Halu/Herrå

Nu tar jag mitt pickpack och sticker till Bali, hinner nog inte blogga mer för den här gången. Vi hörs igen den 11 oktober, då jag förhoppningsvis för en gångs skull får vara lite brunare än ni andra peppakakor (jag är ett blekskinn som aldrig reagerar "rätt" på solen). Men det är inte därför jag åker dit, det är för massor av saker men mest avkoppling! Ha det fint allihopa, stor kram och en liten puss.


Kuta/Bali

Jag saknar dig Fredrik, det har gått ett år nu ungefär, minnena finns kvar och du kommer alltid vara saknad.

1 år sedan

Jag kommer aldrig acceptera det oansvariga beteendet
Vi borde aldrig prata igen och jag vet att vi inte kommer det heller
Men jag accepterar din existens
Jag accepterar det faktum att du helt ofrivilligt etsat dig fast i mig

Jag ville bara säga att jag nog alltid kommer älska dig, lustigt nog
Men det är OK
Vi kan inte vara tillsammans, jag vill inte, du vill inte och vi kommer aldrig heller
Men det som var när det var, det var det största för mig då
Du vet, jag vet, ingen annan vet

Finpoesi? Yeah, right...En av de viktigaste låtarna någonsin.

Jaha

Vaknade i morse och mådde ännu sämre, mer halsont.
Bestämde mig vid 3 på e.m. att åka till akuten eftersom min f*ttvårdcentral vägrade att ens svara i telefonen.
Satt på närakuten drygt en och en halv timme för att 140 kr senare, helt utan tester få konstaterat att det inte var halsfluss. Han hänvisade till sina 20 år i branschen. Har han fel ska jag personligen åka dit, sparka av honom huvudet och sedan pissa i hålet!
Svullen hals, vita prickar, feber och värk i kroppen.
Vad är det då? Virus säger han. Så nu ligger jag här och mår fortfarande pissdåligt helt ovetandes om jag kommer börja må bättre någon gång. 14 timmars flygning med halsfluss? ÖVER MIN DÖDA KROPP!!

Jaha, vad gör man när man är sjuk? Man kan inte äta, man försöker dricka, knaprar ipren, kvider och sen kollar man på oändligt med tv-serier. Kollade bl.a. klart på Tell me you love me, måste säga att det var en riktigt dålig serie! Nu har jag två episoder kvar på Skins säsong 1, en betydligt bättre serie. Brittisk ungdomsserie, it's the greatest!

/Försöker vara hoppfull


Skins

OH CRAP!!!

Jaha, gissa vad? Jag är SJUK! Ligger nerbäddad och bara vrider mig av feber och värk, helvetes jävla skit. MÅSTE BLI FRISK VÄLDIGT SNART! :'(
Jag har läst en jäkla massa om flygplan ikväll, jag känner mig en aning lugnare faktiskt. Men jag måste bli frisk innan fredag, sjukanmälning imorn.

Några timmar senare...
Det är skönt när febern släpper lite sådär på kvällstimmarna (nu för mig alltså och klockan är 00:52!), så man kan tänka klart igen. Jag blir så himla fort uppstressad, ska försöka sluta med det. Självklart är jag hellre sjuk nu innan resan än under den, det tar bara lite tid för mig att inse sånt! Först är allt katastrof, sen lugnar jag ner mig. Nu är jag orolig för en sak på min e-ticket också, men helt onödigt att oroa sig för det nu, det är inte direkt så att jag kan ringa systeryster eller Pellan kl 1 på natten! Får sova på saken och reda ut det i morgon bitti!
*idiotförklarad*

Jämmer och elände

Nu börjas det, nervositeten. Jag är flygrädd.
Jag är verkligen ett asplöv, känner du någon annan som inte ens kan släppa armstödet eller gå på toa under flygningen? Känner du någon som måste hålla i sig i väggen vid påstigning av planet? Känner du någon annan som får grov personlighetsförändring 5 nätter före avgång? Fan, jag kan bara inte hjälpa det!

Varför Bali då? Det är 14 timmars sammanlagd flygning, varav första resan är 11 timmar. Jo, jag har bestämt mig för att bota min rädsla genom att tvinga mig själv. För tre år sen sa jag klart och tydligt att jag aldrig någonsin skulle flyga igen. Vad hände för hemskt då undrar du såklart? Ingenting, det var lite lätt turbulent, annars ingenting. Jag är rädd ändå, hjärtat är i halsgropen redan ikväll. Ja, nu står jag här igen. Jag ska flyga. Jag ska lyckas igen, det kommer inte störta. All statistik pekar på att det kommer gå hur bra som helst. Men fråga en som är verkligt flygrädd, det är inte landingen, det är inte starten. Det är allt. Det är att vara utom kontroll, i någon annans händer, tyngdlöst, svävande, klaostrofobiskt och helt utan möjlighet att kliva av vid panik. Det är overkligt, högt och kraftfullt. Det är det. Starten var rolig, sen kom paniken. Hur blir det den här gången? Jag vägrar lugnande, jag ska klara det, jag ska fixa det!

Whish me the best luck.

Bali 26 sept -08Om 5 dagar åker jag och sen ligger jag på playan och dricker paraplydrinkar i 2 veckor.
Festen börjar alltså på fredag!

Att spendera

Idag har jag köpt något YTTERST nödvändigt(...) nämligen en ministereoanläggning till min ipod! Hurrey! Nåväl, någonting ska man väl lägga pengarna på? Dessutom köpte jag en till kameraväska, kan man ha för många? Man behöver ju en för varje tillfälle. Jag blir glad av shopping, jag borde handla mer och oftare egentligen.

6 dagar kvar, jag har börjat förbereda mig lite.oh and time is never on your side
and your heart is growing old and tired
oh and time is never on your side

Stockholm Beer & Whiskey FestivalIgår var det fullt ös från kl fyra på e.m. Jag och Ellinore (Pellan) var på Sthlm Beer & Whiskey Festival! Det var verkligen hur kul som helst. Ingen idé att gå in på några större detaljer men det är helt sjukt när 6 killar raggar på en samtidigt och dessutom står runt omkring dig max 3 meter bort. Det var länge sen jag hade så här kul, vad tänkte han med den feta förlovningsringen egentigen? Och åbrokillen... TACK för alla gratis öl! Nåväl, det var ju trots att öl- och whiskeyprovning det här handlade om och jag hittade en ny bra öl. Jag dricker hemskt gärna öl men whiskeystånden(hemska ord...) lät vi bli att besöka för whiskey är inget vidare. Den nya goda ölen heter Mariestad höstbryggd, hoppas, hoppas, hoppas den kommer till systembolaget snart! Ett halvmörkt öl, lättdrucket. Helt perfekt helt enkelt.
Självklart tog jag med mig kameran, men självklart så hade jag inget minneskort i den så jag kan inte dela med mig av den trevliga mässan bildligt.

Till en annan sak, Rest in Peace sweet Maja. Idag somnade hon in efter drygt 2 veckors sjukdomstillstånd. Min underbara och förmodligen sista kanin. Ha det fint där du är nu, här är du saknad :(


R.I.P

Först 3 erkännanden...

- Jag har ALDRIG läst blondinbellas blogg eller ens varit inne på sidan. Jag kan lätt googla fram adressen men det har jag aldrig gjort.
- Jag har ALDRIG varit inne på Linda Rosings blogg heller, som enligt en tidning jag läste också ska vara bland de mest besökta bloggarna.
- Jag har däremot besökt Hanna Fridéns blogg en gång. Tjoho!

Ibland saknar jag skolan, eller kanske flera gånger i månaden. Inte skolan som i plugg, utan det sköna gäng vi var i klassen. Man visste att 1 juni 2005 verkligen var sista gången och så blev. Har ingen större kontakt med någon längre, men vad gör det egentligen, det kommer aldrig bli som det var då. Jag hävdar fortfarande att mellan 2003 och 2005 var den bästa tiden i mitt liv, jag var en bra person och en stark människa. Jag älskade livet! Nu vet jag inte längre, jag har mest EXTREM beslutångest. När det gäller allt. Så fort jag tror att jag vet vad jag vill göra så vänder det och blir raka motsatsen. Snart måste jag chansa, bestämma mig för nästa steg. Det här är inte lätt.

Till något enklare: 7 dagar kvar till Bali! Har köpt en 70-liters ryggsäck, det får räcka helt enkelt. Imorn ska jag vaccinera och sånt på vaccindirekt i Slussen (eller Gamla stan?) sen blir det Öl&Whiskeymässan i Nacka Strand. Jag kommer bli full, men jag tror jag skippar whiskeyn!(kräks).


Jag hoppas att Malin inte tröttnar på mig när jag åter igen lånar en bild från henne och dessutom måste blogga saker som hon tar upp. Du får väl ta det som en komplimang helt enkelt att du inspirerar mig :) (puss). Jag har ju ett exemplar av bilden hemma jag med, men jag är för lat för att scanna när den låg så behändigt i bloggen.
Det här är klassbilden som inte riktigt kom sig till rätta då fotograferna redigerat bort våra skor, samt en del av texten på skylten. Spelar egentligen ingen roll, den betyder nåt för mig! Internt skämt som vanligt, sa jag att vi kom sist i tävlingen om att samla poäng till utspringet också? Mohahahaha.

Barn är ett folk...

!?

JANUARI 2009?!?!?! DET ÄR VÄÄÄÄÄLDIGT LÅNGT DIT! :'(((((((((((

This is me


Det här är jag.
Jag vet inte varför jag är så fåordig.
Jag vet bara att jag känner mig så.

Maja lever

Maja lever fortfarande, det är ett under!
10 dagar kvar tills jag lämnar Arlanda, flygrädslan smyger sig på...

JAG


Det här är jag.

Tiderna förändras...


Här började min 3 dagar långa bakfylla
Ja, nu sker det saker med mig, inte som du kan se men inom mig. Rött blir blått och svart blir vitt. Jag ska suga på karamellen en stund till.

Hello/Goodbye

Den ena blir bättre och den andra blir sämre. Silica börjar piggna till, ska få sista sjukomslaget på sina framhovar imorgon f.m. medan Maja håller på att förtvina. Jag hatar att Maja snart ska dö, hon kämpar för sina sista andetag. Jag lider med henne, jag kommer sakna henne. Vet att jag sagt det om varje kanin vi haft men den här VAR verkligen den allra bästa. Jag kommer sakna henne.
Imorn ska jag först till veterinären och sen till frissan och slutligen till Stadium. Ska handla en ryggsäck till resan. Har jag nämnt att det är endast 12 dagar kvar till det att planet lämnar Arlanda? Bali here I come!

Tvära kast

Man kastas hit och sen dit. Man vill tio saker och sen vill man inte längre och sen vill man IGEN.
JAG ORKAR INTE!

Jag behöver lugn och ro.


Nyttigt

what starts in chaos ends in chaos

Ejukalation på...

...strumpbyxor, klänning och händer.

Män är skit och åter igen skit!
Dra åt helvete fucking jävla retards!

Läs så förstår du vad jag pratar om: här!

Tyvärr så spårade hela diskussionen ur och Hanna var tvungen att ta bort sitt inlägg. Folk (mest "män") börjad med personangrepp och ansåg på nåt vridet jävla sätt att det var hennes fel att en helt främmande man sprutade sin sperma på hennes kläder när hon försökte åka tunnelbana som vanligt folk. ÄCKLIGA SVIN, KRÄK. Och far och flyg ni som kom med alla dessa idiotiska kommentarer. Jag lider med dig Hanna......

04.53

Nu är klockan 04.53 och jag har inte somnat än. Inte ens lite, är det ens någon idé? Jag ska upp 07.25.

Tjejmiddag i Gubbängen fredag 5/9-08

Nu vet jag varför jag mådde som jag mådde i lördags, jag sov bara 3 timmar natten till fredag. Lite väl häftigt för mitt trötta jag. Ska inte tjata mer om saken, jag är snart tillbaka på banan igen, här är korten från kvällen istället. Jag och mina Södertäljebruttor:
Världens vackraste låtNouvelle Vague - In A Manner Of Speaking

In a Manner of speaking
I just want to say
That I could never forget the way
You told me everything
By saying nothing

In a manner of speaking
I don't understand
How love in silence becomes reprimand
But the way that i feel about you
Is beyond words

Oh give me the words
Give me the words
But tell me nothing
Ohohohoh give me the words
Give me the words
That tell me everything

In a manner of speaking
Semantics won't do
In this life that we live we only make do
And the way that we feel
Might have to be sacrified

So in a manner of speaking
I just want to say
That just like you I should find a way
To tell you everything
By saying nothing.

Oh give me the words
Give me the words
But tell me nothing
Ohohohoh give me the words
Give me the words
That tell me everything

Oh give me the words
Give me the words
But tell me nothing
Ohohohoh give me the words
Give me the words
That tell me everything

Och ingenting behövs tilläggas.

Pass the Dutchie on the left hand side"Guess we are equally damaged."
Bild av Malin

Igår var jag askalas, missade halva festen, ramlade i ett buskage och tillslut fick jag skjuts hem. kl 09.00 hängde jag över toaletten ett bra tag. 09.30 hängde jag över toaletten igen. Ibland kanske det kostar mer än vad det smakar. Den här gången smakade det mest tror jag ändå. Fast just nu har jag djup ångest.

Surreal?

Provocera med fler oldiefaces? Jag vet inte jag, inte just nu i alla fall. Jag skulle vilja svära en massa snuskiga svordomar med brittisk accent eller åtminstone kunna beskriva hur jävla (ursäkta språket) uppfuckad jag är i mitt huvud just nu. Jag kommer inte bli människa igen, i alla fall inte på ett par dygn. Herregud att sätta griller i huvudet på en. Back to silly pussylife.

Jag saknar helgon, där kunde man skriva diffusa texter och försöka smyga in löjliga budskap utan att någon ens höjde ena ögonbrynet. Här känner jag mig som en fjortonåring i en vuxen blekfet människas kropp. Spänning! Varför finns det bara på film? Jag vet hur det blir, men det var åtminstone utvecklande. Vad hände med mig nu egetligen? Jag fattar ingenting, det är en helt vanlig dag i september...

Fan vad skönt det ska bli att bli packad imorn.

Hungrig?

Jag har inte varit hungrig en enda gång idag heller. VAD ÄR FELET?!

På fredag ska jag på tjejmiddag! Har inte varit på någon sådan på många år! Det ska bli himla kul och Maria skrev en himla rolig inbjudan! *FNITTER*
Jag kunde inte somna i natt. Laddade hem en brittisk ungdomsserie(?) som jag startade vid ettsnåret och jag sträckkollade 10 avsnitt till efter 5 på morgonen. Låååååångt efter att min granne gått upp för att åka till jobbet så somnade jag. Jag kan inte säga vilken serie det var för det är alldeles för genant. Men jag kan säga att det har pirrats, skrattats och gråtits i detta rum i natt. Nu är jag mer eller mindre knäckt över att säsong 2 inte laddats klart än. Kanske lika bra i och för sig eftersom jag kanske behöver lite sömn. Igår:


Ursäkta mig...

Ursäkta att jag hoppar så helvetiskt mellan musikgenrerna, men den här är fet!(Spencer & Hill remix)

Okej!

Jag har slutat vara hungrig, varför? Jag är inte hungrig vid någon tid på dygnet. Fattar inte vad det beror på. Kanske inte så konstigt tycker en del men för mig är det verkligen lustigt. Jag är i stort sett i mitt normala tillstånd hungrig 24/7. Nu kan jag ha tom mage mellan 13 och 21 och jag känner inte ens lite hunger under den perioden. När jag vaknar är jag inte heller hungrig. Varför har det blivit såhär? Såklart jag äter ändå men det känns lite lustigt faktiskt. Bullen! Hjälp! För alla som missat följer här ett roligt klipp från Bullen(??? Jag har seriöst ingen aning om vart klippet kommer ifrån!). OBS! Måste ses!Okej innan du pustar och stönar över bilderna... det här blir de sista! Jag lovar!


Mera yearbook...

Tog mig friheten att fixa några andras yearbooks...


Dennis -60 och -70.


Syrran i ny tappning.


Jocke -84 och -78! Jag tror nästan Jocke tar priset på första bilden, fy faaaan vad ugly!


Jag var ganska söt -86 också!

Glöm inte
!

Idag har jag fått en infektion i tummen pga alla kräftor jag smaskade i mig igår. Hur gick det till? Jo de var sylvassa här och var och har stuckit mig en hel del i fingrarna. Jag stoppade en annan infektion förut men den här är verkligen mitt i tummen! Aj aj aj vad det gör ont.

Köpte nya converse idag, det var länge sen jag hade ett par, känns fint! Sen träffade jag "Ulla på jobbet" och hämtade Sara i Roslagstull där hon numera bor. Passade mig perfekt att träna på lite stadskörning. Även om jag körde fel så hamnade jag rätt, sjukt stolt över hur bra jag faktiskt lyckades. Snart kommer räkning på trängselskatten dock, jag tror jag åkte in och ut 4 ggr. Var i Solna C en sväng och handlade lite. Köpte skorna, rakblad och två sorters nagellack.
Det var min lediga dag det.

Åren som gått...Fan vad fin min yearbook blev! Alla bilder från boken ligger bland mina album på facebook. Jag känner att väldigt snart har alla en egen yearbook! Prova du med här.

RSS 2.0