håhå

stomatolléendet - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ->

Några av mina bästa:
Fia, Pellan, Sara, Sofie, Jessica, Veronica, Sofi, Anna, Jenny, Sanna, Carro, Malin, Malin, Alex, Fanny, Karro. (detta skrev jag bara för att provocera, för jag har säkert glömt någon liten stackare!)

Spotify

Jag är liksom aldrig med i svängen när det kommer nyheter men nu har även jag skaffat Spotify tack vare ett tips från Oscar. Tack så mycket! Jag passar det vidare till er:
http://spotify.fleo.se/

I övrigt då? Grattis som fan till Maria och Gary som förlovar sig imorn. Så himla fint, jag önskar er all lycka här i världen!

Nu ska jag fixa lite i PS sen ska jag försöka somna rätt tidigt för jag jobbar imorn. Men jag slutar tidigt och kl 2 drar jag och Pellan till Västerås för lite party!

förlovning vs. butiksbränder

Jag bläddrade i alla tidningar som fanns i lunchrummet idag. Men inte ett ord om de anlagda bränderna som härjar i Södertälje. Men självklart 250 sidor om Victoria och hennes jävla förlovning. Finns det någon som seriöst sitter och läser det där?! Lägg ner kungahuset säger jag! För det är ju inte ett dugg relevant att det härjar pyromaner i Södertälje? Fick just veta att Emmas arbetsplats brunnit ner, jag lider med dig. Usch, vad hemskt! Jag är lite orolig jag med, även om jag inte jobbar i Södertälje.

Idag mitt i RUSNINGSTID så hade någon SPYTT mellan frysdiskarna. Fanns det någon som medgav att han/hon var den skyldige? NEJ såklart inte. Istället haltar en kund fram och berättar vad som placerats mitt i gången. Stackars Jenny fick städa upp det. VUXNA MÄNNISKOR säger jag, VUXNA MÄNNISKOR. Inte nog med att någon lyckats med det hela (inte första gången det sker) dessutom hade ju folk självklart klivit i det och spridit ut det! En eloge till Jenny, jag hade själv spytt om jag varit i närheten. Vilken tur att det var 1000 människor i min kassakö, så jag satt där jag satt. Människor är ÄCKLIGA, jävla patrask!

odd

Man vill liksom att man ska kunna förklara med ett par enkla meningar. Jag vet inte ens vart jag ska börja, jag vet inte ens hur det fungerar. Men jag vet att det finns där och det stör mig något så fruktansvärt. Jag undviker bara att prata om det.

Jag bär på åratal av ilska inom mig. Mina utslag i ansiktet beror nog på sömnbrist. Hur långa kan nätter vara? Hur långa som helst till den sekunden man somnar, då tar de slut direkt. Mina nätter är oftast helt i ensamhet. Och de är så långa att det känns som att det inte finns någon ände. Förut brukade jag få panik när klockan började närma sig 04.00. Nu behöver jag aldrig komma så långt, nätterna har ändå blivit längre. Klockan står helt stilla.

Det trycker på bröstet. Jag får lock för öronen. Jag känner mig tyngdlös och tom inuti. Det kliar överallt. Nya utslag. Det surrar och tjuter, tyst men högt. Ögonen sviker mig dock aldrig, de är i samma skick. Mina fötter svettas, jag kan aldrig sova med strumpor på längre.



Någonting fint bara.

Grattis alla rojalister!

Precis det här tänkte jag när jag stod plockade upp extraupplagan av expressen idag:
"Grattis alla rojalister, nu får grodan Kermit sin manliga kopia av sig själv!"



Underbett 1 och 2
Herrejösses! Hur kommer barnen se ut?!

Marie Laveau, SSK, TP och öl!

Nu är det snart måndag och det innebär ju numera LEDIGT för mig. Så himla skönt att vara ledig en dag extra efter helgen. Speciellt när det är fullspäckat schema. Men jag har hunnit vila lite också! I fredags slutade jag kl 17. Hade kvällsfodring i stallet, så jag var väl inte hemma förrän halv 10. Duschade och hookade upp med Pellan. Vi drog in till stan för att träffa Fia (hitkommen från V-ås) David och M-L (direktlevererad från GBG). Vi drack några öl på Marie Laveau tills David nästan deckade vid bordet. Splittade en taxi hem. Trevlig kväll! I lördags tog jag det lugnt fram till 17. Hämtade Sofie och Pellan (som slapp köra bilen av div anledningar) som började dricka öl redan på resan mot Axa sportcenter. Vi tittade på SSK-Timrå. Hejade på Linus Klasen (en gammal klasskompis som spelar i SSK). Det var roligt men Linus var inte riktigt på hugget vilket förmodligen beror på att SSK är superjumbo i elitserien. Det mest fascinerande var såklart inte matchen som slutade 2-2, utan publiken. Åh jag skrattade nästan oavbrutet åt alla dessa glupska, ja konstant ätande och riktiga urSSK:are. Vilken upplevelse! Sen spelade vi TP och jag kom sist medan Sofie vann. Sen drack vi ännu mer öl och körde lite ABBA-singstar där jag tack och lov fick dominera ett tag iaf. Kl 3 däckade jag på soffan i en pälsmössa, Pellan och Sofie höll ut till halv 6 på morgonen (Dagens ungdomar!).

Idag har jag sovit, varit ute i snökaoset, bakat hemmagjord pizza och sovit hela kvällen på soffan vilket såklart resulterar i att jag inte kan sova nu! Men det har varit en riktigt fin helg, den bästa på länge. Det här måste vi göra om! Nu på lördag blir det Västerås för hela slanten.

Och det blir The Boss i sommar! Fan vad fint, lika bra att passa på innan han lägger ner för gott.

Kort från i lördags:












<3


Hah...

Jag trodde i över 1 års tid att min facebook endast var öppen för mina vänner men tjii fick jag. För några veckor sen upptäckte jag att den var öppen för hela sweden network. Skit också! Typiskt mig.

Nu är det dags!

Det är dags att ta tjuren vid hornen. Även om det tar emot så är det dags att se färdigt säsong 3 av O.C. Wish me the best luck!

02:47
Ok. Jag tror inte jag klarar det här!!! Jag trodde jag var stark.

skoterkrossen

Skoterkrossen förr-förra helgen. Jag dog av köldskador!



öl i stugan



snö snö snö



"tjorren"



ett tappert gäng vs. kylan



"Elina, skaru ha en macka!?"



starten!



fest vid brasan



fest i VÄRME

Bögar o bärs

Jaha vilken helg det blev.

I lördags var jag den roliga tjejen som bestämde ölkväll med Pellan. Jag släpade mig dit efter ett antal timmar på jobbet. Jag drack två öl och slocknade som en klubbad säl till Bridget Jone's Dagbok. Trevligt sällskap man var! Förlåt.

Igår skulle jag dricka ett par öl med Malin E. Vi slog oss ner på Carmen och ett par öl blev 5. Sen när det stängde var man ju lagom glad i hatten och tyckte inte att det var dags för hemång. Vad är öppet sent en söndag? Ha Ha Ha! Vi gick till Patricia och dansade vilda okristliga danser med homosexuella män. Jag råkade tydligen dessutom antasta Malins bröst. Hoppsan Kerstin. Det blev några drinkar och det enda dåliga med denna fenomenala kväll var baksmällan och den idioten som stal min drink. Hur som helst var det lika bra för jag vaknade i morse som ett roadkill ändå. Det blev hemgång kl 4 på morgonen och varken jag eller Malin kunde föra en dialog med den trevlige taxichauffören för ur munnen kom bara något som liknade danska. Herregud vad full jag blev men herregud så roligt jag hade. Tack Malin, du är bäst. Och tack gud för mitt nya söndagsnöje (ledig på måndagar rocks!)

Malincitat:
"bakis som en gammal sjörövare" och "marken gungar och bara ansträngingen att klä på sig framkallar svettningar och hjärtklappning".
Vi var på samma nivå idag märker jag. Kände mig sjukt olaglig när jag satte mig i bilen. Körde helt kristligt hela vägen till stallet.

Botade min bakfylla med coca cola, kinapuffar och wii med Sara ikväll. Jag blev överkörd i alla spel vi spelade.

Fredag den 13:e

Idag är det otursdagen, jag har inte drabbats alls utan det har flytit på som en relativt vanlig fredag (Peppar, peppar 50 min kvar!). I morgon är det Alla stjärtars dag och jag ska nog inte fira alls. Vad finns det att fira? Vem finns det att uppvakta? Jag orkar inte vara en sådär negativ och dryg jävel men samtidigt så kan jag inte gilla den dagen, den har aldrig fallit mig i smaken.

Igår viftade farbror polisen med sin polisskylt i sin civilbil. Jag fick hjärtinfarkt men de körde bara vidare sen. TÄNK OM de hade stannat mig, då hade jag varit utan körkort... Jag måste skärpa mig, måste ligga i lusfilen, FÅR INTE bli uppretad på andra bilister. Jag hade tur, den här gången!

Nu ska jag överföra 25 000 svenska riksdaler via internet. Tycker alltid såntdär är lite jobbigt.

Jag har inte tittat på O.C. på 2 dagar nu, jag klarar inte av det. Är en bit in i säsong 3 och jag pallar inte trycket! Jag har sådan ångest över vad som ska ske och faktumet att det REDAN börjat gå utför. Jag vågar inte se fortsättningen!

Ibland...

Ibland bara saknar jag Dennis himla mycket...


Nytt hem

Här bor dom nu, mina vackra två:


Sara

Jag gillar Sara som jag nämnt flera gånger förut. Hennes mamma är bortrest så hon bor i Fruängen ett par veckor och undrade om jag kunde komma förbi någon dag; "Tänkte om du ville leka, kanske middag och lite wii eller en lunch eller bara sova skavfötters och hångla." Haha, Sara....<3

Imorn kanske jag bjuder på lite kort från helgen, men bara KANSKE.

Tredje säsongen på O.C. påbörjad och jag har ångest i förväg. Djup ångest. I natt tittade jag till kl 4 på morgonen. Idag ska jag stänga av tv:n senast kl 1 och sova. Jag lovar!


Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Varit i Lima och i Västerås. Har inte riktigt tid att berätta om vad vi gjorde, tar det vid ett senare tillfälle.

Bilen har kanske gått sönder, jag vet inte. Men den låter som ett flygplan som strax ska lyfta och jag har värk i öronen efter att ha lyssnat på allt oväsen i helgen. Bullerdrabbad -ja! Hoppas det är något som inte kostar, hoppas! Kjelle ska titta på den senare ikväll.

Nu ska jag städa i ordning hos fåglarna och packa ihop allting för de flyttar strax till Maria & Peter. Vi hörs sen.

Thailand vs. Lima

Jessica är i thailand det svinet! Men jag ska till Lima på fredag och det är väl nästan som Thailand?! :) Förutom att det är typ -25 där på vintern. Västerdalarna, brrr! Hur som helst så ska det bli roligt och Pellan anmälde sig att få följa med, vilket gör det hela ännu roligare! På fredag sticker jag och kommer förmodligen inte hem förrän på måndag. Då ska mina två pippisar flytta, lite vemodigt är det. Men det blir bäst så för alla.

Jag är lite trött på vissa saker på mitt jobb. Jag har insett att jag bär på tusen åsikter som jag inte orkat ta upp ORDENTLIGT. Det blir mitt mål imorn, att ta itu med det. Dessutom har Stefan sagt upp sig. Det är himla tråkigt, men samtidigt förstår jag honom.

En annan Malin...

Jag fascineras över Malins(Edström...) fascination över att jag en gång lät Barbados skriva sin(sina?) autograf på mitt ena bröst i sällskapet av ett gäng norrmän. Jag dokumenterade denna bild och lät Malin få den i sina ägor. Det roliga är att hon berättade för mig att hon letar frenetiskt efter den. Vi får se vem som hittar den först så jag kan dela med mig :) Those were the days!



Det är roligt att Malin är tillbaka, jag har saknat henne.

Lika som bär?

Ja, jag vet. Jag är säkert 100 år efter alla andra men fan vad Tate Donovan är lik Butt-Head! Det är ju helt sjukt!!



Butt-Head från Beavis & Butt-Head?



Tate Donovan?

Kanske inte hittade bästa bilderna att jämföra, men alla som sett serien borde förstå min poäng!

Det bästa med the O.C. är nog musiken, grymt bra!

Sen är jag GANSKA så imponerad över hur många gånger man lyckas få med repliken "heey" i serien och jag är ändå bara i slutet av säsong 1. Fantastiskt! "Hey" "Heeey" "Hi" "Heeey". Haha, det är fruktansvärt roligt!

Malins Lista

Det roliga med Malins lista i hennes blogg är att flera saker som inte intresserar henne, intresserar mig. Så jag gör också en liknande lista med liknande innehåll.

Saker som intresserar mig/ skulle intressera mig:

- Bli smal, vara smal, beach 2009 osv (har dock inte börjat än)
- Utlandsresor
- Serier (the O.C. just nu)
- Vem som skulle våga ha en visning på modeveckan med icke spinkinga modeller

Saker som inte intresserar mig:

- Div. sjukdomsfall i Let's dance
- Bio
- Dricka alkohol eller vara full
- Män/ liknande
- Vem som hade finast klänning på modeveckan


The O.C. -nu är jag också med i svängen!

OK, nu har jag börjat titta på O.C. Ligger väl på avsnitt 13 ungefär. Det kommer vara mitt nya intresse de närmsta veckorna(?). Har ätit så mycket onyttigt och nästan plöjt 4 liter cola, men hey, det löser alla problem i världen!?

Klockan är 04.19 jag är väl lite småtrött antar jag.

Lärde mig 1 sak natten till lördag. ALDRIG mer nattbuss. Jag orkar inte ens förklara men jag kom hem och det var snarare helheten än en specifik händelse. Nu blir det bara hemmakvällar och ölkvällar(i hemmet). Men det var fint och bra att fira Saras födelsedag.

RSS 2.0