Fredagsafton II

Fredag.
Slutade jobbet kl 5. Köpte en massa saker som grillades och åts upp. Köpte en massa öl som dracks upp. Hängde på uteplatsen hos frugan i Fruis med V och Karl också. Hade riktig quality time och fick självklart lust att gå ut. Det ryckte liksom lite för mycket i dansnerven. Släpade med mig stackars V som var alldeles förkyld i sin näsa. Jag fick en vass armbåge i ögonbrynet och en öl från ett krossat glas över hela ryggen. Annars var det himla roligt. Det bästa av allt är att jag åkte kommunalt både in till stan och hem! Har inte inträffat på väldigt lång tid. Tog tunnelbanan hem och GICK till Mickelsbergsvägen från Fruängens C (tar säkert hela 15 minuter!). Jag har verkligen överträffat mig själv. Dessutom upptäckte jag i lördags att jag tydligen hade PLANKAT på hemvägen. Det blev en billig historia den kvällen *nöjd*. Sen mådde jag lite blandat dagen efter, därav mina fina solkort i inlägget nedan.V och KarlFru och ?


Porr 1.0

Ligga och sola i tusen graders värme med en härligt svettig baksmälla.

Flytten

YES! Nu har jag fått ett datum. Den 25:e juni kan jag flytta in i lägenheten!

Yeah!Sorry M, men den var så jävla skön!

Stintja!Fate always loses hope
Like electric sparks in my heart
Fate always loses hope
Now be a good girl and do what you're told

I hope you, remember me
I hope you, never pretend for me

Så.

Nu har jag fixat tillbaka min HÄÄÄÄÄÄÄRLIGA design...

:/

Jag förstår ingenting.

Jag förstår ingenting.

Wonderwall.

The only solution to anything is folköl.

Pinsamt värre..

..Jag har 22 fotoalbum på Facebook. Det kan bara inte vara möjligt! Har inte reflekterat över det alls, förrän NU. Har inte ens tittat där på evigheter. M Å S T E R A D E R A..........!

Dagens i-landsproblem

Dagens i-landsproblem

#1:
Framsidan är grillad och baksidan är vitval. Måste justera det i morgon.

#2
Varför har alla börjat dissa MSN? Typ ingen av mina närmsta vänner använder det. Pratar väldigt sällan med någon av de som faktiskt är online. Varför denna diss? Varför är det bara jag som inte har något liv? ÅÅÅÅåååh.

You don't own it

It seems empty
I don't know what you expect
If you don't give
You're never going to get
Forever is half a moment away
You don't get back what you threw away
Everything is waiting here.

Skinnis och öl

Intensiv helg. Bra och dålig. Men det är väl så livet är och man får ta det som livet ger en och försöka göra det till det man vill att det ska vara. Känner mig lite blandad sådär. Känns som att det är fler än jag som har en turbulent tid. Det är både bra och dåligt.

Öl i fredags och en del dumheter. En hel del roliga bilresor i lördags, en riktigt fin dag. Sen kom kvällen och en hel del trevliga öl på balkongen i Spånga. Sen en hel del roliga öl ute på krogen, men mycket turbulent. Intensivt. Slutade på Skinnarviksberget med en rogivande stund för att se på den fina soluppgången med blandade fyllekänslor. Messy.Åka pendeltåg med lite blod i alkoholomloppetSkinnis vid soluppgång

Kul i jul

Dagen började ju bra. Vaknade halv 8 och jag börjar 8! Måste ha stängt av mobilen av misstag, men blev som tur är bara 5 minuter sen. Fick dock prioritera bort vissa saker så jag hann borsta tänderna men jag har världens morgonfrilla och hittade nyss gammalt smink under ögat. Även utebliven frukost men det brukar det bli var och varannan dag ändå. Nu är jag dödstrött, men det vänder nog efter lite grillad kycklingfilé som jag sitter och väntar på. nom, nom!

urrutten dag (snyggt ord!)

Idag var jag Greve Dracula. Började dagen med lätt misshandel hos min naprapat. Gick dock därifrån friskförklarad för en tid framåt, kändes skönt för min höft och för min plånbok. Sen kom jag till jobbet och alla tyckte det var en bra idé att äta lunch samtidigt. Så lyckliga jag fick börja dagen med att göra ungefär 34 saker samtidigt medan alla satt och smaskade i sig cola och fettoburgare från grillen (ja de flesta äter sånt varje dag och ändå är dom hälften så breda av vad jag är). Så när jag äntligen fick ha lunch (ensam) så låg jag på soffan med min ipod ungefär 75% av rasten för att bli människa igen. Jag hade påsar under ögonen som räckte ner till golvet och lyckades t.o.m. bli irriterad på lilla M som är typ världens raraste tjej och kollega. Kändes jätte dumt men jag skyller allt på nattens uteblivna sömn. Hela dagen har bara varit motgångar och de konstigaste kunderna ville verkligen handla just idag. Jävla skittisdag. Klagade på måndag men tisdag var fan ännu sämre. Imorgon vill jag ha en bra dag, är det så mycket begärt?!

Världens sämsta utgift på g. Det är med nöd och näppe att jag kan skriva SMS på min mobil nu. Den kommer verkligen ge upp för alltid när som helst. Lägga pengar på en telefon?! Jag lider.

The usual unusual (censur)

Jag skrev ett långt och välformulerat blogginlägg nyss. Sen insåg jag hur knäppt det skulle bli om jag publicerade det. För vissa en stöt i hjärtat och för andra kryptiskt x1000. Och att vara kryptisk är min grej som ni alla vet nu. Det här är också kryptiskt. Jag tror jag publicerar sista raden från mitt opublicerade inlägg för att vända ut och in på det hela en gång till...

Jag känner mig bara så levande igen.


Tidspress

Åh, jag är så rysligt uppbokad fram till 7:e juni att jag blir riktigt nervös. Allt ska klämmas in på få lediga timmar. Hur ska det gå?

Jag vet att jag oroar mig i onödan. Men jag måste verkligen komma ihåg allt nu så jag inte glömmer något viktigt. Har en hög med SMS jag måste få iväg imorn och just nu kan jag inte komma ihåg alls till vilka eller vad det var jag skulle meddela.

Det sista jag har tid med nu är att bli sjuk. Var och varannan verkar mer eller mindre sjuk. Smitta mig inte, tack!

Kryssning

JH fyller snart 25 och han ville inte ha några presenter så vi åkte på kryssning istället. Roligt. Har inte varit på kryssning på evigheter! Endast 2 ggr tidigare tror jag. Dessutom slapp inte JH undan presenterna ändå. Heh. Började med lite öl på soldäck, superfint ju. Kändes som utomlands men jag ratade att ta ett dopp i lilla poolen. Vi åt buffé och jag var rund om fötterna *host* redan lagom till middagen. Sen lyssnade vi på något coverband tror jag vilket min kära mor uppskattade eftersom de spelade gamla dängor. Sen hade jag och P fest i hytten på tu man hand med lite Ruslana och Ole Ivars, typ. Efter det gick vi tillbaka till soldäck som hade blivit disco. Jag beskyddade P i baren vid något tillfälle. Killen som stötte på henne var inte så rar. Han vred min näsa 90 grader och det gjorde ont trots att den var alkoholbedövad. Sen började jag gråta helt hysteriskt för att P var så himla rar och det hade inte med killen i baren att göra. Jag grät i en hel evighet och det fanns inget stopp. Och på något vänster vaknade jag i min säng kl 12 nästa dag och trodde klockan var halv 7 på morgonen. P hade burit mig från duschen där jag hade somnat efter mitt toabesök. Jag gjorde en fuling och startade med Gin strax efter jag hade vaknat. Vet att det inte är så himla fräscht men jag hade verkligen ingen annan utväg den här gången. Smällen kom idag. Har mått illa hela dagen, vet inte om det beror på köttbullemackan på båten eller något helt annat!

Måste infilka ett par vikitiga saker i hela storyn. Jag var vaken till klockan 4 på morgonen enligt en säker källa. Historien kan ha utspelat sig i en helt annan ordning. Jag är rätt osäker på vad som hände, vad jag gjorde, vart och när. Är rätt nöjd med min negativa inställning till kryssningar och kryssningseliten som jag alltid haft, jag gick all in och lyckades bli ett av alla drägg jag med. Helt fantastiskt!HyttfestHittade en skön tavla som jag tänkte skulle lura någon med men ja herregud så verkligt det ser ut! Slängde upp ett album på facebook, ångrar mig nästan lite i efterhand. Det fanns inte så mycket kristligt material i min kamera märkte jag... och då har jag valt ut de bästa korten ändå.

Fredagsgrill

Grillade och drack öl på gräset utanför V i fredags. Skittrevligt, soligt och mysigt. En perfekt fredag skulle man kunna kalla det!S var spexig!

You know you love me!
xoxo Gossip Girl

X

Egentligen så vill jag ju inte berätta att jag släppte en bomb, grät ut mina ögon och somnade i duschen. Men jag bjuder på det ändå ;)

Seasons change in a gothic way

How did I get to this point of things playing
So heavy on my heart

Kul vs. Inte kul

KUL! Somnade inte i natt. Eller jo, somnade väl vid 4 någon gång. Man vet att det är sent när det börjar smälla i brevlådarna här i området, dvs. morgontidningen kommer. Tittade på Gossip Girl hela natten, är jag inte förutsägbar så säg? Var inte ett dugg trött. Klev upp vid 8 och sken i kapp med solen. Inte ett moln på himmeln, inte en tillstymmelse till trött. Klockan är nu midnatt och inte ett dugg trött! Vad är det för fel på mig?
Har satt ett mål för imorn. Klockan 9 ska jag infinna mig på Ica och plocka frukt (för er icke-butiksarbetande så innebär det inte att jag ska stå och plocka frukt från träd, utan man brukar säga så när man menar att man ska fylla på i hyllor och kylar). Jag är inte morgonpigg så vi får se hur jag lyckas! Jag är känd för att vara på jobbet på mina lediga dagar, så jag tänkte bespara mina nuvarande kollegor ett besök (dyker upp en del elaka kommentarer ibland, hehe). Hälsar på på gamla jobbet istället <3

Inte kul. En person som ligger mig väldigt varmt om hjärtat ska opereras imorn. Det är säkert minst 20:e gången för denne. Jag tycker det är så himla obehagligt, trots att jag aldrig blivit nedsövd själv. Personen är van, men jag tycker så synd om denne för att den ska behöva gå igenom den här skiten år efter år. Hoppas det går bra, tänker på dig, hjärtat <3

Gossip Girl

Nu har jag bestämt mig för vilken serie jag ska börja titta på, efter flera veckors velande. Och eftersom P inte fixat s1 av One Tree Hill så blir det Gossip Girl! Wish me the best luck...
Kommer aldrig slå Skins eller OC though, det blir svårt för de flesta serier!

23:16
Känner mig riktigt nöjd! Skickade just ett argt mail till Botkyrkabyggen.
Botkyrkabyggen MY ASS!

ps. Jag mår illa idag igen.

23:24
Måste bara berätta en grej som hände i fredags. Mitt på ljusa dagen runt halv 12 sitter Fruängens nya prostituerade (en fet negress med rakat hår) och suger av en av alkisgubbarna mitt på torget! Det hände ungefär samtidigt som jag var på väg till jobbet. Tack och lov så såg jag inget. Skulle nästan omöjligt hända att jag såg något sånt eftersom jag undviker att få ögonkontakt med mindre välkomna stamkunder (och alla andra också iof). Tyvärr så såg en av mina kollegor vad som skedde. Så jävla vidrigt. Mitt bland oss vanligt folk, mitt på ljusa dagen och mitt bland våra rara pensionärer. Och tack och lov så är pensionärerna både blinda och döva. Så fruktansvärt vidrigt. Fruängen slutar aldrig förundra och förvåna, det händer något nytt varje dag. Man behöver lite action på jobbet för att orka med. OCH TACK OCH LOV så händer det inte bara vidriga saker, även om det är det till en stor del. ;)

Eurovision

Ligger och tittar på Eurovision Song Contest semifinalen. Jag är så otroligt glad att jag missar finalen. Det här är ju en enda lång plåga. Ska på kryssning istället :)
Anyway... Heja Malena!

22:52
Woho! Malena gick till final!

FB-quiz

Jag hatar verkligen alla miljoner FB-quiz som folk gör. Men jag erkänner att ibland är det sjukt roligt!


Me and my wife

Sara (min fru) och jag har så konstiga sammanträffanden när det gäller det mesta. Vi köpte häst samtidigt och flyttade till samma stall. Tog körkort samtididgt. Nu har vi även fått lägenhet samtididgt. Och på torsdag har vi hovslagare till våra hästar, samma dag! Det här är lite saker men det händer typ hela tiden att saker händer oss samtidigt. Bara så lustigt att det alltid blir så!
Sars <3

Idag har jag ont i huvudet. Pellan började snarka i soffan så jag gick och la mig antar jag. Det jag i alla fall vet är att jag hade kläderna på när jag vaknade. Dödsstupade förmodligen.

Jag är så SJUKT sugen på jordgubbar idag. Har aldrig varit så sugen på jordgubbar i hela mitt liv!

Söndagsblogroll

20:42

Idag är den bästa dagen på hela veckan! Det är söndag och jag är ledig imorn! Har en liten mini-fest med mig själv. Dricker öl och umgås med facebook.
Väntar såklart på P som är segast i stan! Hihi.

20:48

Är sjukt taggad. Kommer bli packad ikväll!

21:25

P har anlänt till bygget.

00:08

YEEEEEY!

00:58Döden och Olga

01:53

10 öl senare: P har somnat!

02:01

Dags att slagga. Gooooooodnight

Lördagsafton

Jobbade. Hände ingenting speciellt.

Åt lite mat.

Åkte till SW. Spelade sällskapsspel och lyssnade på Robert Broberg. Drack en öl. Tittade på Ellen DeGeneres som stå-uppare, brabra! Tittade på A double shot at love with the Ikki twins. Sen åkte jag hem. Nu blir det nog någon TV-serie och godnatt.

Puh, vilken dramatisk dag!


Fredagsafton

JOBBET!
Jaha, kom nyss hem känns det som och det dröjer inte länge förrän man ska tillbaka.
Kl 07:45 är man på plats igen. Can't wait.

Bryggde något orientaliskt kaffe i stallet på morgonen idag. Det gick ut i september -08. Smakade inte speciellt mycket. Hade säkert i 15 skopor till oss fyra. Men jag drack två koppar och blev helt jävla flipprig. Kunde knappt köra hem sen. Fick hjärtklappning och började må illa. Tänkte ligga i solen på dan men så ringde chefen... work.

Morsan är "ute" på egen hand (dvs. utan pappa). Sist hon var det kom hon hem 19:40 och nu är klockan snart 23:30! Imponerande. Att tillägga så är hon dessutom ute med en pensionär.

Själv ligger man i sängen och lyssnar på Sugababes - Nasty Ghetto, känns ju helt fantastiskt.-Aaaaaahrrrgrrrfffhhhgggr!

Det blir flytt!

Flyttar till Bredäng 1:a juli!

-


TOP CAB

Top Cab MY ASS! Det här ska dom få faaan för!

Shopping och bilbesiktning.

Igår var det måndag. Måndag är bäst. Måndag = ledig!
Jag och SW åkte till skärholmen och handlade. Livsfarligt. Allt under 200 kr är "inga pengar". Det betyder att många saker blir inköpta och slutar tillslut på tusentals kronor. Nä, jag vet inte hur mycket som gick åt. Jag vet bara att jag nyss fick lön och den är snart slut. Ännu värre att bilen ska besiktas väldigt snart och ABS-lampan lyser. Fick reda på idag att det kommer kosta 1800 kr att laga. Åter till skäris. Först var jag hungrig (OBS! Väldigt hungrig!), sen behövde jag dyra skor, sladd och sen behövde jag present till P som fyller år inom kort. Sen var jag absolut tvungen att köpa en cd-skiva. Tur att jag avstod den nedsatta tröjan. TUR. Det blir till att snåla resten av månaden. TUR att jag jobbar hela helgen. Otur att kryssningen är innan nästa lön. Men det ska nog gå ihop.

Just nu längtar jag till solen som ska komma på fredag och så längtar jag till söndagsöl.

Sen längtar jag efter nästa lön.

Sen längtar jag till september då jag flyr landet en månad.

Sen längtar jag till oktober då prövotiden på mitt körkort äntligen går ut.

Sen längtar jag dödligt mycket till 2010 då Skins s4 börjar sändas.

Sen längtar jag säkert efter minst 1000 saker till.


Nervvrak

Kul att man redan oroar sig till och från över flygresan till Bali i SEPTEMBER.

<3


Sammanfatta långhelgen?

Jag känner att det för det mesta blir dagbok här, det är ju precis det jag inte vill! Men jag erkänner att det är ok då och då.

Torsdag
På valborg jobbade jag sent. När jag kom hem gluffsade jag i mig en matlåda, för mamma och pappa var på finmiddag i Täby eller Vaxholm... eller nåt. Sen drack jag och P öl hela kvällen/natten och dansade till Malena Ernman och Ruslana (slutar alltid på samma sätt när alkoholen mynnar ut i blodet). Något nytt däremot var att jag dansade till Misfits, det lär jag göra om. Sen kom P:s nya pök Fredde hem till mig också. Han är rar. Jag minns inte så mycket vad som hände sen men det var ljust ute och fåglarna kvittrade när jag la mig.

Fredag
Vaknade med en rutten huvudvärk, inte helt oväntat. Klockan var dessutom två, vilket fick mig att lacka ur. Precis runt två såhär års så går solen ner bakom den där förbannade björken. Jag som verkligen hade sett fram emot att slockna i solen. Too late. Så jag gjorde mest ingenting (minneslucka) fram till klockan sju, förutom att jag började bli sugen på öl igen. Satte mig i bilen och åkte till jobbet för att köpa jordgubbar och giftpinnar till V. Jordgubbarna var slut såklart. Köpte lite druvor istället och konstaterade att jag skulle tagit melon istället. Jag kan inte äta druvor, blir risig i kistan av det. Nåja, en eller två st gör ingen skada och V åt upp allihopa. Perfekt. Drack några öl medan V såg i kors av trötthet pga sin vilda tripp till Uppsala. Men det är alltid bra hos V så jag är nöjd ändå. Powerspoon.

Lördag
Vaknade utan huvudvärk och drack en god kopp kaffe. Tog mitt pick-pack vid halv 11 och körde hem. Jag undrar verkligen om man kan köra lagligt vid den tiden? Jag är inte säker. Någon som vet om typ 6 öl ger utslag på en alkomätare om man drack den sista 9 timmar innan kontrollen? Lite läskigt det där. Inga poliser hur som helst. Kom hem där broder M väntade på min bil, så han kunde börja koppla in den nya stereon som jag fick för ett nästan-gratis-pris. Har tänkt på det lite och BRL-snubben måste ha glömt en hel tusenlapp när han gav mig ett paketpris. Trist för dom, toppen för mig! Pappa grillade hamburgare till lunch och M fortsatte skruva och fixa. Det tog nästan 5 timmar att få allt på plats, inte helt utan bekymmer om man säger så. Tur att man har världens snällaste bror! Sen blev det bowling med mina gamla stallbrudar på Fridhemsplan. Sjukt kul, jag hoppas vi gör om det snart. Extra kul att träffa Lea, det var inte igår om man säger så. Jag förlorade första serien, men vann totalen! Full som en kastrull vinglade jag sen in på Snaps för att träffa P + Fredde och på köpet lite annat lammkött. Men det var skojigt. Mindre rolig taxiresa hem men det ordnade sig tack vare P:s fjädrande gasellfötter.

Söndag
Mår helt okej förutom att höften är helt justerad. Bowling var inte en bra grej för den. Gör ont fast jag bara ligger ner. Har abnormala svettningar också. Men det reder sig under dagen. Måste köra ett träningspass i kväll känner jag. Måste ha druckit minst tusen öl den här helgen.

Öl

Igår drack jag öl (i Tullinge)
Idag ska jag dricka öl (i Spånga)

RSS 2.0