptallrik. en tog våran öl slut ca kl 22.00 på kvällen men det var nog lika bra för jag mådde som jag förtjänade idag också. Har degat och legat och tittat på film samt sovit hela dagen. Svart katt vit katt såg jag först och nu alldeles nyss fucking åmål (som jag har sett ett par gånger förut också). Båda är två riktigt bra filmer. Fast jag gillar inte Agnes i fucking åmål, hatar slutet på filmen!


Inte över än

Kan det inte bara ta slut någon gång? HUR länge ska det hålla på? Jag är bara så trött, jag orkar snart inte mer.
Jag flyr i morgon i alla fall. Om Inte en sten snart trillar ur så kommer jag att avlida. Varför finns det inga gränser?!!?!?!

Ibland brukar man säga...

...Ska man skratta eller gråta?

Det är lite så nu. Helvetes dag. Jag vet hur ni sitter och kukilurar och tror att jag överdriver tusen gånger om. Ni har fel, fel, FEL! Jag orkar bara inte på några sätt dela med mig av alla detaljer. Fortfarande befinner jag mig i ett stadie mittemellan. Ovisst, som jag ska, skratta eller gråta? Lämnar det så just nu.

Pappa fyller år imorn. Han ska få förnödenheter för midsommarafton. Min fantasi är i klass med resten av mig.

Silica, min sjuka häst, får ny medicin nu. Den jobbiga medicinen jag hoppades slippa. Imorgon kommer veterinären -igen.


Pacman-hoodie?

det är inte

det är inte du, det är jag.det är inte dina pengar, det är mina.

:'(

Hur kunde jag vara så klantig? Jag börjar bli rädd för mig själv. Hur kan jag ådstakomma sådana fruktansvärda tabbar på så kort tid? Inte ens när det handlar om stora summor pengar kan jag skärpa till mig och göra rätt. Jag blir så ledsen över att jag lyckas gång på gång. Nu kommer jag ha hjärtat i halsgropen hela den här helgen. Jag vill bara skrika rätt ut i frustration. Tänk om jag kastat pengarna i sjön? Det kan inte vara möjligt, det får inte. Det känns värre än den gången jag tappade bort nyckeln till kassaskåpet.

Ja, det är beklagligt hur denna blogg egentligen skulle kunna innehålla enbart sorg och ilska. Det rinner liksom över, jag tappar kontrollen över allt jag greppar i. Allt jag håller i rinner ut i sanden... Försöken leder bara till misslyckanden. Jag känner mig helt, HELT väck. Det är lönlöst, jag orkar snart inte mer. Min bultande ångest i bröstet sprider sig i hela kroppen. Jag behöver hjälp.

Jag har kräkits. Jag är magsjuk. Jag missade det jag sett fram emot hela helgen. Jag mår dåligt utanpå och inuti. Jag kan inte andas, panik........


Kändisar i Fruängen.

Fruängen är kanske inte stockholms ultimata häng för kändisar.. MEN! Jag har faktiskt spottat några stycken ändå. Man vet inte om man ska skratta eller gråta med tanke på vilka det är men jag väljer att skratta :D

Jan Johansen - killen som vann melodifestivalen någon gång på 90-talet, han har verkligen lagt på sig några kilon, bor i närheten.
Salem Al Fakir - jag förvånas över att folk rycker på axlarna och inte vet vem det är! Hallå! Hur många grammisar vann han senast egentligen tex? Bor/skriven i Fruängen. Hämtar sin post där...
Henrik Olsson - Voxpop killen! Du har väl inte glömt voxpop? Voxpops tidiga programledare. Boende med pojkvän i området. Hämtar sin post hos oss...

Jag lovar att det finns fler men jag är inte så himla jätte bra på det där med kändisar. Det var ett roligt och högljutt gäng inne ett par gånger förra veckan. Byggkillar, pratglada sådana, de frågade om jag var gift tex, fråga mig inte varför. Kollega till mig:

- SÅG DU INTE?!
- Nej...?
- Det var ju dom från Roomservice!!!
- Jaså? Jaha, jag har aldrig sett det, tittar inte på TV.

Jag ÄR tråkig.


Sökord på google: Limedsforsen

JAG HAR...

Jag har varit sjuk mycket senaste tiden och allt har varit så turbulent att jag inte hunnit vara någonting på internet. "vad du är sjuk ofta.." JA, jag vet men det är för att min kropp utsatts för påfrestningar utan dess like senaste året som jag aldrig behövt dras med tidigare. Jag har varit sjuk av och till i princip hela året tack vare sviter från förra. Men skrattar bäst som skrattar sist för snart är jag en pigg mört igen, en sådan som jag brukar vara annars! (mjo....)

Jag har laddat ner "Min stora kärlek" som också gick på 6:an ikväll. Men jag ska se den så fort jag skrivit klart det här. Hur har jag kunnat låta bli, struntar i om den är bra eller ej, Gwyneth mi big love är ju med. Jag har till och med en egen mapp till henne på datorn. <3Jag är arg för att jag INTE HAR lyckats få in en helg med resa till Lima på hela maj och inte heller juni. Jag kommer inte ha möjlighet att åka dit förrän 12 juli, det gör mig bitter om något. Jag älskar Lima, det är mitt absoluta favoritställe. Det må vara en liten byhåla, men det är världens bästa. Visste du att Sixten Jernberg faktiskt bor där tex?

Jag har varit på utbilding för postombud i Tomtboda, Västra skogen. Faktum är att utan att skryta så visste jag flera gånger mer än de som höll i utbildningen och jag fick agera lärare till andra kursdeltagare. Och jag vet absolut inte allting, långt ifrån. Det är faktiskt himla luriga regler när det gäller att skicka och hämta hos postombuden. Men ska du någon gång skicka ett paket eller brev eller liknande, säg bara till så hjälper jag till!

Jag har skaffat mig ett riktigt Visakort, inte ett bankort Visa, ett RIKTIGT! Nu kan jag äntligen handla som noramalt folk och på KREDIT om jag vill, fantastiskt. Mitt bankkort från 1300-talet är nu historia.

Jag har en sjuk häst som står i sin box i ett tomt stall, jag har ångest upp över öronen, blir hon inte frisk blir inte jag heller någonsin frisk igen. Men jag anar dåligt, jag anar mycket dåligt. Min tur försvann ju för länge sen. Det har bara gått utför sen den där dagen i januari för över 2 år sen. Det kommer kanske aldrig vända, det kanske tar slut här och nu, jag försöker börja vänja mig vid tanken. Jag har inget val.

Jag har dessutom världens finaste vän som ska fixa "min" parfym till mig för ett mycket billigare pris, jag är evigt tacksam. Tack kompis!

Nu är det snart midsommar och den ska firas i Låtsaslandet. Kommande helg ska firas med bra och fina vänner från Ica, det blir öl och fotboll. Äntligen är det roligt med fotboll igen.

Dags för Gwyneth, so long!

Ptja...

Bara det här så länge:

Fortfarande sjuk...

Ligger inlindad i en filt och tittar på lite EM-fotboll. Och som jag skrattar hysteriskt just nu. EM-magasinet (programmet efter båda matcherna) vilken skandal! Sämsta skiten, dålig programledare, dåliga kommentarer, dåliga klipp, ALLT är värdelöst och till råga på det, Patrik Ekwall! Jag tror jag skrattar ihjäl mig! Bojan pratar som en högstadieelev från förorten blandat med onödiga svordomar (kanske rätt klassiskt beskriver majoriteten av förortkidsens tugg). Inget ont om förorten, jag är själv uppväxt i en, Botkyrka! Lotta Schelin fnittrar likt en liten skoltjej och mickarna är beklädda med en helt enorm grå tuss som täcker halva ansiktena! Ingenting, verkligen ingenting fungerar, eller är bra. Jag är inte frustrerad, jag får mig ett gott gapskratt! Över lag så är allt runt fotbollen så fruktansvärt patetiskt och överflödigt. Undra hur många sjukskrivningar det kommer vara de närmsta veckorna på alla arbetsplatser?

Fotbolls-EM 2008 is here.

En oändlig nattsömn

Somnade 9, vaknade 9. Fortsätter svettas, halsen har svullnat upp ännu mer, febern är stabil. Sovit 12 timmar, lika trött som innan. Telefonen håller på att ladda ur, den tjuter med jämna mellanrum. En flaska friskt vatten står ca 5 meter ifrån min säng. Jag orkar inte röra mig, jag är helt förstelnad. Camilla ringde, hon är också sjuk. Min fantastiska fredag börjar förvandlas till gårdagens mardröm. Fast lite mer slentrian. Jag är fortfarande apatisk och en släng av hysterisk inombords. Orden bultar: "Jag kan ändå inte påverka, jag kan ändå inte skynda på". Jag är sjuk, hon är sjuk och vädret är fint. Ja får lust att dra ner alla persienner i hela huset och låsa in mig över helgen. Ett sår innanför läppen skaver mot en tand och eksemen i ansiktet är fortfarande kvar. Jag lovar att INGEN vill se mig nu.

En sömnlös natt....

Jag har fått hosta.... min häst har fått fång(mycket allvarligt tillstånd/sjukdom) och jag känner att det börjar lida mot sitt slut. Jag känner mig helt utmattad och slut, även på väg att bli sjuk. Jag är lika apatisk som hysterisk. Jag finner inte ord för det som sker, om jag någonsin uppfattats som att jag överdriver så lovar jag att jag inte gör det nu. Vad fan är meningen med nånting egentligen?

Svordomar

Jag har en ohyggligt osmaklig solbränna i svanken som jag skäms lite över, vet inte vad jag har gjort om jag ska vara helt ärlig! Det är nästan lika hemskt som att tatuera en trible där. Jag har i natten till idag råkat beställa ett nytt Visa bankkort med motiv istället för att avsluta kontot vilket var min mening från början och jag orkar inte ens förklara hur jag lyckades att MISSLYCKAS så brutalt. Jag var inte alls onykter snarare drabbad av tillfällig block-out(läs: trött). Missar dessutom grillfesten fredag den 13:de verkar det som, NEJ DET VERKAR INTE BÄTTRE för jag måste infinna mig på mitt underbara jobb och jag kan tydligt se hur folk med glädje verkligen ser fram emot att jobba en fredagkväll åt mig! Men ja, nu tappade jag dessutom lusten att åka till Way Out West. Förra året var så bra för då var det inte så mycket viktigt folk som var där nu verkar det vallfärdas, det var så så litet och lagom sist. Det var ungefär det jag ville säga tror jag, dessutom så jävla sugigt att mr. asshole tydligen ska dit. Fast jag hade planer på att inte gå in kanske bara ligga på rygg i slottsparken. Göteborg är fint men fuck kuk och fuck wow. Jag har inget emot att träffa Marie-Louise och Jesper heller, mycket fint folk. Eller ett dykdopp i havet från någon klippa? Jag har en del ledigt i sommar men mest ska jag nog försöka att inte göra klantiga saker för det är någon slags trend jag just införskaffat mig och måste vänja mig av med illa kvickt.

Något jag ser fram emot är en liten tillställning på fredag och jag är dessutom ledig den dagen. Perfekt, jag tänkte bli oanständigt berusad. Behöver en riktig kalldusch bright brew.

En present till alla som gillar det

Edith Södergran - Livet

Jag, min egen fånge, säger så:
livet är icke våren, klädd i ljusgrön sammet,
eller en smekning, den man sällan får,
livet är icke ett beslut att gå
eller två vita armar, som hålla en kvar.
Livet är den trånga ringen som håller oss fången,
den osynliga kretsen, vi aldrig överträda,
livet är den nära lyckan som går oss förbi,
och tusende steg vi icke förmå oss att göra.
Livet är att förakta sig själv
och ligga orörlig på botten av en brunn
och veta att solen skiner däruppe
och gyllene fåglar flyga genom luften
och de pilsnabba dagarna skjuta förbi.
Livet är att vinka ett kort farväl och gå hem och sova...
Livet är att vara en främling för sig själv
och en ny mask för varje annan som kommer.
Livet är att handskas vårdslöst med sin egen lycka
och att stöta bort det enda ögonblicket,
livet är att tro sig vara svag och icke våga.


Gick upp klockan 05.00 i lördags morse för att bege mig till jobbet och alla butiksarbetares favorit - inventeringsdagen! Men det gick hyffsat fort och jag var ovanligt pigg och glad för att vara den tiden på dygnet. Såg en död katt vid hagsätraavfarten precis i samma ögonblick som en fågel kraschade i min bilruta när jag var ute och rattade i ottan. En hel del rattfulla och några eftersläntare som hade gitarr och fest vid vägkanten spottade jag även. Jag vill aldrig jobba på ett sälle där man börjar innan 7 på morgonen, helst inte ens innan 8. Fyhelsika vad jag är mer kvällsmänniska. Nåja det hela resulterade såklart i en aning trötthet under lördagskvällen men jag blev ändå inte mest alkoholiserad i sällskapet och jag var inte heller den som somnade först. Jag blir aldrig sådär apfull längre, inte varit sen förra sommaren. Bakfull kan jag däremot slå rekord i. Vaknade i morse med kläderna på inkl. tjocktröja. Det var bara att slita av sig kläderna och lägga sig på en filt i det gröna, svettas ut alkoholen liksom. Skitsamma jag bara ordbajsar egentligen. Det jag ville säga är att det var en fin helg!