Diverse

Jag har hört att powerwalk förbränner mer fett än jogging. Körde ca 1 timme idag. Kändes bra eftersom min höft fortfarande är helt mörbultad sen besöket hos naprapaten. Trist bara att man inte har någon tid förrän sent om kvällarna. Är glad om jag är hemma innan 22:30. Man vill inte direkt vandra runt på det där våldtäktsinbjudande spåret hur sent som helst.

Planerade att förstöra min fina träningsfas som jag har hamnat i genom att dricka öl i helgen. Köpte en hel platta för säkerhets skull, så jag inte misslyckas med det. Plattan kommer nog vara slut innan helgen är över om jag känner mig själv rätt. Börjar i morgon när jag slutat jobbet. Kalorier, kalorier! Men jag kan inte dricka sprit, blir helt dum i huvudet och spyr. Kan inte dricka vin, det är inte gott! Kan inte dricka cider, får ont i magen och spyr. Öl it is. Tur att jag helst dricker ljus öl, tur i oturen.

I morgon blir det jag och Pellan och kanske lite lammkött, man vet aldrig. På lördag blir det bowling med 3 tjejkompisar från stalltiden på Wiad. Annars är jag öppen för förslag! Att tillägga så är jag ledig på måndag. 4 dagars ledigt, så obeskrivligt skönt.<3

LGH

När man i princip tackat ja till en lgh i 2:a hand så blir man erbjuden visning på en med 1:a handskontrakt bara en dag senare. ÅÅÅÅH beslutsångest!

Att tillägga så har jag placering nr 2! Det finns alltså en ganska stor chans att jag kan få den.

knäckt

Var hos en naprapat idag. Nu går jag som en kärring med rullator, fast utan rullator. Kan liknas vid en känsla, som jag dock inte upplevt, när man blir sparkad i ryggen och rasar ner för ett berg. Min höft/rygg gör alltså en aning ont. Känner mig verkligen bokstavligt justerad. Men det kommer bli bättre, tack och lov.

Nu är det tisdag och dags att se fram emot helgen. 2 days to go. Längtar! Ska fira hela helgen tror jag. Varför inte? Vad ska man annars göra? What's the point?

Jag saknar Skins, borde man se om det direkt? OC vill jag också se igen, fast den boxen är på vift i V-ås.

Åt middag kl 22.00 idag. Det är inte rimligt, men har man inte tid tidigare så har man inte.

S K I N S <3

Det är så förbannat sorgligt varje gång en serie tar slut. Där är den hopplösa skillnaden mellan serier och film. Man är liksom nöjd när en film är slut. När en serie är slut är man INTE nöjd. Spelar ingen roll hur avslutande sista episoden är, det blir traumatiskt att skiljas åt ändå.

Skins, i ny tappning då, var riktigt jävla bra! Man bör dock se s1-2 ändå i och med att det är helt andra skådespelare och en annan story då. Men s3 funkar alldeles utmärkt för mig. Fick svälja mina förutfattade meningar ganska så snabbt, för nya rollerna och nya storyn var riktigt underhållande. Det bästa i det sorliga är att det kommer en fjärde säsong i början av 2010. Det sorgliga som dock kvarstår är att det är så förbannat långt dit.Länge leve ungdomsserier!
Länge leve sex, drugs & rock'n'roll!
Länge leve min ungdomssjäl, som aldrig tycks lämna mig!
/18 år för alltid.

Info

Gick upp kl halv 8 ungefär. Åkte till stallet. Kom hem vid 11. Åkte till Pellan. Solade. Lyssnade på musik. Blev vrålhungrig. Åt sushilunch hos Sofie. Lyssnade på musik. Drack en 3,5. Åkte till Kungens Kurva vid 4. Köpte högtalare och stereo till bilen. Jublade över paketpriset dom gav mig. Sparade flera hundra kronor. Tack BRL! Lagade middag. Fick äta köttbullar. Hann-inte-vänta-på-makaronerna. Åt lite makaroner ändå. Kom 5 minuter för sent till stallmötet som var 18:30. Missade inget. Drack kaffe. Fick info om höjning av hyra. Åkte hem. Kombinerade löpning och powerwalk i någon timme. Hade sjukt bra playlist på Ipoden. Kom tillbaka vid 10. Stretchade alla muskler jag kunde komma på att jag har. Duschade. Konstaterade att jag överskattat min hy. Helt knallröd. Nu är jag här. Ska prata med Micke på msn. Väntar. Han spelar Pixel Junk Monsters. Det kostade 20 kr på Playstation Store. Nu kom han tillbaka. Hej svejs.


its my own cheating heart that makes me cry

Let the raining teardrops rain down on me tonight
i think making up, faking up stories is alright
tick tock stop the clock, fiction is my thing
my attitude is always i and me and mine

liar liar liar liar pants on fire
lies alibis lies more alibis
from the truth, i admit I’m more than shy
ain’t it the times we are living in
everybody’s doing it so why cant I?

i tally up tonight’s strangers
and stragglers that I’ve kissed
training ground notches, perfectly executed notches
and near misses
its all about going out and getting pissed with eagle eyes
and sincerity bottom on my list
what’s the story morning glory?
i feel so low and worthless, yeah

Bekänna färg

I fredags träffade jag V som kan vara en av de bästa någonsin. Livet känns alltid enklare med henne.

I lördags var det städdag i stallet. Krattade i gassande sol och jag mådde illa. Bakfull och sol och köra nästan rattfull är ingen bra grej. Gick över till att städa kylskåpet inomhus istället. Då mådde jag också illa så det blev hemgång. Sen var jag på tjejmiddag på kvällen, pigg och fräsch igen. Mycket mysigt och trevligt. Sen förstörde jag och P en och annan låt fram till kl 6 på morgonen genom att överrösta musiken med våra (vackra) stämmor.

Idag har jag skinit som en sol. Har även kollat igenom bilen vad jag behöver för nya högtalare etc. Äntligen ska jag byta ut skiten som sitter där i nu. Det kommer bli så jävla bra och det kommer inte ens kosta hälften av vad jag trodde från början. Ibland känns livet bara fint.

Babysteps.Fan vad BRA Skins (säsong 3) är! LOVELY!!

Me wifeMin fru är så jävla sexig och het på catwalken!

GET IT

04:44

GET-YOUR-SHIT-TOGETHER-FFS-!!!!Ok, jag ser jävligt trött(ev. misshandlad) ut, men vaför KÄNNS det inte som det??!?

Nu är jag ledsen på riktigt

Kl är 04:01.

Jag har inte sovit en blund, knappt blinkat. Jag kan inte sova, jag är inte ens lite trött. Varför måste det här vara en sån helvetisk djävla rutin. Jag orkar inte vara såhär tankspridd. Kan inte allt bara sluta lyckligt som i de flesta filmer? Om 6 timmar står jag i full mundering på jobbet (med ett påklistrat smile, såklart). Om 5 timmar åker jag hemifrån. Om 4,5 timmar ringer klockan. Och om 8 timmar ligger jag i framstupa sidoläge i lunchrummet och gruvar mig över varför det ska behöva vara såhär just för MIG!?

Jag slutar nu innan det blir för personligt. Det här är ingen djävla dagbok! Det här är en offentlig websida som både bra och trevligt folk (tack och lov) läser men också en och en annan idiot som inte har nånting med det här att göra.

...vid närmare eftertanke så har INGEN med det här att göra. Jag känner mig så dum i huvudet ibland. V, I need you!

Nu är klockan 04:14.


*gaaaaah*

Don't waste it
It's only here for today
You don't own it
So you can't just give it away
Forever is half a moment away
So don't waste it
It's only here for today
Everything is waiting here

Get wasted on love
get wasted on life
get wasted on anything that's right

pundare och söndagsöl

Hatar att expidiera pundare. Jävla idiot, hotade om att bli våldsam. Tack Maria för hjälpen, den bruden kan verkligen tackla gangsters. Han lämnade oss med ett leende och "trevlig helg". Det sorgliga var att han var max 2 år äldre än mig och var på en kort permis. Tragiskt liv. Det roliga var att Maria uppmanade honom om att undvika att tappa tvålen i duschen. Det var sjukt roligt.

Fortfarande bara en vit helg hittills i år. Men snart ska jag börja jobba helger lite då och då, hoppas på bättring från min sida. Gäller att undvika söndagsöl med Pellan. Men det är svårt, för det är ju så mysigt! I helgen blir det bara alkohol på lördag, ska lägga lite band på mig själv då. Fattar inte ens varför jag skriver det stycket, så jävla tråkigt och ointressant! Förlåt.

Mandy Musgrave you make me soooo gay!
SON here I come! :*

...

Igår sjöng jag och Pellan på Disneyklassiker och drack öl. Var så bakfull att det enda som kunde bota min bakfylla var lite fler öl. Lördagen är som i en dimma, inget att skryta om direkt. Men jag var glad hela tiden, det minns jag! Lite besviken över att Karin inte kom, men vad ska man göra? Så en bra jobbfestlördag och en bra disneyklassikersöndag! Idag har jag lapat sol hela dagen och haft sushi-lunch. Perfekt ledigmåndag!

I natt var det inte så roligt. Vaknade av att en humla bet mig först i axeln och sen i sidan. Jävla äckliga djur. Jag hatar humlor mer än getingar tror jag, djävulens påfund! Så nu känns min vänstra arm rätt lame, lite som när man tagit en spruta.

Nu ska jag titta lite på South of Nowhere.

Lördagsschemat

09:00 Klockan ringer
09:10 Frukost
09:30 Hygieniska bestyr
09:45 Åka till stallet
12:00 Lunch
13:00 Bolaget
14:30 Fika
15:00 Duschen
16:00 Öppna en öl eller två och hoppas på sol
17:30 Smink och klädval till någon festlig musik
18:30 Åka till Medis
19:00 Middag
19:45 Bli packad och resten får vi se

Middagstårta

Det händer inte mycket som är värdigt att berätta. Finns inget heller som jag direkt går runt och funderar över. Varje dag är den andra lik. Dagens höjdpunkt är alltid tinnitus-hög musik i bilen, eller några sköna brudar på jobbet.

Åt prinsesstårta till middag för mormor fyller 86 år idag. Gun-Hill.And I do believe it’s true
That there are roads left in both of our shoes
But if the silence takes you
Then I hope it takes me too
So brown eyes I hold you near
Cause you’re the only song I want to hear
A melody softly soaring through my atmosphere

På lördag är det fest! (äntligen)
Nu blir det film.

Jag lovade...

Men det fanns (lustigt nog...!) inga kort att visa. Men jag kan bjuda på en påskmiddag i alla fall...Svennigt.

när spriten går in...

Jag köpte så mycket öl jag orkade bära. Ungefär. Den tog slut innan festen var slut igår. Jag drack upp allt och lite till. Började festen i fredags när jag äntligen kom fram till Pellans landställe på Björkö-Arlunda (ligger några mil norr om Norrtälje o en klassisk sommarstuga). Sen hade jag den värsta bakfyllan på flera år som inte involverade spyor, endast huvudvärk på lördagen. Klev upp vid två och vad brukar man säga? Det som botar en bakfylla är... mer alkohol. Nu har jag ångest, den där ångesten man kan få när man intagit alkohol under en längre period. Abstinens. Skulle inte bangat en festdag till, men man vill ju inte förvandlas till en alkoholist. Saknar väl hela grejen, det kändes som en bra midsommarafton. T-shirt/linne hela dagen i sol och värme. Trevligt sällskap och en fantastiskt jävla kul helg! Blev väl lite hög av livet och nu känns det tomt även om det är otroligt skönt att få sova i sin egen säng igen. I morgon lovar jag lite svenniga bilder och nu ser jag fram emot lördag. Då är det fest igen! Bara en nykter helg det här året hittills, vart är jag på väg? Skitsamma, life is awsome! For once...


Rödspätta

Jag fick utslag av rödspettan vi åt i söndags. Det kliade. Det är kanske mer än lax som jag inte tål? Så vitt jag vet så ska det bara vara lax och nypon jag inte kan äta men ska jag utveckla någon slags allergi mot rödspätta nu också? Tycker det är lustigt, torsk går bra än så länge, samma med räkor och kräftor. Kan man vara allergisk mot bara rödspätta och lax men inte någon annan fisk/skaldjur? Någon som hört något liknande eller varit med om?

Imorgon ska jag upp tidigt, ska lämna in katten hos doktorn 07:45. Kastrering och id-märkning.

Ska slockna till lite Simpsons s3 nu. Har inte riktigt bestämt mig för vilken serie jag ska ta tag i nu. Cityakuten är slut liksom SFU.

Ishockey

Igår köpte jag en vinterjacka och idag var jag på ishockey. Känner verkligen att jag firar våren på rätt sätt! Men man måste passa på när det är rea och halva priset. Sen var jag på hockey med pappa, kan inte minnas senast vi gjorde någonting tillsammans som inte hade med hästar att göra. Trist att gnaget förlorade, men samtidigt var det rätt kört att gå upp i elitserien redan innan matchstart.

Ps. Snart ger jag upp och flyttar till Alby!!!

ÅÅÅH! Lilla grejen!

Idag fick jag se ett litet föl som bara var 3 timmar gammalt. Abba hade blivit mamma någon vecka för tidigt. Den var så otroligt liten och söt. Jag gissar på max 30-40 cm hög!Jag tror det lilla stofölet skulle heta Chiquitita. Men det var inte helt bestämt. <3Här är min häst någon dag när det började åtminstone likna vår...

Svänga sina lurviga!

Hade det inte varit för att min hälsena har TYP gått och blivit helt trasig, så hade jag lätt kunnat gått ut och svängt mina lurviga idag med. Kan inte sitta, stå, ligga eller gå utan att det gör ont...

Var ute igår med Jenny och Karin och som en glad överraskning så dök Jessica upp och sjöng med mig i alla schlagers(som är min dolda talang) på Golden Hits. En mycket trevlig kväll som gick alldeles för snabbt!

Malin Hedengren har 7 filmer i sin samling. Tänkte jag måste undersöka vilka filmer jag har i mina ägor. Jag hade 16 st (som inte var typ gamla Disneyfilmer). Sleepy Hollow, Donnie Darko, The Royal Tenenbaums, Barnen som inte fanns, Forrest Gump, What's eating Gilbert Grape?, Secret Window, Edward Scissorhands, The Last Samurai, Mermaids, Mulholland Drive, Pretty in pink, Sound of music (som jag förvisso aldrig sett), Nyckeln till frihet, Kod Mercury och Dante's Peak. Jag påstår dock inte att alla är bra, men majoriteten. Sen har man ju sett otroligt många filmer, men går sällan på bio. Man undrar hur det har gått till... ;)

Vilken TV-serie ska jag börja titta på nu? Funderar på One Tree Hill eller Band of Brothers. Har snart sett alla Simpsons och Cityakuten (som är mina serier vid sidan om). Har Dexter s03 och Skins s03 på G också. Åh vad jag känner att alla bryr sig!

F Ö R L Å T D Å!

Jag vet, förlåt! Men jag kan bara inte blogga när det är dags för grande finale. Har bara sträckkollat(jag antar att det inte är ett ord?) Six Feet Under de senaste dagarna och strax efter midnatt var jag klar. Jag kan tala om att inte ett öga var torrt här! Men det var samtididgt ett väldigt bra slut på många sätt. Ingen idé att gå in på några detaljer...

Annars har jag följt Gustafs kväll på Riche via Twitter, riktigt underhållande faktiskt. Jag hoppas jag aldrig gör något liknande, för det blir ju inte så lätt att ångra dagen efter! Bättre att återberätta kvällen i sin helhet när man vaknar och är i någorlunda tillstånd. Nu ljög jag. Egentligen drömmer jag om att vara full på jobbet. Jag är inte särskilt kristlig!Bye SFU!

RSS 2.0