JAHA

Kliver på redan imorn, jag är fan lite rädd!

skins <3

"Twice?
Your'e gonna do this to me.. twice?!
Naomi, no! You fucking stop right now. Don't you dare leave me in your bed again. I know you Naomi. I know you're lonely, I think you need someone to want you. Well.. I do want you, so be brave and want me back"

:'(

OKEJ DÅ

Jag och syrran är nog ganska lika trots allt...Fia, jag och Matte. Mattes bild.

Limaresa #2

Var på DBV i Malung och mycket hände! Men de största händelserna står P och Kusin C för kan man ju säga... Jisses! P slog nästan ut tänderna och kusin C visade vart hon har sina rötter för Tom's vakter. Haha. Jag har iof också ett stort blåmärke på baksidan av låret märkte jag igår. Det måste ha hänt när jag skulle sätta mig ner och någon hade flyttat på den fastgjutna bänken (eh... hehe). Men den här festweekenden stod inte jag för största underhållningen! Jävligt kul hade vi i alla fall.


Den mesta tiden spenderades helt klart i solen, så jävla fint väder!


Första kvällen (torsdagen) hängde vi hos mina vänner från Norge för lite förfest (eller förspel som det heter på norska!)


Fred och bussarna


Det var helvetiskt mycket folk i parken!


Min favorit P och jag på fredagen.


Fredagen var lite kaos för P slog nästan ut sina framtänder när hon lurade en snubbe att hon gick på thaiboxning. Tips: gör inte en round-kick kl 2 på natten när du druckit 3 shots och närmare 15 öl. Mattes bild.


Resultatet...2 dagar efter besök på akuten (som ligger så nära som 10 mil bort! Ah... älska landet!)


Var uppe i Hässjön och hälsade på lite folk på lördagen. Hade bjudit folk på förfest i vår stuga kl 16.00 men vid den tiden var jag i alltså i Hässjön så när jag kom hem vid fem ungefär var det proppat med folk på gräset. Pinsamt för jag var skitig och eländig.


Hässjön.


Hässjön.


Tomas åkte wakeboard.


Nere i Malung igen på kvällen. Lagom berusade, jag och mina två sysslingar Stina och Sanna. Kul att man kan kombinera, jag ser både ut som ett lik och ett hysteriskt mongo.


Jag och Fred, sen hade jag inga fler mobilkort! Lika så bra...med tanke på hur kvällen sedan artade sig...

äckel!

Haha... ja... jag skulle ju lägga upp bilder och berätta om helgen, var riktigt taggad på det! Men så... avbröts allting för hela kvällen. Sitter och dricker kaffe, tar en stor klunk och helt plötsligt får jag något jättekonstigt i munnen. Spottar tillbaka det i koppen och känner hur det börjar resa sig i nackhåren. EN ÄCKLIG JÄVLA TVESTJÄRT! Börjar spotta och fräsa över hela vardagsummet. Mår illa och börjar hulka. Spyr aldrig men är i chocktillstånd hur länge som helst. Ja hela kvällen är förstörd sen dess... Hur hamnade den där och varför?! Den hade ju dött men det förändrar inte det traumatiska med besöket i mitt mun. Jag kommer inte bli människa igen på ett bra tag, jag vill helt ärligt talat bara dö.

Vi hörs imorn.

Limaresa #1

Stack till Lima i fredags. Hängde, festade och åkte hem på söndagen! Det var roligt och härligt att äntligen vara tillbaka igen, evigheter sen jag var där sist! Festen var i Folkets park, den s.k. Simmarfesten (orkar inte förklara varför den kallas så) och man träffade många roliga ansikten. Lite mobilkort från helgen, har fortfarande inte hittat min kameraladdare...Anlände sent på kvällen, men glad som fan ändå.Vaknade sjukt utvilad och taggad på fest, ehrm..Vädret var med oss hela helgen!La lite pussel...Tog en öl vid öppna spisen.En tjuv i mina fickor!Lyckades ta ett enda kort på festen. Fest i folkets park :DHälsade på Fredrik... v.i.f.Gjorde klart pusslet.Åkte hem...


HELGENS OUTFIT


nattliga aktiviteter

"Ska vi plocka körsbär i nåns trädgård, du och jag, tjall-la-la."

Igår pallade vi körsbär! Det var så himla roligt, man kände sig som 12 igen! Sen undersökte vi i princip alla småvägar som existerar i älvsjö. Jag hade en mycket fin och spontan kväll/natt.

JAHAPP

Det är ju som vanligt allting.

Hade tänkt ta med mig min kamera upp till Lima, men det går ju inge vidare med det eftersom jag inte kan hitta laddaren och batteriet har dödslängtan. Lovar att skiten är i Tullinge :(

Så det får bli mobilkort deluxe! Måste köpa en ny mobil som faktiskt fungerar och som kan ta lite bättre kort så man slipper ha så mycket prylar att släpa på.

Blev tvungen till att besöka hästen två ggr idag. Först tidig morgon och sen sen kväll. Dryyyygt, men jag fick sån ångest när jag insåg att kraken kanske skulle behöva klä på sig ett blött och kallt täcke imorn. Men nu är det fixat så man kan känna sig lugn.

Har packat klart väskan också så det är väl bara att dra ner rullgardinen. Men alla som känner mig vet att jag inte är trött så jag får väl glo på en film eller liknande.

Blir nog inget självporträtt idag. Jag är inte i rätt mood.
Åter på söndag, för nästa stopp -Lima!

Lite action i porten, finally!


Älskar mitt zombie-skärp.

Det händer grejer här i porten. Tidigare ikväll träffade jag en av mina grannar för första gången. Dialogen löd ungefär såhär:

Jag: Hej!
Gubbe: Hej hej
Gubbe: Var inte rädd, jag är inte farlig
Jag: Nej det tror jag inte, jag är inte speciellt rädd av mig
Gubbe: Vad bra, bor du här?
Jag: Ja, bor här tillfälligt
Gubbe: Jaså, det är ett bra hus här, lugnt och städat
Jag: Ja, det tror jag säkert jag sover gott om nätterna
Gubbe: Det är många som har dött här nyss. Här och där borta (pekar)
Jag: Det var tråkigt att höra...
Gubbe: Ja, det är verkligen tråkigt, den som bodde där (pekar) dog ung, bara 62 år gammal. Jag tror det var cancer eller något sånt.
Jag: Det var verkligen tråkigt att höra (går mot dörren...)
Gubbe: Ja... mummel mummel... hejdå.
Jag: hejdå!

Haha vem fan inleder en dialog med att säga "var inte rädd, jag är inte farlig", haha. Han såg inte speciellt farlig ut liksom och jag såg definitivt inte rädd ut!

Måste strax gå ut i porten igen. En skitpackad tant hade rasat och satt på golvet i entrén. Jag plus några till försökte få henne att resa sig upp men hon ville inte och ville inte heller att vi skulle kalla på hjälp. "Jag är så packad, det är så pinsamt" sa hon. Men jag gav henne min oöppnade ramlösa och lovade att kika ut lite senare för att se om hon lyckats ta sig upp och hem...

Äntligen händer det lite grejer i Breddan, det är ju det jag har förväntat mig!

Jodå, nu var hon borta...

ironinlivet är underbart/underlivet är bart.

Angst.


Ånghezt i nutid.

Dagens dryck: En halv folköl, en halv flaska Loka, 10000 halva koppar kaffe.
Dagens mat: en halv pizza.
Dagens sömn: 14 h.
Dagens låt: TLK - Kompisar från förr
Dagens konstaterande: Det är inte värt det!
Dagens faktum: Ångesten.

lowoodStones are falling from the sky, now my head hurts
I've just opened my eyes
I see a big black cloud, sailing closer and closer
You should keep it to yourself

Stranded at my shore
The greatest harbor, an open door
But there's a big black cloud, hanging over you

You should keep it to yourself
You should keep it to yourself

What do you want?

Jag vill inte prata om det.....
Men det jag kan prata om är att det kostade 736 kr att glömma plånboken hemma...taxi.

Jag är sämst. KEMISKT, det är bara kemiskt. Ge upp! :(


Jag har det bra

Jag har det bra i Bredäng! Sovit som en gud två nätter i rad. Trots att ovädret från Mordor drev in i morse och fick mig att tro att ett flygplan startade utanför mitt fönster.Breddan <3

???

skriva när man är full? det är ingen bra idé.

Musiktips dock:
Billie the vision
Frou Frou
LP
Lowood

Längtar till söndag. Virran, you rock my world!

Någon jävla måtta!

Jag råkade gå utanför slussdörren på jobbet och jag höll verkligen på att dö! Bastu deluxe. Jag vet att man inte ska klaga men det är verkligen endast byxlöst som gäller hemma i lgh. Trots att jag inte svettas här så är det i förebyggande syfte. Duschade i morse och var tvungen att duscha fötterna i handfatet innan jag gick hem från jobbet. Nu skulle jag behöva duscha igen om jag ska lämna hemmet. Och jag har inte jobbat hårt idag. Jag har lärt upp en ny kassörska så jag har bara stått och stirrat i typ 7 timmar. Jag har dessutom inte alls kläder för ett sommarsverige. Inte kläder som man kan vistas i offentliga miljöer med. Jag hatar sommarkläder. Jeans och tröjor tack.

Beach 2009 går sannerligen baklänges.

NyinflyttadNu har jag flyttat in. Har väl fått ordning på hälften av lådorna i alla fall. Det är mest tjaffs man inte har någon användning för i närmsta tiden kvar nu. Men jag har ingen mat eller så. Finns dock snabbkaffe så jag får väl ta det till frukost. Kanske kan göra ett ryck till Kungens Kurva (och IKEA) imorn kväll om jag orkar, det är ju praktiskt taget gångavstånd!

Känns inte ensamt eller tomt, känns bara riktigt skönt och lugnt. TV och internet funkar, sängen är bäddad och ja... behöver man något mer?

Jag har bara en enda hylla/bokhylla och den är långt ifrån full. Äger ju nästan ingenting! Micke har dock lämnat en del slumpmässiga saker som jag inte hade bett om. Haha, han är rolig den karln. Två nästan oacceptabla lampor, nån vas, nån skål, en miljon pennor (i en mugg som det står "Micke -betyder gudalik" på), en massa lakan och ett tomt dvd-fodral. HAHA :D

Måste nog sova nu. Jag är nog tröttare än vad jag tror!

Man bah, haha

Jag har:
(x) Snott den här listan.
(x) Raderat allt och tagit en snus istället för kryssa.

RSS 2.0