Jag och mina syskonSyster, jag (med brorsdotter) och bror. Finns inte många kort där vi alla tre är med. Hihi, familjen.

Lagom kul

Kul att st1 tycker att dom ska dra 92440 kr från mitt konto den 31:a maj. Riktigt så mycket har jag inte tankat för förra månaden.

Hoppas ingen granne blev sur för att vi tvättade en bit in på natten... Nu har jag äntligen rena strumpor igen. Svårt att hitta tid till tvättning när man är en sån busy woman som jag. Vår nystädade lägga är återigen ett zigenarläger, hurra!

I övrigt en ganska tråkig dag. Förutom när jag fick finbesök av R och sen P:s traumatiska upplevelse med den alkoliserade herren (ja, hon fick ducka för en käftsmäll och sen släpa ut honom ur butiken i ena foten). Grrrlpower!

Annars då? Förutom det att jag skulle behöva sjukskriva mig en månad eller två pga värk och leda? Kommer kanske snart tillbaka på facebook igen. Ska jag eller ska jag inte, det är frågan...


västerbrooon...

Västerbrooon.. det är allt jag har att säga och alla förstår vad jag menar.


LEXY!

Glömde bort för en stund... Men på fredag kommer Lexy hit! Direktlevererad från United States of America :D

Då blir det fest! Nu är det också fest. Städ och Elvisfest!Imorgon (måndag) ska vi bada Fernando för första gången. Nu är han snart 1 år gammal. Syns lite i ansiktet nu också att han inte längre är lilla barnet längre. Hihi.

frånvaro

Varit i Kallhäll med K och mycket med P i Tullinge... Sen firat födelsedag i Västerås nu i helgen. Känner att jag har viss frånvaro från bloggen. Nu är jag dock hemma och väntar på frugan, hoppas verkligen hon kommer hem idag för jag har inte sett henne på evigheter känns det som.

Håller på och utreder om min dunderförkylning som startade i måndags är pollenallergi eller inte. Har just nu hostan från hell som jag gärna skulle vilja bli av med.

Vädret framöver ser ju ut att suga rätt hårt. Kallt och moln och regn. MÅSTE bli bra väder nu till helgen för jag ska agera tredje hjulet på en segelbåt ute i skärgården.

Jag mår bra men när det gäller vissa saker och platser känner jag en kraftig infektion som inte verkar ge med sig i första taget. Påtagliga vibrationer i luften som liksom hänger över människor som ett moln. Räknar ner till Bali. Idag är det den 23 maj och den 23 juni drar vi. Jävla skönt gäng blir det och denna infektion får mig att längta ännu mer.

Så skönt att känna sitt eget värde ibland och inse hur jävla puckade andra är som kastar bort sitt.


helgeeeeen

Galet rolig helg. Roligast att Malin hörde av sig i lördags och så blev det en heldag på söder! Parkhäng och krogar och sen vaknade jag upp på Sveavägen kl 15:00 efter 13 timmars sömn. Ibland måste man lyssna på sin kropp och den här helgen har jag sovit drygt 25 timmar.. Med tanke på min vanliga rubbade sömn så får man tacka för varje timme man åstadkommer. Har plockat en poäng från livet igen. Underbart!Gurra!

Ikväll har jag promenerat ute på Ekerö och hälsat på Urre som jag inte sett på år och dar. Träffade även den lilla kissen Gurra.

soleeeen

Igår firade jag och Veronica att jag varit utan facebook i en månad. Haha, går som en dans på rosor. Så sluta hata mig för att jag inte finns där längre, jag har ju en mobil också! Puss

Hohoknyckt av utomordentliga KaptenJack.

Jag har inte sett min dator på ett par dagar men nu är jag tillbaka. Igår var jag och hälsade på min lärare jag hade i fotoklassen på Tumba Gymnasium. Hälsade på honom, skolan och Malin (min gamla klasskompis). Det var så fint och matsalen var så behaglig, fast lite fräschare sen jag var där senast för en 5 år sen... Vilket uppsving. Fick höra av kloka Dan hur jag inte på något sätt är något misslyckande och att jag åstakommit en massa saker i mitt liv. Eller han fick mig snarare att inse det. Ville inte åka därifrån, men plikten kallade. Och ingen ville ta min jobbtid på kvällen (solen sken ju?) så jag var moraliskt korrekt (till skillnad från vissa andra, inga namn nämnda) och släpade mitt ass dit. Sen var jag på en liten grillafton för att fira kristi flygare. Vi grillade i köket. HAHA. Sen hände det ena med det tredje och idag har jag jobbat hela dagen lång. Perfekt. Pigg, glad och fick en massa saker gjorda med min härliga kollega Karin.

På kvällen blev jag bjuden hem till Sussie på mozzarellamackor och thé. Mumsigt, full i bibblan! Nu snodde Elina en eller kanske två poäng från livet igen.


knyckt av KaptenJackLåt det bero, gör det. Det blir nu precis som du vill bara att du inte vågade säga orden till mig. För alla vet att det inte går att både äta kakan och ha den. Jag är ingen jävla kaka för det första och för det andra så; you broke my fuckin' heart and you don't care a shit. Låt det bero, gör det.

Tråkig insikt.

Jag är nog bara 50% människa. Vad andra hälften är vet jag inte. Fritt att tolka.

destroy everything you touch.Destroy everything you touch today
Destroy me this way
Anything that may delay you
Might just save you

You only have to look behind you
At who’s underlined you
Destroy everything you touch today
Destroy me this way

Everything you touch you don’t feel
Do not know what you steal

he lost his soul.

Talkin', talkin', talkin', talk,
Baby lets just knock it off
They don't know what we been through
They don't know 'bout me and you
So I got something new to see
And you just gon' keep hatin' me
And we just gon' be enemies
I know you can't believe
I could just leave it wrong
and you can't make it right
Im gon' take off tonight
Into the night...

In the night I hear 'em talk,
The coldest story ever told,
Somewhere far along this road
He lost his soul
To a woman so heartless...
How could you be so heartless... oh
How could you be so heartless?

Världens bästa tjej!Nu har jag haft Silica i ganska exakt 10 år. Min underbara och trogna vän som fyller 19 år nu till sommaren. Tantålder för en häst men hon är piggare än någonsin. <3<3<3

FEST!

I lördags var det festligheter på tapeten! Uj uj uj vad blarig jag blev. Men kul var det fast nu ska jag nog inte gå ut på ett bra tag. Har inte riktigt råd att kasta pengar runt omkring mig. Men den här månaden ser det ut som jag får ihop det i alla fall. Skönt. Och när det är den här typen av festligheter så måste man ju bara gå. Träffade en massa sköningar och speciellt en som är lite skönare än alla andra... Underbart!vs.Jag och P kan bara inte bli bra på bild. Helt fucking jävla omöjligt. Men vi försöker...
Festligt värre. Med P, den skönaste av de skönare! <3 Tack kompis.

caeeeesarkillen...!I lördags blev jag väckt av Caesarkillen kvart i 7 på morgonen. Gjorde inget skulle ju ändå upp och jobba. Så kelig liten kissemiss <3

17 tracks

Seventeen tracks and I've had it with this game.
Du ägnar mig ungefär lika mycket tid och omtanke som jag tillägnar mina bajskorvar på toaletten. I'm done, finished, fenito.

komplimang

den skönaste komplimangen jag någonsin fått (vad jag kan minnas) är:
-Du stal just mitt ego.

man kan ju dö för mindre...

Den här låten alltså. TEXTEN! Man blir knäsvag, man darrar liksom. Wow.
Kings of Leon - Sex on fire

Caught in a land-slide of emotions

When you sleep by my side I feel safe and I know I belong
Still it's making me scared that my love is so strong
Losing you is a nightmare fate and to me it's new
Never before did you see me begging for more

The game is on again...Somewhere deep inside you must know I miss you.
But what can I say? Rules must be obeyed.

The judges will decide the likes of me abide.
Spectators of the show always staying low.
The game is on again.
A lover or a friend?
A big thing or a small... the winner takes it all.

Kvällens tema är helt klart sorg, känns sådär.

I couldn't choose the other road.

the sun has swept away to make place for the night
nothing left to do, nothing left to say
'cause I'm already on my way
might have the wind in my face
but at least I'm on my way


< / 3

galet

Galen helg. Ledig tor-mån. Hände alldles för mycket. Tar en evighet att berätta och ännu längre tid att skriva ner. Ska fatta mig kort:

gärdet - åland - gärdet(kryss)- skanstull(veronica) - Örnsberg - Östertälje(stallet) - Örnsberg - Folkkungagata(David, förfest) - Hammarbyhöjden(Matte, fest) - St:Eriksplan (Linda, fest) - Örnsberg - Tullinge - Västerhaninge - Haninge - Tullinge (Sofie, grillning) - Örnsberg - Lidingö (Ninni, fika, sol) - Örnsberg - Fruängen - Veddesta(gymma) - Kallhäll (Karin, sangriaafton) - Örnsberg. Puh.

Men man kan säga att jag har lagt upp en plan och placerat saker i rätt fack, har alltså nya riktlinjer i mitt liv. Framtiden ser ljus ut. Älskar att ha något att se fram emot!

Don't go waisting your emotion, lay all your love on me!!!

<3

Japp, så ser det ut när frugan har kilat upp ur sängen före mig.. <3

Dagens pepplåt!

Kikki Danielsson - Godmorgon

Arla -tidig morgon

Klockan är alltså 5 över 5 på morgonen och jag har varit vaken sen kvart i 4. Kan inte sova något mer nu. Har verkligen försökt somna om men det gick inte. Passade på att gråta lite i stället. Det är andra gången denna vecka som mina ögon är fuktiga. Helt otroligt! 2 ggr på en och samma vecka. Kanske det är något som lossnar nu på riktigt? Inte en chans i världen att något är värt mina tårar men ändå...

Jag är så jävla hungrig. Fruktansvärt hungrig men inte fan är det något här i närheten som är öppet och jag vågar inte köra bil än tror jag.

Helt galet tunga moln som rör sig in över Örnsberg just nu. Dom är så mörka och rör sig hysteriskt snabbt nära hustaken.

Jag känner mig helt konstig men jag ser ljuset i tunneln liksom. Lyckas jag bara komma bort så kommer allt ordna sig sen. Allt hänger på måndag. ALLT. Det är sådär rysligt spännande som i en film. Starta om på nytt, börja på ny kula. Kanske finns det hopp för mig också?

Snart (ja... om några timmar) kommer min underbara storesyster hit. Hoppas hon ska skälla lite på mig, kan behövas ibland. Vi ska oavsett hänga med en kille som fyller år idag och som vi båda tycker väldigt mycket om! Grattis Matte, nu är det ditt sista år som 20-åring!

well there was a time when you let me know
what's really going on below
but now you never show that to me, do you?
but remember when i moved in you
and the holy dove was moving too
and every breath we drew was hallelujah...

RSS 2.0