Alltså... min chef! <3


Det är mycket nu..

Det är så mycket just nu... väldigt mycket. På alla plan. Är helt slutkörd och mentalt utmattad. Kan inte tänka klart eller nånting. Måste bara orka den här veckan ut... sen ska det bli andra bullar. Har dock hållt humöret uppe ganska så bra ändå. Men det har sina skäl. Jag faller lika lätt som jag reser mig, men det ska väl jämna ut sig på något vis. Jag är en jobbig jävel.

Satan!

Satan i gatan!

Alltid på språng!

Sådärja nu har jag jobbat klart den här helgen också. Folk är helt galna men jag överlevde! Igår fick jag ett skönt tolvtimmarspass(8-20.15) eftersom alla började insjukna. Idag var två till sjuka så till min stora glädje så är det chefen som stänger butiken idag :) hon var lite nervös, har inte stängt på år... Men såhär är det inför jul, folk får se till att inte bli sjuka annars får vi andra jobba natt och dag. 12 timmar igår och endast 8 idag. Skön helg, sköna cash. Var dock lite virrig igår när jag skulle stänga en kassa vid åttasnåret. Tog alla pengar och lådor och tänkte kasta det i papperspressen. Måste varit sjukligt trött och efterbliven. Blev erbjuden lite öl av J (<3) vid Globen så jag drog dit efter jobbet och somnade in ganska fint efter 5 öl runt tolvsnåret. Sen vaknade jag halv fyra och kunde inte somna om. Låg vaken och terroriserade facebook, självklart var det typ bara jag som var vaken och online. När jag körde till jobbet imorse så spelade vinyl O helga natt med Tommy Körberg och jag myste ikapp med mig själv i en vacker vintermorgon där endast jag och plogbilarna var vakna.

Ikväll ska jag träffa M, sen blir det glöggmys i skanstull hos nyinflyttade V. Jag kräver att få sitta i fönstret, det är det enda jag vill just nu. Landa och inse att jag är ledig imorgon.

Helgen började dåligt men verkar avslutas fint. Jag är nöjd.

<3

Leken RULEZ /laxen i fjorden

<3


Hejdå Balikaffe

Nu surplade jag i mig det sista av mitt kaffe från Bali. Har dragit mig så länge för att hälla upp sista koppen, sjukt vemodigt. Håller hårt vid alla mina prylar från Bali... Behöver mer Bali och mer Balikaffe. Kaffet är potenshöjande så jag skulle behöva ca 20 000 koppar! Någon som har vägarna förbi...?

i

I fredags var jag och min vapendragare Matte på Kolingsborg, det var väl ingen hit egentligen. Jag tppade bort allt och alla hela tiden och ville bara ställa mig i ett hörn och grina. Det gjorde jag såklart inte. Men eftersom jag åter igen tog fel tub och klev av i Midsommarkransen så hade jag fan nästan rätt att grina nu istället. Det gjorde jag inte heller. Men jag grät lite inombords när jag betalade taxichauffören...

I lördags firade vi Linas 24:e födelsedag på Peppar! Jag tog inga kort för min mobilkamera är sämre än sämst och min andra kamera är i så bra skick att jag vill kasta ut den genom fönstret. Systemkameran är utlånad... men Malin skickade upp lite kort. Att tillägga så var jag spiknykter. Körde bil dit och hem. Har någon slags förkylning som ligger och irriterar.

Korten

I söndags hängde jag med M + vän från Ungern. Men jag lackade för varenda jävla krog var ju stängd. Hamnade till slut på Carmen som oförskämt nog stängde 22.00! Usch och fy.

Idag skulle det ju blivit Morfar Ginko men pga sjukdomsfall så blev det inställt. Sitter här i handduksturban och väntar på bättre tider!

Ugly

Look! There's an ugly!

kemiskt.

kemiskt. säg att det är kemiskt.

Odenplan-Bredäng-Fruängen-Söder-Fruängen-Bredäng

Japp. Många turer till stan idag. Eller jag vaknade faktiskt upp på Odeplan eftersom jag och V inte orkade åka hem efter Saris födelsedagsfirande i onsdags. Lånade nycklarna till Charlottes lägenhet eftersom hon... åkte någon annan stans. Tog en fika innan jag åkte hem för att styra upp mig själv lite vilket inte gick något bra eftersom jag fastnade med kamerastrul istället. Sen åkte jag till söder och tog en fika med M på String. Sjukt länge sen jag var där men det var mysigt! Sen tog jag en öl också. Men bara en. Åkte förbi jobbet på väg hem och där var det ju kaosstressigt som vanligt. Hjälpte till att stänga butiken. Jag är verkligen för ofta fri arbetskraft. Ville inte åka hem för jag har ingen lust alls att laga mat. Mitt födointag idag är alltså 2 koppar kaffe och 1 öl. Jag skriver nu detta inlägg för att slippa laga mat. Ska kolla i kylen och sen fatta ett beslut.

Ex

Igår träffade jag mitt ex. Så jävla värt, kommer nog aldrig träffa en människa som han igen. Jag är glad att vi pratar igen, det kändes så himla bra och fint. Hade sjukt kul!



I've missed you hunbun!

...



Såhär såg jag ut när jag vaknade i morse...

Update

Jag har inte hunnit skriva något senaste tiden. Har haft fullt upp 24/7. Har först och främst jobbat tis-sön. Sen har jag klämt in en och en annan öl trots det. I fredags var jag på Releasefest för de nya NoKo-jeansen. Slutade rätt sent så jag fick stressa och hann inte äta middag. Inte så bra för där var det gratis öl och jag drack så många jag hann med, gratis är gott. Blev ju sådär lagom packad men det var en fin kväll. Tack M <3

I lördags hängde jag med Sari och V. Vi drack öl och var skittrötta. Jag åkte hem rätt tidigt och deckade. Helgen har varit en mardröm på jobbet. Hysteriskt mycket folk, hysteriskt stressigt. Jag var helt mörbultad igår efter jobbet. Orkade inte ens åka hem när jag hade slutat, satt istället och stirrade i lunchrummet i en halvtimme tills jag tillslut orkade släpa mig mot omklädningsrummet. Denna julhysteri är utan dess like. Fy fan, säger jag. Vilodag idag. Och som jag vilade. Rödsprängda ögon och ledvärk som heter duga. Tror aldrig jag varit så sliten som jag var igår och är idag. Soffläget har varit ett faktum. Jag behöver semester -igen. Det här är nästan inte ok. Min hjärna och kropp är trött nog som det är.

Veckan som kommer blir inte annorlunda. Jag jobbar endast 3(!) dagar men det spelar ingen roll, schemat är fullspäckat och jag tror jag måste börja med kom-ihåg-lappar för jag vet inte hur det ska gå annars. Idag är en ledig dag men det har också varit en sån dag som man bara skjuter på allt. Låg på soffan hemma hos V medan hon brände pepparkakor i köket. Låg där för att undvika att behöva åka till stallet. Sen när jag åkte hem stannade jag till på jobbet och hängde där 1-2 timmar och bara stirrade -allt för att slippa åka hem och laga mat. När jag väl kom hem så åt jag mat och la mig sen på soffan -för att slippa behöva åka till stallet. Nu har jag varit i stallet och skriver på bloggen för att slippa hoppa in i duschen. Det här är dagen då jag bara försöker skjuta på allt. Det är så mitt liv ser ut i allmänhet. Nytta före nöje har aldrig varit min cup of tea heller.

Har fullt hästschema i veckan också. Mamma ramlade när hon städade uppe på något skåp i mitten på förra veckan. Hon bröt ett revben i ryggen och fick en hjärnskakning. Som om det vore nog. Hon ringde igår och berättade att hästen blivit rädd för en lastbil när de var ute och gick. Hon hade ramlat och idag konstaterades det att hon brutit ett till revben på framsidan och ett finger. Hur mycket otur kan man ha?! Så nu har jag hästen på nästan full tid och jag har absolut inte tid med det och definitivt ingen ork om jobbet ska vara så mentalt och fysiskt som det varit. Jag kommer vara en grönsak året ut. Förvänta er inget annat. Fy fan. Tack för mig. Nu ska jag duscha och decka.

Blondiner

Det är för mycket blondiner överallt. Min lilla kropp orkar inte!

Dagen D!

Hahahahahahahahahahaha jag är såååååå trött idag.....
Lyckades inte somna igår. Men efter 4 timmars sömn klev jag upp i ottan för en dusch. 3 meter utanför fönstret (halv 7) står typ 5 byggjobbare och har redan börjat gräva och skit. Alltså jag vinglar upp halvt medvetslös och halvt näck. Lovar att dom kollade genom den lilla glipan på gardinerna i köket. Morr!

Potatishysteri idag, 3 kr/kg. Och jag har hand om F&G fram till på söndag. Jag är så trött på potatis och på lördag kommer jag hata bananer (5 kr/kg). Mina händer är skitiga och luktar purjolök. Var så trött när jag slutade att jag inte orkade åka hem. Satt på en stol och stirrade i 20 minuter. Sen kunde jag börja släpa mig hemåt. Eller först gick jag på bolaget och för FÖRSTA gången i mitt liv slapp jag visa leg. I win!

Sen skulle jag åka hem och vinglade runt på en parkering i några minuter och var helt övertygad om att någon stulit min bil. Meeeen den stod ju på parkeringen i bostadsområdet bredvid såklart. Mitt huvud är så trött och min kropp gör så ont. Tvätt och mat i Tullinge, sen hoppas jag att jag deckar innan tio.

In your face!

Det är så jävla skönt att göra en "IN YOUR FACE!" och det är precis vad jag nyss gjort. Så jävla nöjd, det var min revansch! *win*

Det blåser i seglen nu, så håll i alla mössor och hattar!


RSS 2.0