har aldrig!

har många gånger haft lust. men inte så som just nu. känner en väldigt överhängande känsla av att vilja be en person som går på denna jord att dra åt helvete. Har aldrig känt det så som jag känner det just nu. hur många broar ska jag lägga ut som du sen ska bränna?! fyfaaaaan. DRA ÅT HELVETE FUCKING JÄVLA PBFH.

<3

Jag har inte haft tid att blogga. Har knappt sett min egen dator, säng eller hem. Det är så bökigt att vara hemma när målaren är här. När jag väl har tid så har jag ingen ork/lust.

Har förbannat mycket att göra inför min resa till Bali som sker om ganska exakt en vecka. Jag orkar inte rabbla upp allt men jag ska hinna med en jävla massa saker och jag jobbar varje dag fram till tisdag, två jobb har jag dessutom. Svettigt värre.

Mår lite illa över det mesta just nu. Känner mig glad men samtidigt ledsen. Känner en stor sorg över vissa f.d. vänner och även en stor sorg rent allmänt pga snedsteg och förvirring. Jag är inte sådär jättenöjd på det sociala planet. Men jag har sörjt vissa förluster ganska länge nu och jag kommer inte sörja för evigt. Men tillsvidare får jag väl lyssna på It's a heartache med Bonnie Tyler på repeat eller nåt. Rensa ut systemet och sen kila vidare. Okej, nu vet man inte om jag var ironisk eller inte. Haha. De som känner mig vet ;)

Har även rört till det i grytan för min egen del. Mår inte dåligt av det men att vara förvirrad är inte min cup of tea.

Önskar lite mer kärlek än hat till världen och jag tackar&bockar till de vänner som älskar mig ovillkorligt. Villkorslös kärlek är det finaste som finns.

mobiltrassel och helgaktiviteter

Min mobil gick sönder idag men min käre bror lyckades ordna allt. blev lite orolig för jag behöver både väckarklockan i den samt vara tillgänglig under helgen. HERREGUD. Var utan i 10 timmar och började få lätt panik. Den ständiga frågan; hur gjorde man innan mobilen fanns? Stod utanför min brors port i typ en halvtimme och frös eftersom jag inte kunde ringa och fråga efter portkoden....

I övrigt så har demonerna och Herr Ågren tagit semester ett tag. Känns väldigt bra!

Håller på att packa ut mig ur läggan i Bronxäng. Behöver mer kartonger än vad jag hade när jag flyttade in. Förstår inte riktigt vad jag samlat på mig för skit under ett år. Försöker slänga vart eftersom men ändå behöver jag betydligt fler lådor nu. Längtar inte efter slutgiltiga städingen. Tur att man har en mor som erbjudit sig att hjälpa till med den biten. Städing är INTE kul. Min favorit i allt tråkigt är definitivt att diska.

Jobbhelg denna helg. Känns väldigt skönt. Roligt att jobba på helgen. Trodde jag skulle deppa över att det skulle bli så fint men det var fan snorkallt ute idag. Missade inget alltså.

Igår bjöd Virre på mys i Örby med lime:ade Sol. Underbart gott, tack hjärtat!

Många födelsedagar att fira, idag var det min morbror som blev 60. Har ätit smörgåstårta, varit chaufför till blariga päron samt gullat med lille bebisen som inte grät en enda gång när jag höll i henne. Kanske börjar passa in i min roll som faster nu? Hon är fin det lilla knytet.

Det hann nästan bli midnatt innan jag kom hem ikväll. Är dödens trött. Ska nog sluta mina vackra blå och hoppas på en fin söndag.Har pimpat mina trotjänare med nya blå BRIS-skosnören. Mycket nöjd!

RSS 2.0