Lite nervös...

Jag ska åka kommunalt till jobbet imorn, har aldrig gjort det förut. Är lite nervös men det går nog bra. Sen ska jag åka kommunalt säkert 5 ggr till samma dag men då är det ingen fara.

Det är kallt i mitt rum, jag fryser!
Nu måste jag sova, ska upp mycket tidigt.

Forkesta gård

Forkesta gård
Var utanför Västerås i helgen och passade 2 katter och 2 hästar. Här är vi hos Helena och fikar.

Hundnos
Hundnos!

syster och vovve
Wilma och Fia!

Hästarna
Hästarna, den bortre är Karolina som var "min" :) Blev dåligt med bilder, hade typ tarmvred eller någon annan galen magsmärta hela helgen, det var rätt trist.

En fågel viskade i mitt öra att det blir 20+ imorgon! Det är GANSKA SÅ NICE! På onsdag ska jag träffa roligt och fint folk. Jag saknar nog Sedir mest men det kan hända att Alex dyker upp också, pepp!

Kråkan

kråkan

Idag var fint, jag och Jesper åt lunch i solen på pizzerian. Åt en avocado och räksallad, den var god. En kråka hittade en kvarlämnad kebab. Är lite utanför Västerås just nu och dricker öl med min kära syster och lyssnar på BSB. Hoppas på bra väder imorn så jag kan sitta och sola, fan vad fint, längtar till solen!

Close



Lever på att andas in djupa andetag fyllda med frisk luft, finner nöje av att kisa
mot solen. Det är nära nu. Jag är ingen vingklippt fågel. Sedir brände mig lite några gånger, det gjorde saker bra. Njut av Scala & Kolacny Brothers här ovan och bli mig för en kort stund. Tiden går så fruktansvärt fort.

Sjuhelsike vilken dag

Ja, idag har jag pratat med tröga babbar med helt orimliga åsikter och idéer och så har jag sprungit på Fruängstorget efter snattare. Desstom har jag svurit åt babbar som försökt fälla krokben på mig när jag jagat snattare. Desstom var Lena fullare än vanligt och typ försökte stjäla saker och tyckte vi var uppkäftiga när vi påpekade att hon glömt betala. Jag orkar inte berätta allt för det blir så internt men det hände mer på min "korta dag" (bara 11-17) än vad det normalt sett gör på en hel månad, fan jag är helt slut.


Räknade älgar till och från stallet ikväll. 8 st blev det, dom är fan överallt!


Klass 9A som går på svt 1 21.30 på tisdagar borde fan alla se, älskar det! Min idol är Ala, vilken skön unge!

Sol och vår!

Sol och vår!



Stack från jobbet till Långbro park och åt lunch ute i solen och det gröna med Sara idag. Fan, vad fiskburgare satt fint! Hundarna var med också. Fin dag, nu är värmen och det bra vädret äntligen här!

Nytt favoritord...

...Ärkenörd.
Det är mest pinsamt egentligen men jag har sagt det för många gånger idag. Men det beror nog på att vi har diskuterat orienterare och lustiga föräldrar.

Tiden har gått så fort så jag glömde bort 17 april. Skönt.

Nu är jag hos Sara och planerar gif:ar. Mycket underhållande.

Nytt favoritord...
Turistbild

Grandma

Grandma

Idag har jag ätit grillat och spelat TP, jag vann. Imorgon ska jag fira mormor med middag i Hågelby.

Åh fyfaaaan!

Jag har dragit på mig pappas gamla grå mjukisbyxor och gårdagens t-shirt sitter fortfarande på. Jag ligger i soffan och typ svettas, fyfaaan vad bakis jag är. Jag har så jävla ont i huvudet och surplar på ett glas apelsinjuice. Ska titta på Sällskapsresan 1 nu har redan avverkat 2:an i morse. Jobbet började ringa halv 9 dom hade tydligen kaos men jag är ledsen folks, kan inte hjälpa er idag!
Igår pratade jag och Sofie gamla minnen och började planera en återträff med dom vi gick i 6:an med. Sen lyssnade vi på tidlösa klassiker (enligt oss) och drack öl till klockan 4, fan vad NICE!
Nu ska jag också dö bakisdöden som alla andra ständigt verkar göra. Over and out.
;)

SofiewahlmaN

Sofie och Johan vid ett annat tillfälle, sköna lirare!

Trippel

Trippel

En ny trippel! Hade tråkigt. Min kanin, Maja (ja, jag har en kanin, tro det eller ej!)

Jag tar tillbaka min anmälan jämtemot Saras vovvar när det gäller täcket. Täckesskåpet är fritt från råttinvasioner och min nya beskyllning landar på tvättmaskinen. Så nu ska den kasseras. Hur nu en tvättmaskin kan ha sönder saker så slitstarka som hästtäcken fattar jag inte men den är väl som min kloka mor sa "gammal". Nåja, det problemet ur världen.

Mormor 85 år idag!

Mormor 85


Var hos mormor och fikade ikväll. Hon fyller 85 idag! Woho!

Vaknade tidigt och åkte till jobbet för att vara med på friskvården (massage) trots att jag var ledig idag, kände att min kropp behövde en omgång. Efter det, när jag hade lite tid över, åt jag frukost #2 och agerade civilare men jag tog ingen snattare tyvärr. Det var mest långsamma pensionärer inne som haltade fram med sina kundvagnar.
Sen när jag jagat upp Sara ur sängen åkte vi en sväng till Skärholmen och köpte lite kläder och annat nödvändigt och onödigt i blandad kompott. Jag glömde P-skivan som vanligt men slapp böter denna gång, tack och lov.
Tryckte i mig ett ton med hallon för det är så jäkla gott och sen blev det dags att ta hand om hästen. Sara och hundarna följde med och nu är täcket som hundarna låg på i bilen oförklarligt söndertrasat. Tur att jag tog ett billigt! Frågan jag ställer mig nu; har hundarna tuggat sönder det eller har jag RÅTTOR i täckesskåpet?! Om det är råttor dör jag för hästtäcken kostar skjortan! Har en lättare panik just nu.

Innan avslutande födelsedagsfikat åt jag dessutom 13 bitar sushi.
Det känns som att det är söndag idag.

Freemale?

Freemale?

Jag vet bara att det nog är jävligt smart.

yeh yah its hanging and dingling

1:a gången

1:a gångenMin häst och kusinens dotter Ida.

Idag satt jag på min häst för första gången sen januari 2006. Det kändes skumt men helt fantastiskt. Underbara och fina häst! Det gick bra också men jag var lite nervös.

Jag peppar så sjukt mycket för en grej, fast jag blir ju så lätt överdrivet löjlig så jag försöker verkligen sansa mig! *gaaah*

blablabla

It's a heartache Nothing but a heartache Hits you when it's too late Hits you when you're down It's a fool's game Nothing but a fool's game Standing in the cold rain Feeling like a clown It's a heartache Nothing but a heartache Love him till your arms break Then he lets you down It ain't right with love to share When you find he doesn't care for you It ain't wise to need someone As much as I depended on you It's a heartache Nothing but a heartache Hits you when it's too late It ain't r'ight with love to share Oh it's a heartache Nothing but a heartache Love him till your arms break Then he let's you down It's a fool's game Standing in the cold rain Feeling like a clown It's a heartache Love him till your arms break Then he let's you down It's a heartache Men fan jävla skit också!

Jag och mormor

mormor


Star FM

Okej Star FM som ligger på Svenska Favoriters gamla frekvens 101,9 vann ändå lite respekt från mig när dom spelade Backstreet Boys! Men kort där efter Cardigans och Elton John och det är ju riktigt bottenskrap. Fast det sämsta är ändå att dom spelar reggea. Reggea är löjligt, sämst!


Lista på sämsta musikstilarna:

1. Reggea
2. Reggea
3. Reggea

Salem

Idag hämtade Salem al Fakir brev av mig. Han var såå söt! Men han hade gömt fluffet under en svart mössa, om han inte klippt sig. Vad vet jag? Söt it is.


Guitar Hero

Guitar Hero

Jag spelade Guitar Hero, det var roligt. Jag har mina diarréfärgade strumpor på mig <3
På fredag ska jag fira Edin som blir 25!
Mina vita(!) skor har blivit befläckade av lakridsshots :(

Vintertopplista

Jag tänkte passa på nu när vintern verkligen är slut att fira invigningen av våren genom att lista de fem finaste vinterkorten på mig från vintern -07.

ullaelina
Ulla och jag i Ludvika, tur att man inte ser att det är utanför Donken.

snö
Jag med ett naturligt léende, på väg ut i snöyran för att sporta på åskådarplats.

mellan
Jag är den lilla stackaren i mitten mellan grabbarna. Jag lovar att jag är längre än 5 fot i verkligheten.

grupp
Jag är den där spexiga som viftar med armarna. Jag svär att jag dog av kyla, men det var ett trevligt glöggkalas.

hoho
Ulla och jag i -20 grader, påväg till födelsedagskalas på Guldkusten.

Trippel

trippel


Lite mer för världen

Jag önskar verkligen jag kunde vara lite mer för världen men just nu känner jag mig så sjukt ynklig. Ligger ihopkurad under en filt och avverkar film efter film efter film. Började 7 i morse eftersom feberdrömmarna höll på att ta kål på mig under natten. Jag önskar jag kunde tillföra lite mer men jag ligger här helt utan ork och svettas (usch jag vet!) men ni märker när jag kommer tillbaka till världen igen!

/SJUK

RSS 2.0