man kan säga att jag är lyckligt gift...

man kan säga att jag är lyckligt gift.. kolla på min fru, jag dör!

KLICKA HÄR

man slutar aldrig...

man slutar aldrig förundras...och note to self: glöm inte galoscherna!

lördagnatt

sommartid nu då. det spelar ingen som helst roll vad det är för årstid eller tid egentligen. egentligen så gör det faktiskt inte det! men jag kan medge att det är skönt att slippa skrapa rutorna på bilen på morgonen nu när vi går mot varmare temperatur. I övrigt spelar det ingen roll... men det händer grejer här i vår! den 14:e kommer frugan hem från paris och vi flyttar ihop i örnsberg ett tag. ingen är lyckligare än VI =)

kraschade min bil för ett tag sen. verkstaden ska plocka in den den 14:e april. 14:e april är en jävligt bra dag helt enkelt!

annars är mitt stora intresse att jobba. Jobbar helst dygnet runt. Perfekt tidsfördriv när det mesta suger. men igår styrde jag kosan mot krogen för första gången på en lång tid förutom när jag var ute med jobbet då.. och då slutade det ju inget vidare. men nu var jag ute och brände en del pengar som jag inte borde ha gjort men det var roligt och ganska harmoniskt. kan känna mig nöjd.

borde sova. den här förbannade omställningen av tiden gör att jag mentalt måste upp 5 istället för 6. SUXS big time!

hud vs. spotify

Min hud. Den. Förfaller.
Alltså nu är det inte bara på högra kinden som utslagen befinner sig. Det har spridit sig till benen..... jag fattar inte. jag vill inte och jag orkar inte. När jag tittar mig i spegeln så ser jag verkligen hur jävla skit det är. Ångesten.

I övrigt tränar jag på att vara lycklig. Det är faktiskt roligt. Kan man inte känna någon verklig lycka får man försöka skapa en. Det går faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig. Kombinationen av att ge upp och att tvinga fram lycka är en succé. Mår rätt stabilt ok nu för tiden. Och vem hade kunnat ana det? Minst av allt jag i alla fall.

Har fullt upp den här veckan med både nytta och nöje. Fullt upp = också bra.

Pengarna. Snart kommer pengarna och seriöst jag behöver dom något så fruktansvärt. Mina pengar tog slut den 8:e mars!

Och just nu spelas Truly Madly Deeply på min och frugans gemenensamma spotify-lista som hon har lagt in, har ingen aning om hur jag ska tolka det?!

Jag vet varken ut eller in egentligen men vi säger att ett kapitell är avslutat och nu börjar ett nytt.
Bra eller anus? (but I like anus?)

Tar en öl på det, va. Tåls att tänka på.

finaste låttexten ever

Det finns ett stycke i Death Cab For Cutie's låt Soul meets body som är ett av de finaste jag vet. Älskar dessutom hela låten. Den här biten är det:

And I do believe it’s true
That there are roads left in both of our shoes
But if the silence takes you
Then I hope it takes me too
So brown eyes I hold you near
Cause you’re the only song I want to hear
A melody softly soaring through my atmosphere

Where soul meets body

acceptans!

Jag är en sån jävla pussy. Jag är klok, men jag utnyttjar det inte. Jag är lite mer som hunden som har svansen mellan benen... Fy fan. Skämmes tamefan! Nu är det bara att vänta in nästa smäll och hoppas på att pussyn i mig INTE kryper fram igen... *kryptisk*

Blev inget dalarna den här helgen. Men det är lika så bra för fattigjonen är här för att stanna några dagar till... Inleder istället mitt nya liv som nykter!

Melodi(?)krysset. Vågrätt 1, 4 bokstäver. Annat ord för acceptans på bred dialekt från Kaisubältet.

(rätt svar: Jaja)

nytt försök

Matilda har väckt sin blogg, jag ska också göra ett tappert försök. Inte halvhjärtat som de senaste gångerna!

Drömde så jävla syndigt i natt. Inte alls så kristligt som jag lever och lär. I helt fel riktining. Jösses. Är lite rädd för att somna i natt faktiskt. Annars knallar det och går rätt bra mellan de gånger jag är supermegaultrabitter och arg. Allt ordnar sig fint. Kalknackarna får en att skratta om inte annat...

love vs. ben

Har rakat mina skogshuggarben. Trodde seriöst att jag hade blivit en karl när jag såg mina ben i dagsljuset. Shit! Men å andra sidan så är det helt okej med vinterpäls i det klimat som infinner sig i detta land just nu.

lärde mig detta idag: "love is blind" -no, love is hell! friendship love is heaven, though <3

Hade ju kunnat göra något produktivt ikväll, typ städa, diska och fixa och dona inför imorgon då jag har knappt med tid efter jobbet. Men istället ligger jag här på mitt lazy ass och orkar inte ens gå och släcka taklampan. Me SUXS.

Igår såg jag dock La Roux. Kan ju säga att jag hoppade och skrek och var glad. Kan känna att det var helt rätt typ av adrenalin och endorfin jag behöver just nu. Livet vs. Elina 2-0. And it's a good thing!

lighter days

det finns hopp för mig också.

RSS 2.0