Frisk+ Thailand

Farbror doktorn ringde idag. Provresultaten hade kommit, det är inget fel på mig! Helst önskar jag att de kunde hitta något fel så jag kunde veta hur jag skulle gå tillväga. Men nej, nu får man hoppas att det går över av sig självt och att det händer snart. Orkar inte med det här längre!

Jessica åker till Thailand imorn, OM jag är avundsjuk :(
Packa ner mig, snälla!


prover och sjukhusserier

Var på VC idag och hälsade på farbror doktorn. Han kunde inte hitta några större fel på mig men hade några teorier om varför jag varit sjuk i drygt en månad nu. Fick ta lite olika prover och sen skulle han ringa mig om ett par dagar.Hade ju tänkt att jag skulle titta på den här rullen idag...(Revolutionary Road för er som inte visste) ...men jag glömde helt och hållet bort det och nu är det för sent för mig! Den har legat och väntat på mig i min dator bra länge nu och jag är nästan övertygad om att jag kommer älska den!

Tittade på mitt nya favoritprogram på 5:an idag "Hopkins". Det är verkligen något speciellt med mig och sjukhus. Jag blir inte ett dugg äcklad av någonting, bara fascinerad. Har tänkt på det förut, jag kanske borde satsa på sjukhuskarriären? Sjukhusserier är faktiskt också det enda jag följer på tv. Cityakuten (såklart!), "Hopkins"(kanal 5, kl 21, onsdagar) och Trauma (när vi fortfarande hade Discovery mix). Sen tittar jag gärna på dokumentärer om fetma, missbildningar och senast om de siamesiska tvillingarna i Joined for life: Abby and Brittany turn 16.

Tillägg på bottenlistan (svenska kändisar):
Christer Sjögren!!!
Sonja Aldén (kommentarerna är överflödiga)

Boll

Jag bollade med Jenny P. igår om min enorma trötthet. Det är inget fel på mig fysiskt men man kan tro det eftersom jag är mentalt utmattad. Jag förklarade för min mamma idag och hon rekomenderade ett läkarbesök. Jag tänker gå för min abnorma förkylning och sedan spinna vidare på alla krämpor jag upplevt senaste tiden. Är jag bara förkylningssjuk? Har jag något annat fel? Dold urinvägsinfektion, järnbrist, sköldkörteln, deprission? En dag i taget är det som gäller för att orka nu.

Svenska kändisar på bottenlistan: Carola Häggkvist, Nanne Grönvall, Familjen Wahlgren (speciellt det nya tillskottet Benjamin), Tommy Körberg, Blondinbella, Linda Rosing och Daniel Breitholtz. Det får räcka så länge. Vem glömde jag?

Tittade på innebandymatch idag. Tack Soffan för sällskapet. Synd att FBI förlorade bara, men det var lite väntat.

FET OCH LAT

Jag fick en ny bikini från H&M idag. Trodde den skulle vara skitful men den var faktiskt riktigt fin! Hoppas den passar bara, har inte provat än. Köpte även klänning och vit blus anpassad till varmt väder. Tänk att jag redan shoppar för Bali. Märkte förra gången vilken brist det var på "somriga" plagg i min garderob. Är ju inte så van att vara utomlands. Förstod inte riktigt förra gången hur jävla varmt det är HELA TIDEN. Haha, inte som somrarna i sverige direkt där det blir svinigt kallt på kvällen. Hade även beställt en massa annat en del passade, en del inte. Det är fantastiskt det där med att beställa hem kläderna. Jag tycker det är riktigt jobbigt att gå att shoppa. Förut kunde jag tycka att det var riktigt trevligt nu är det ungefär lika kul som när man ligger på soffan och slappar helt död och orkar knappt resa sig men vet att man MÅSTE duscha. Den känslan avskyr jag. Och så har känslan inför shopping blivit. Det mesta har blivit jobbigt. Det är en riktigt dålig trend, man orkar inget och vill inget heller göra. Varför denna orkeslösa jag? Jag har ingen motivation alls. Det blev värre med förkylningen också, värre än vad det var innan. Jag är FET och LAT. Enligt mitt BMI på Wii Fit är jag överviktig också, som att det förvånade mig? Nej. Jag vet det och jag vet att jag inte gör ett skit åt att få stopp på det heller. Hur kom jag att bli såhär? Jag förstår ingenting, vart gick det snett?

Skitliv.

Vilken grej!

Fan vilket glatt lönespec! Har inte fått sån bra lön sen jag tog ut min semesterersättning när jag bytte jobb senast och det är ju 1,5 år sen drygt! Fantastiskt. Nu är man nöjd!

Blondinbella åkte ut ur Let´s dance! Haha. Fast vem bryr sig om små muffare egentligen? Kreks! Annat jag avskyr som jag kom på igen när jag läste Ceevans blogg är familjen Wahlgren. Kommer ihåg uppesittarkvällen innan jul. Fyfan, hela vidriga familjen. URK!

Kom på en till kändis som jag avskyr och klarar mig bra utan, Nanne Grönvall. Mer överdriven och överentusiastisk människa får man ju leta efter.

Igår var det GNWTG! Games Night With The Girls(vad rolig jag är!). Vi åt Tacos, spelade Wii. Sjöng singstar, ABBA singstar! Spelade Guitar Hero, Buzz och Wii Fit. Det var en jäkla massa vi hann med faktiskt. En otroligt rolig kväll och jag hoppas vi kan göra om det snart igen.Backhoppning!

Lite blandat

Jag är så glad för nästan med en gång så erbjöd sig Peter(a.k.a Angloswede på lodiz.com) och Maria(som är min allra äldsta barndomsvän bortsett från Pellan) att ta mina fåglar. På prov först då eftersom dom redan har två andra nymfkakaduor. Men jag är ändå otroligt glad för jag vet att Charli kommer stormtrivas, hur Zigge reagerar återstår att se. Håller alla tummar jag kan sen.

Sen ett dåligt besked. Min systers gamla tävlingsponny har gått bort. Hans njurar orkade inte längre. Jag vet inte vad man ska säga, den hästen formade min familj otroligt mycket och var också "vår" första häst. Fia och Graffe har haft fina framgångar på 90-talet. Oändligt många segrar och placeringar upp till medelsvår, gjort landslagsuppdrag i Tyskland, deltagit i SM (strax utanför placering) och även blivit Svealandsmästare. Hon korades även i tidningen Ridsport som årets tioende framgångsrikaste ekipage i ponnydressyr (minns dock inte vilket år). Graffe var en tid i våra liv som vi aldrig glömmer. Han var verkligen startskottet för framgång och fantastiska kontakter vi knytit. Bland annat Emelie Brolin(som jag även lånade bilden av) med familj och Nina Känsälä (instruktör och hingstansvarig på Tullstorp i Skåne) och otroligt många fler människor som varken jag eller någon annan ångrar att vi lärde känna. Tack Graffe och tack alla andra som sörjer med oss.NFB Brolötens Grafit RC70 vila i frid.

En annan bra sak är att Sara flyttade på sin födelsedagsfest till nästa fredag. Nu får jag i alla fall en chans att hinna köpa en liten present! Tråkigt dock att du är sjuk min kära vän. Krya på dig!

Imorgon blir det tv-spel och Taco med brudarna! Jessica, Malin, Sofi, Sanna, Anna och jag. Järngänget! Ni är ett fantastist gäng som jag vill credda ordentligt.

åååh!

Jag älskar att ha tur, jag älskar när det vänder och blåser medvind. Tänk att saker och ting löser sig så snabbt!

Annars har jag jobbat 9-19 idag, pisstid. Det har inte hänt något värdigt att berätta. Ledsen att det har börjat bli en trend.

För första gången...

Jag har aldrig sålt något av mina husdjur förut. En gång gav vi bort våran kanin som inte verkade trivas till några bekanta vars kanins kaninkompis hade dött. De hade en stor fin utebur och det var väldigt lyckat. Jag har även sålt en jäkla massa hamsterungar, men det räknas inte. Jo, vad är mitt problem? Problemet är mina fåglar. Jag lider verkligen nu. Jag har inte tid! De kräver mer än mat och vatten, de vill så mycket mer och snart kommer jag ha ännu mindre tid. Jag kan inte ta med dom när jag flyttar och jag kan inte lägga ansvaret på mina föräldrar. Det är mina fåglar och mitt ansvar. Pga denna tidsbrist börjar mitt hjärta värka, det fungerar inte längre. Jag måste sälja mina fåglar. Jag ser hellre att någon bekant till mig tog dom mot ingen kostnad. Så känner du någon som är intresserad eller känner någon som har en stor voljär där man snyggt kan smyga in två små fåglar så säg till mig. Allt är av intresse.Zigvard Bernadotte "Zigge" (hane)
Charli (hona)

Det stör mig!

En sak som verkligen stör mig är att varje gång jag vill blogga så fungerar det inte att komma till inloggningssidan. Detta inträffar alltid runt midnatt. Blir så jävla irriterad! Som igår hade jag massor jag ville säga men så gick det inte att logga in. Men skriv det du ville ha sagt nu då? Nej, nu har jag glömt allting! Och då kanske det inte var så viktigt? Nej, antagligen inte.

Idag är jag besviken och har beslutsångest. Det suger, men strunt samma.

Jag hängde med Pellan ikväll, det var fint. Vi tittade på Aladdin (1992) och skrattade förnöjt åt filmen och åt den bisarra framtiden som verkar vara outgrundlig. Det är roligt det där med Aladdin för jag hade den på VHS och vi tittade på den nästan lika många ggr som på Lejonkungen. Men så en dag hände nåt. Videon blev helt kaputt och trasade sönder hela filmen. Det här var någon gång i mitten av nittiotalet och pappa gjorde allt för att rädda bandet åt sin gråtande dotter. Men förjäves. Filmen var borta för alltid och jag har inte tittat på den förrän först idag! Ett kärt återseende. Prisa internet!

Igår hängde jag med Sofie och Johan. Vi tittade på Den sista färden (1972) och mådde lite illa. Men det var kul, jag har sett den förr. Jag åt kinapuffar och önskade på avstånd lycka till åt Malin+London på avstånd. Om man bara kunde få bli frisk snart. Jag förmådde inte att beblanda mig med folk. Ber om ursäkt för det.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet igen, måndagar är inte så tokiga trots allt, det brukar gå fort!Peter Bögback och Dan Ekborg!

Onsdag om tisdagsflashback

Flashback är livsfarligt!
Jag började läsa på någon tråd, läste och läste, sen hoppade jag till en annan tråd och tillslut var klockan kvart över 2! Flashback är inte bra om man börjar för sent, blev så uppslukad att jag inte kollade på klockan på 2 timmar och 15 minuter trots att det finns en synlig klocka hela tiden uppe i högra hörnet på skärmen. Skrämmande.

Min förkylning fortsättar uppträda i nya skepnader. Allt började för 21 dagar sen.

Idag sa jag hej till en kund som blev så rädd att hon hoppade in i väggen. Jag skrattade inombords i säkert 20 minuter.

Imorgon ska jag köpa nya arbetsskor!

Idag

Idag är en sån där dag då jag inte har någonting att säga.

TP-mästaren!Ikväll var jag hos Sofie och Johan. Vi spelade TP och det viktiga är att JAG VANN!!! Hehehe, suckers. En otroligt skön dag. Hämtade hit mormor på dan och fikade lite. Sen åt jag makaroner med köttbullar som verkligen är en god maträtt! Hade till och med lyxen att få hemgjorda köttbullar eftersom halvfabrikat är näst intill bannlyst under det här taket!

Jag kopplade även in stereon jag "köpte" igår och den fungerar alldeles utmärkt. En gammal trotjänare är vad jag hittat!

Sen några ord till er som är förkylda. Jag vet, det är en jobbig förkylning de flesta har åkt på. Jag tycker mest synd om er som fått den förkylning jag drabbades av. Det är liksom inte feber ett par dagar och sen är det över. Nej nej, den är en bergochdalbana under flera veckors tid. Mina känningar började på juldagen och jag kan fortfarande få en febertopp här och en febertopp där. Idag fick jag en ny krämpa som jag inte känt tidigare, nämligen ont i örat. Jag har hostat och har febrat och jag har snorat och halsont har kommit och gått. Det nyaste är alltså ont i örat. Så bli inte oroliga om förkylningen tar nya former. För det verkar vara ett sånt virus som går. Har hört flera som blivit oroliga pga att de blir "friska" och insjuknar igen.

Det är TOTALFÖRBJUDET att avsluta ett blogginlägg såhär:
Over and out. (gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Bespar mig, bespar mig)

Pelan-pelan

Nu är Pellan i Australien. Det är tidig morgon där. Har inte hört något än, hoppas att resan gick bra och att hon är på plats ordentligt nu, är lite orolig. Vill höra något snart!

I helgen ska jag bara ta det lugnt, eller ja nu är ju helgen nästan slut men det är precis vad jag gjort, tagit det lugnt. Var och handlade lite på SEA Hund och katt samt på eko. Sen var jag hos Linda och Matte och "köpte" en stereo. Min gamla gick sönder någon månad efter att garantin gått ut. Som att den var inprogramerad på att fallera då. Skitgrejer. Ska kasta den snart. Men nu har jag en gammal goding som förmodligen ska fungera några år. En stereo är inget jag vill lägga mycket pengar på, men jag känner ändå att jag vill ha någonting föruto datorn och dvd:n eftersom jag inte har extra högtalare till Macen i mitt rum och ingen hemmabio. Trista saker som jag inte orkar lägga pengar på, det är definitivt inte prioriterat iaf så det här blev en bra lösning för nu.

Lyssnar på omtalade Glasvegas, vet inte om jag gillar det?!

Måste köpa en joggingdress, jag växer kolosalt på bredden, börjar bli orolig! Beach 2009?!

Elina vs. Förkylningen

0-2, men jag har inte gett upp än!

Idag/ikväll/senare ska jag lägga upp en massa gamla kort från förr. Men inga småglinskort utan från digitalkameratiden i alla fall. Så det är från typ 2005, det låter inte som så länge sen, men jag kan intyga att alla ser sjukt små ut! Det ska bli himla kul att se folks reaktioner. Extra roligt att folk läser ens facebook-status och hör av sig och är oroliga! Haha.

Idag var jag hos hästdoktorn och det blev positivt besked igen. Det har inte blivit sämre och hon är fortfarande typ 95% frisk, men ännu piggare än sist. Silica fick nya skor igen och fångbeslagen är numera borta! De flesta förstår nog inte vad jag pratar om så det får räcka så.

Idag var jag hos Pellan på Hermelinsvägen och gav henne alla mina kort från Bali så hon kan titta på dom och peppa inför resan nov -09 medan hon sitter i tråkiga Australien(!) och pluggar (jag skojar bara med dig förstår du väl!). Nä, till sak, det var oerhört trist på samma gång för om ca 15 timmar sitter hon på planet och jag får inte se henne förrän tidigast 20 november igen. Det är LÅNG tid. Hejdå Pellan, ha det så jävla bra nu! I will miss you! SAKNAR DIG REDAN! :'(

Det tråkiga är att jag inte kan hitta mina filmklipp från Baliresan. Är dom borta för alltid DÖR jag, det var ett klipp som var så bra att jag gråter vid blotta tanken på att det kan vara borta för alltid. Fia, har du dom? *superduperorolig*

Bernard & Bianca i Australien

En segdragen förkylning är vad det här är! Så sjukt irriterande. Men nu har jag åtminstone inte ont i halsen längre. Men hostan gör mig galen och cocilana hjälper inte! Och eftersom den inte hjälper så slutade jag med den för man ska tydligen inte köra bil när man tar det.

Blir så trött. Igår natt kl 02:35 upptäcker jag att centrallåset på min bil inte fungerar. Jag hade varit hos Pellan för att avnjuta en film som jag berättar om lite senare. Vi drack cola och pratade om resan 2009. Hur som helst så fick Pellan springa ut och hjälpa mig. Tillslut det gick det att öppna en bakdörr så jag fick klättra till förarsätet och sen fick jag köra en sväng till hagsätra och tillbaka för att få igång värmen ordentligt. Tänkte låset kanske hade frusit och det verkade så för när jag kom tillbaka strax efter 3 på natten så kunde jag få upp låset. Men i morse var det samma visa igen, förarsätet gick inte att öppna så jag fick klättra in i passagerarsätet. När jag kom fram till jobbet kunde jag gå ut som vanligt. Sen skulle man hem från jobbet också. Då var det att klättre från baksätet igen och hemkommen kunde jag gå ut i passagerar dörren men inte förardörren. Hopplöst. Det har frusit säger pappa men jag kommer ju inte ens ut när jag kört bilen varm? Gaaah!

Det är vemodigt, Pellan flyger till Australien på fredag och kommer inte hem på ett helt år! Trist, kommer sakna henne. Men förhoppningsvis gör jag en liten resa ner till henne i slutet av november. Hoppas allt som vi planerat går att genomföra bara! Hoppas!

Tillbaka till filmen. Vi tittade på Bernard och Bianca i Australien. Det MÅSTE vara den bästa Disneyfilmen som gjorts! Alla som inte sett den, ladda hem och titta! Den är rolig(!), snygg och fin. Tror det är min favorit av alla Disneyklassiker som gjorts. Ska fundera lite nu och sen skriva en lista.

OK här är listan. Bästa Disneyklassikerna som gjorts:
1. Bernard & Bianca i Australien
2. Aladdin
3. Skönheten & Odjuret
4. Lejonkungen
5. Den Lilla Sjöjungfrun

Vilka tycker Du?


Vilken pers!

Man hann inte mer än fira det nya året innan dunderförkylningen dök upp. Har inte orkat någonting. Har legat nerbäddad med feber, pepprat i mig piller och lyckades gå till jobbet i lördags. Det var enbart viljan som fick mig till jobbet och det var ingen lätt match. Satt av tiden tills jag var alldeles grå i ansiktet. Frös som en gnu och vaknade i morse värre än innan. Men jag behöver pengarna, så jag fick stå ut med smällen som kom idag istället. Trodde aldrig jag skulle orka ens hälsa på min häst i dag, men efter några timmars plåga så började det lätta lite. Åkte och klappade hästen för jag kunde knappt borsta med en ond axel jag även ådragit mig. Sen åkte jag till min fasters man som fyllde 65 och åt smörgåstårta! Ville verkligen åka för min faster+man har sällan missat min födelsedag under mitt 22-åriga liv. Så jag drack kaffe och satt och kraxade där med min trasiga hals. Men nu mår jag rätt ok. Fast jag bäddade ner mig tidigt för att jag ska orka 9 timmar imorn.

Vad har mer hänt sen sist? Vi hade inventering i fredags morse, det var inte många bilar på vägen 05.20 måste jag säga. Jag släpade mig dit med förkylningen men fick åka hem flera timmar innan jag skulle sluta för jag var helt trasig. Febern antar jag. Jag tror jag lyckades misshandla min axel den här förmiddagen. Det gör riktigt ont och nu är det den högra istället för den vänstra. Hoppas massagen varannan onsdag sätter igång snart. Det är inte kul just nu!

Jag har fått nycklarna till min nya golf 3:a nu också. Så jävla lycklig! Det blir tråkigare när jag ska till banken och fixa postväxeln, men i slutändan så är det nog värt det.

Nu väntar arbete 6 dagar i rad. Men det ska nog gå. Med lite vilja och med färre förkylningar så!Gott nytt! (I efterskott)

RSS 2.0