Jaha..

..då sitter man här igen. Var så trött efter jobbet att jag trodde jag skulle somna innan 8, men jag är fortfarande vaken. Bra att ta det lugnt iaf. Det är ganska skönt att inte gör nånting. I morgon blir det ju andra bullar. Förfest med Matte och sen till Zipper. Ser fram emot det väldigt mycket!

...och nu när jag läser igenom det jag just skrev ovanför inser jag att om jag inte vill fortsätta skriva som en fjortis, så är det bäst att jag går och lägger mig. Nu.

Pinsamt.

Varför jagade rådjuret räven?

Det är helt sant. Jag körde hem mot Bredäng när en räv springer i full fart över vägen. Sen kommer ett rådjur efter i full kareta. Får bromsa in och som tur är stannar rådjuret upp och jag kör förbi. Sen ser jag i backspegeln hur rådjuret sätter fart efter räven igen.

Varför jagade rådjuret räven? Det känns ganska oklart samtidigt som det känns ganska klart att dom hade en gås oplockad...I've been travelin' on this road too long, just trying to find my way back home...

Ipren och 10 liter kaffe.
Det finns väl ett slut på det mesta, någon gång i alla fall. Den dagen, den glädjen.

Overkligt.

Det känns så sjukt overkligt att du inte finns längre. Jag kan inte riktigt fatta det. Jag förstår ingenting. Får på något vis försöka acceptera det förr eller senare.
Ibland är livet kort och man hänger inte riktigt med. Men jag vet att jag glömmer dig aldrig, L <3


Jag har aldrig......känt mig så förstådd och så likasinnad med P som jag gör just nu. På ca 30 min hade vi avverkat faktumet att vi står på samma plattform i livet. Det suger. Förutom det visade hon t-shirts som hon beställt för att skicka till våra Balivänner. För säkerhetsskull kollade vi även på årets Balikort (och förra årets), samtidigt som vi drack Balikaffe och lyssnade på Baliplaylisten på Spotify. Kan någon förstå vart jag försöker komma med det här?

Det är deppigt att vara hemma. Deppigt värre t.o.m.

Just nu är jag i Tullinge och blir utfodrad samt tvättar/torkar tvätt. Tittar på Simpsons och släpade med mig datorn. Äter godis gör jag också för ovanlighetens skull.

That's pretty much it.

Here's an empty kiss marching

Hard to be a girl -That's what the oracle told me,
I don't care what she says, I assume it's best to be lonely.

steps to the cure

Don't say what you mean
You might spoil your face
If you walk in the crowd
You won't leave any trace
It's always the same
You're jumping someone else's train

It won't take you long
To learn the new smile
You'll have to adapt
Or you'll be out of style
It's always the same
You're jumping someone else's train

If you pick up on it quick
You can say you were there
Again and again and again
You're jumping someone else's train

It's the latest wave
That you've been craving for
The old ideal
Was getting such a bore
Now you're back in line Going not quite as far
But in half the time
Everyone's happy
They're finally all the same
'cause everyone's jumping
Everyone else's train


Sådärja.

Nu har jag diskat, packat upp min väska och plockat ihop smutstvätt. Så man kan säga att jag gjort nästan hälften av det jag borde gjort. Men det är bättre än ingenting, speciellt med tanke på min fantastiska självdisciplin. Jag måste även försöka sova om jag ska fixa en löningslördag på jobbet imorgon, så det får räcka för idag.

Hittade snäckor, stenar och döda koraller i väskan som jag plockat på stranden på Bali. Blev lite sorgsen i ett av ögonen. Saknar det där med att strosa runt och absolut inte behöva ha bråttom till någonting, samtidigt som man väntar på att torka efter ett dopp i havet. Då kan man till exempel plocka snäckor. Jag saknar salt och vatten. Jag saknar sumatran guys, danskillen och grogghaggan. Jag saknar till och med myggorna som gav bölderna från helvetet till skillnad från våra fjantiga myggor här i Sverige. Jag saknar pain-in-the-ass-Maruli, saknar avgaserna från Legian Street och märkligt nog alla dumma kineser och japaner. Men mest saknar jag faktumet att slippa tänka på allting som jag tänker på här hemma. Allt som dagligen vandrar runt i mitt huvud. Den och det enda jag inte saknar är svininfluensan som låg och hostade vid poolen.Och ja, jag känner mig som tanten i Masjävlar som tjatar om Bali hela tiden.


Nästa år vill jag till LA. Skiter det sig åker jag fan till Bali igen. Vill absolut åka tillbaka, fast man vet ju aldrig när det blir. Man har ju sitt lilla kontaktnät där nere nu. Skulle till och med kunna tänka mig att bo där några månader. Men det är praktiskt taget omöjligt om jag inte säger upp mig från jobbet såklart och det tänker jag inte göra hur som helst. Men helst av allt skulle jag vilja bila genom USA. Det är fan det jag vill.
Jag har tydligen inte glömt min barndom helt och hållet.

Konstaterande och organiserande

Jag vill helst lyssna på musik och dricka 10 liter kaffe hela kvällen. På sin höjd vill jag lägga upp korten från Bali och bygga om bloggen. MEN. Jag måste städa, packa upp väskan som legat i köket sen i lördags. Sen har jag disk i hela lägenheten på möjliga och omöjliga ställen. Sen måste jag se till att plocka ihop smutstvätten så jag kan åka till Tullánge och tvätta. Sen måste jag orka klicka mig in i internetbanken så jag kan betala mina räkningar. Sen måste jag komma ihåg att skicka ett viktigt SMS om jag inte till vada i bajs på söndag. Sen måste jag säkert göra tusen andra saker och framförallt försöka sova eftersom jag börjar 08.00 i morgon. Jag blir lite trött på mig själv, jag hittar alltid tusen anledningar till att inte vara huslig.

Det luktar tonfisk. Det luktar tonfisk precis överallt och det får mig att tänka på Selma(katten). Att hon och jag äter samma mat. Det får mig att tänka på kattmat. Att jag äter kattmaten när jag andas in lukten av tonfisk. Herreminje.

Igår hade jag en fin kväll, känns skönt att komma hem när man har så fina vänner (inte bara privat, utan även på jobbet). Jag drack öl och blev full, det var länge sen. Man kan typ inte bli full på Bali och andra ekvatorländer. Det var roligt att vara riktigt svennefull med sludder och vingel. Fick dessutom en härlig huvudvärk idag som ett brev på posten. Vaknade klockan ett och fick ingen panik över det.

Jag gillar när det är bra och hatar när det är dåligt. När det är dåligt så lyckas jag alltid organisera om allt till SJUKTJÄVLAJÄTTEDÅLIGT. Jag är rätt trött på mig själv när det gäller det mesta. Från och med idag ska jag bli en bättre människa. Jag börjar med att röja upp här hemma. Fort ska det gå och inga pauser. Återkommer sen. Tjipp tjipp.

det här är

Det här är enjävlaskitblogg

View from afarThe air around me still feels like a cage
And love is just a camouflage for what resembles rage again
So if you love me let me go

HEJ!Nu-har-jag-kommit-hem-bild

Mitt hår växer som ogräs, någon som vill klippa det åt mig?

Anneli, 40, trodde att hon var en häst

.

Man hinner inte ens berätta om resan innan man slås omkull som av en jävla tsunami. Man hinner inte ens vara i Sverige i 24 h innan allt känns lika fittigt som innan man åkte.

Släcker lampan för ikväll och hoppas man vaknar upp i ett nytt liv i morgon.
Ta mig tillbaka.

E back in town<3

Det är inte så roligt att komma hem. Jag har haft det så fantastiskt bra. Älskar den här bilden från Gili Trawangan när vi festade med hotell och barpersonalen. Hela gänget. ÅÅÅÅÅÅååååååååh. VILL TILLBAKA.

Halsning fran Gili Trawangan

Sitter pa ett internetcafe pa Gili Trawangan. Stannade upp pa vagen ner till beachen, varmen ar ganska pafrestande har ute. Det ar varmare an pa Bali. Gilioarna tillhor Lombok och inte Bali. Haromdagen simmade det en en meter lang svart orm under P:s fotter. Jag dog. Visste inte att det fanns ormar i vattnet. Helvete vilken traumatisk upplevelse, ville typ inte bada efter det men eftersom det ar sa varmt sa har man inget val. Var pa snorkeltur for nagon dag sen. Precis dar vi stannade simmade det aterigen en orm under baten (vi akte glasbottenbat) sa det blev ingen snorkling for mig den dagen. som tur ar snorklade jag nar vi besokte en annan o som heter Lembongan, sa jag har i alla fall gjort det en gang.

Pa tisdag aker vi tillbaka till Bali och Kuta for att tillbringa de sista dagarna innan vi aker hem till Sverige igen. Resan hem borjar pa fredag och vi ar hemma pa lordag mitt pa dagen. Vi hors.

RSS 2.0