Just a goodbyeBara för att illustrera vart jag befinner mig!

Nu är klockan 3 på natten. Jag känner mig lite trött faktiskt. Men jag vill inte sova för mycket så jag faktiskt kan få en ärlig chans att somna på planet imorgon, vilket jag inte lyckades med förra gången jag flög. Ska gå upp typ klockan 7 tänkte jag, kanske halv 7 redan. Jag åker alltså till Bali, imorgon fredag 13:10 går planet. Men det vet väl alla redan vid det här laget eftersom min flygrädsla redan spökat både här och på fisse. 15-16 härliga flygtimmar, först ca 12 till Kuala Lumpur (Malaysia) och sen 3 till Bali. Jag lovar inga uppdateringar på bloggen alls den kommande månaden. Är tillbaka i Stockholm igen den 18 oktober någon gång mitt på dagen om allt går som planerat. Sköt om er. Vi hörs på fisse litegrann kanske, jag ska nog se till att besöka något internetcafé någon gång ;)

Hatar avsked, får snabbt en tår i ögat. Tack för mig. KramsSoon not just an illusion... (Bild jag tog när vi var på Bali 2008)

elinamedelväg

Det finns tydligen en väg som heter "en gyllene elinamedelväg". Det är den vägen jag brukar gå på och vart den leder eller vad den innebär, det vet bara jag och en till. Jag hatar mig själv så jävla mycket ibland, just nu gör jag det. FAN FAN FAN.

<3

Knivfight på Bredängstorget igår. Bronxäng <3

Patte S

Patrick Swayze har dött. OMAGADDH. Mitt hjärta blöder, mina ögon gråter bl00d. Tänker på hans familj och vänner. <3<3<3<3<3

Testamente

Jag tänkte packa idag men istället har jag tittat på film (Häxor) och nu kom jag på att jag måste skriva ett testamente ifall jag dör i min värsta skräck, en flygolycka.Hästen. Anastasja och mamma/pappa får delad vårdnad.

Bilen. Anastasja får bilen för hon har körkort men ingen bil.

Pengarna. Ska delas mellan Veronica, Sara och Anastasja.

Datorn. Veronica får den tror jag.

Min OC-box skänker jag till Veronica för jag tror ingen annan vill ha den. Haha.

Mina hemliga papper och anteckningar som ligger i lådor på vinden i Tullinge får Anastasja, för jag är övertygad om att hon är mest intresserad av dem (och är den enda som vet om dem fram tills nu då, haha).

Alla lösa prylar som cd-skivor, filmer och kläder som har ett andrahandsvärde ska säljas och alla pengar ska skänkas till välgörenhet(naaaw!).


Sen har jag nog ingenting mer som är utav värde.

Alla får komma på begravningen och låtar som skall spelas är Nouvelle Vague - Too drunk to fuck, Moldy Peaches - Steak for chicken, Bran Van 3000 - Drinking in LA, Latin Kings - Botkyrka Stylee, LP - Wasted, Glasvegas - It's my own cheating heart that makes me cry och sist men inte minst Lady Gaga - Paparazzi.

Check.

Jag gjorde som jag sa. Gick till frissan, ägnade tid åt ponnyridning (samt många pussar på min häst som jag inte kommer träffa förrän tidigast 19 oktober igen) och påbörjade packningen. Har plockat fram alla sladdar och kameror och elektronik samt börjat uppdatera ipoden (P! Önskemål?!). Har även byggt ett berg med linnen för jag vet att T-shirt är överskattat i den där ekvatorelden (skärselden?) om man inte vill glänsa med lökringar förstås. Meeeen mest har jag förberett mig mentalt på vad jag absolut inte får glömma, för allt annat än typ passet går ju faktiskt att köpa där nere. Måste även se till att inte packa mer än halvfullt så jag får med mig lite nya prylar hem. Försökte koppla upp mig på min internetbank men det går ju sådär strålande som vanligt. Ska försöka snart igen, måste placera om pengarna till rätt kort.*försöker illustrera hur kort det är*

Fisse f.t.w.MOHAHAHA *nöjd*

På väg

Nu börjar jag mentalt flyga över Ryssland. Det börjar dra ihop sig och mina nerver kryper nu inte bara utanpå min kropp, dom böjar även krypa iväg. Herregud jag måste samla mig.

Helgen. Ja... Torsdag ska vi inte prata om. Fredag. Jobbade ett kort kvällspass på jobbet sen slöt jag upp med hela Baligänget. Jocke, Fia, P, Fred och Tessan. Vi drack lite öl och snackade skit och jag gjorde varma mackor. Alla tacklade av och jag och P höll ut längst som vanligt. Fred sov med katten på sig och sen tog de en taxi hem halv 4. Jag var pruttfull och Fia fick verkligen släpa upp mig på lördag morgon(eh... kl 12) och vi drog till mina hoods. Jag guidade mitt jobb och mitt hem sen stack vi till Skäris och handlade lite. Jag handlade allt jag inte behövde och hittade inget jag skulle ha behövt. Som vanligt helt enkelt. På kvällen hämtade Linda oss och vi åkte på födelsedagsfest. Åt så mycket mat att jag var tvungen till att neka utgång och det vet ju alla att det inte är likt mig. Var väl hemma vid 12 på natten och däckade på soffan till UFC och vaknade 12 timmar senare. Jag har sovit rekordmycket den här helgen. Det är ju inget negativt men ca 10-12 timmar varje natt? Jag brukar sova typ 4 i vanliga fall.

Idag har jag slappat och tittat på film med P och Fred. Har avverkat Twilight nu, den var bra! Ser fram emot kommande filmer. Vi tittade också på Boat Trip, haha, jaaa... och lite Dirty Sanchez. Sen fick jag blåsa i Poliskontroll för fjärde gången på de två år jag haft mitt körkort. Olycksfågel på den fronten är ju rätt uppenbart nu.

Imorgon blir det frissan och lite ponnyridning. SEN måste jag verkligen börja styra upp min packning och ipod. Jag är nervös. Sjukt nervös.How I feel about you.

Owe you this one...

where are we?
what the hell is going on?
the dust has only just begun to form
crop circles in the carpet
sinking feeling

spin me round again
and rub my eyes,
this can't be happening
when busy streets a mess with people
would stop to hold their heads heavy

hide and seek
trains and sewing machines
all those years
they were here first
oily marks appear on walls
where pleasure moments hung before the takeover,
the sweeping insensitivity of this still life

hide and seek
trains and sewing machines (oh, you won't catch me around here)
blood and tears (hearts)
they were here first

Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
well of course you did
Mmmm whatcha say,
Mmmm that it's all for the best?
of course it is
Mmmm whatcha say?
Mmmm that it's just what we need
you decided this
whatcha say?
Mmmm what did she say?

ransom notes keep falling out your mouth
mid-sweet talk, newspaper word cut outs
speak no feeling no I don't believe you
you don't care a bit,
you don't care a bit

(hide and seek)
ransom notes keep falling out your mouth
mid-sweet talk, newspaper word cut outs

(hide and seek)
speak no feeling no i don't believe you
you don't care a bit,
you don't care a (you don't care a) bit

(hide and seek)
oh no, you don't care a bit
oh no, you don't care a bit

(hide and seek)
oh no, you don't care a bit
you don't care a bit
you don't care a bit


Fredag idag, nästa fredag drar jag.Lazy eye.


allt är lögn

Ambitionen var ett långsamt gift
Du höll ut länge men du föll till sist
Och jag den svage, jag står ensam kvar
En sista rest av en utdöd art och jag

...vi är bara instinkt, bara djur och allt är lögn.


.Varför förstår djur allting?

Socker

Bor i Tullinge till på söndagJag bor i Tullinge till på söndag.Min fru är här också. Vi lyssnar på Idde Schultz - Fiskarna i havet, i kanon.

Min första rec+play

Första låten jag spelade in på kasettband på min gigantiska bergsprängare som jag fått ärva från min storebror (alla vet väl vid det här laget att jag har en sån?) var Mariah Carey - All I want for christmas is you. Året var 1994 och jag var 7 bast.

http://open.spotify.com/track/6H8jCczrffEb7HpDzUJvll

ps. Minns ni det jag berättade om den 3,5 år gamla tandborsten? Låt oss säga såhär; det hände igen!

BALI

Om 9 dagar kan jag ligga och svettas och somna till Cat Power i varmare breddgrader. Om jag längtar? OM! Jag kommer vara så lycklig, bara jag kommer fram...

En biljett säljes f.ö. någon som är sugen? typ 7-8 tusen, plus hotell iof.

okej

Okej, jag kanske inte är
Den som man, som man ska va
Och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
En sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan
Tänka mej det ibland

HAHA

Matilda är på Östermalm och jobbar på Fältöversten f.t. Hon säger att hon saknar Fruängen. Fatta att hon saknar stanken av oduschad människa, prostituerad och t-röd! Jag dör lite inombords! HAHA, eller så är jag full. Det är en kombo.

eh... hehe

Jag är en aning stressad. Har ätit pizzasallad och chips med dipp till middag. Jag är lite stressad över att jag bara har 6 arbetsdagar kvar innan resan, 10 dagar totalt. Mina flygnerver hänger definitivt utanpå kroppen... :/

GAAAAAAAAAAH!


<3<3

Bali countdown: 10 days to go

Joråsatteh

Jag måste verkligen styla om min blogg. Det här är inte hållbart längre! Men jag orkar inte börja, kommer fastna i flera timmar och glömma bort hästen, Twilight med P och grillningen.

Jag måste köpa skor och byxor. Jag måste ringa några samtal och invänta ett. Håller på och frostar av frysen, har diskat och städat lite. Tar en paus med en kaffe och lite musik just nu.

Igår avverkade jag Mean Girls, Burnt Money, Donnie Darko (<3), Dante's Peak och Pulp Fiction. Hade en nykter lördag med Tacos, film (obviously) och div folk; S, Cicci, P, Fred och Filip. Lika så bra med tanke på min huvudvärk från fredagsbarrundan som satt i hela jävla dagen.

Imorgon ska jag och S rida hoppas jag. Fan vad kul!

Annars är allt upp och ner som vanligt. Alla dessa mellandagar är bara lugnet innan stormen. Men man får passa på att njuta medan det går.


S roade sig i fredags med att snygga till Mickes marker så det blir helvetiskt roligt för honom att sortera allt i färg igen när han kommer hem från Japan. Mohahaha :D

Bali countdown: 12 days to go

interesting...

...en nykter lördag.

sover inte#2

Ligger på soffan hemma hos V i Spånga. Hon kraschade för typ 2 timmar sen men jag har inte ens gäspat än. Vi har gluffsat popcorn och tittat på några episoder av OC, älskar skiten! Jag gluffsade även en halv burk saltgurka(cravings...), hoppas man inte får men av det på något vis.

Idag har även varit en bra dag på jobbet. Inget speciellt hände egentligen men vi skrattade mycket istället för att bekymra oss över saker, det var fint! Okej, jag hade en bra lunchrast som säkert bidrog till en bra dag. Fick oväntat besök, vilket är typ det bästa jag vet <3. Sen åkte jag en sväng till återvinningen och kastade det sista av mitt skräp, så just nu är min lgh i tiptop (bortsett från frysen som måste frostas av). Åt en nyttig och närande Findus Värdshusrätt i Bronxäng med sällskap(tack S!) i mitt nya kök vid köksbordet.

Tittade också på kort från Pride som jag ännu inte hade sett. Många bra kort faktiskt, bra jobbat! Vi får väl se om dom ploppar upp på Fissebok så småningom. Man vet aldrig...

Något väldigt lustigt är att nu är det 3:e september och den 18:e åker jag till Bali. Det börjar dra ihop sig, bara två helger kvar i Stockholm. Drinkar på beachen, palmer och sol i 4 veckor, borde jag klaga? ;)

NOTE TO SELF:
Fascinerande hur positivt detta inlägg blev med tanke på hur ledsen jag kände mig när jag började skriva.. Lustigt. Aja, låt stå.

sover inte

It's not a case of telling the truth
Some lines just fit the situation
Call me a liar
You would anyway

It's not a case of aiming to please
You know you're always crying
It's just your part
In the play for today

hoppla

Har inte tagit en ridtur på min häst på 1,5 år, men i måndags hände det! Känns ganska befriande att kliva över tröskeln. Alla som känner mig vet att hästen är sjuk för jämnan men det har inte varit omöjligt att rida på henne. En annan tjej har ridit 2 dagar i veckan i flera månader nu, det är bara jag som fegat ur. Jag vet inte varför, jag är egentligen inte rädd. Har bara inte klarat av det (psyket, jippi!). Det var hur mysigt som helst, såg en älg också, men den var snäll.

Igår efter stallbesöket åt jag lasagne med pappa och sen tittade jag på O.C. med V så långt in på natten (eftersom det är omöjligt att stänga av när man väl börjat) att jag var tvungen att krascha hemma hos henne. Var lagom fräsch när jag kom till jobbet idag och självklart kom rätt person in och handlade just idag. F U C K !

Annars har det inte hänt så mycket. Jag har slutat vara så fucked up som jag var ett par veckor. Man vet aldrig när man får återfall, men just nu är jag ofarlig. Fick ett ryck här om dagen och tvingade S att hjälpa mig att flytta sängen, så idag har jag fortsatt. Packat upp sista flyttlådorna (eh... ja jag vet. Grattis!) Flyttat runt lite möbler, bytt lakan, diskat, städat i princip överallt. Har städat så jävla länge nu att jag är helt slut. Glömde totalt bort att äta middag, men jag är inte hungrig så det spelar inte så stor roll. Har ställt allt som ska återvinnas och slängas mitt framför ytterdörren så jag omöjligt att glömma att ta med grejerna i morgon bitti. Så nu ska jag bara städa mig själv, sen är det helt klart!

På fredag är det förhoppningsvis utgång med lite bruds. Fram tills dess är det bara jobb morgon till kväll. Så det är det jag ska fokusera på nu, samt sova och att inte dricka öl. Nykter två kvällar i rad nu. Exciting.


Hittade även min mössa häromdagen, det firade
jag med att se lite stöddig(läs: trött, sliten,
död etc.) ut!

RSS 2.0