Claire

Jag kan identifiera mig själv ganska bra med karaktären "Claire" i Six Feet Under. Skillnaden är att hon agerar, vilket jag inte gör. Jag är lite mer åt det stelopererade hållet. Sen är mitt liv inte ens i närheten av så dramatiskt, intressant och spännande, kanske 5%(inuti mitt huvud i alla fall!). Men det är ju en TV-serie, såklart. Fast ändå... Go, Claire! Go!Claire

Mardrömsnatten

Vände och vred på mig min uppspärrade ögon fram till kl 03:01 (sista gången jag kollade på klockan) lyckades somna(läs: totaldecka efter terrorinsomnia) och sen var det upp igen kl 06:00. Hårt arbete. Har fan ont i ryggen och i benen och i ögonen, av trötthet. Men nu har jag krypit ner och jag har överlevt denna tunga helg. I morgon ska jag njuta av en helt fantastisk ledig dag innehållandes frissan och dejt med frugan.


Jobbig söndag

Måste beklaga mig någonstans. Imorgon (sön) jobbar jag från 7 till ca 20:30 på kvällen. Har stalltjänst och dessutom ska klockan fram en timme. Vilket blir bra i det långa loppet eftersom det kommer bli ljusare på kvällarna. MEN jag måste alltså gå upp 05.00 ist för 06.00. Och 06.00 är helt sinnessjukt! Jag är van att gå upp TIDIGAST 07:30. Och det allra bästa(läs: värsta) är att jag inte får ett korvöre i lön. JIIIIIPPPIIIII!

Ang. förra inlägget

Ok, jag överdrev. Jag älskar dom inte...

Bananer

Jag älskar de nya bananfrimärkena som har kommit nu i veckan!*arbetsskadad*

Jag, me, myself

Jag har blivit så fruktansvärt töntig på senaste tiden. Vad beror det på? Det känns som att jag går igenom min hundrafemtioelfte livskris på de senaste två åren. Töntig, som i, jag vet inte. Känns som jag söker uppmärksamhet, speciellt på mitt jobb. Eller så har jag bara varit sjukt munter de senaste två veckorna. Fattar inte varför jag glider runt med ett stort leende på läpparna. Det har ju inte direkt hänt nånting på jävligt länge som skulle ha piggar upp mig så. Missförstå mig rätt, jag är ingen surpuppa, men det här är onaturligt för mig. Allt och alla gör mig glad, känns som att det irriterar andra att jag är så positiv och skojig(haha!). Men vad vet jag, kanske jag bara lyckas muntra upp en och en annan bitterf*tta.

ÅÅÅÅh herregud vilket menlöst inlägg, jag hör själv hur dum jag låter. Nu känner jag mig bara ännu töntigare.

Alla längtar efter våren, jag längtar inte till någonting speciellt alls.

Jag har inte riktigt fattat grejen...

Jo, jag undrar det här med Earth Hour. Har inte haft tid att undersöka vad det innebär (Men ja, jag jobbar i matvarubutik. Ja, jag har sett de svarta mjölkpaketen. Men nej, jag har inte läst!). Man ska släcka alla lampor, men får jag ha TV:n på? För annars kan jag inte vara med, jag måste nog titta på Robinson!

Scala & Kolacny BrothersÅhhhh scala&kolacny bros... <3

Wild dances

Lyssnar på Roslana *bed dancing*

Framöver ska jag jobba jobba och jobba, är inte ledig förrän på måndag, känns lite tungt men det är det värt i slutändan.

Längtar till den 3:e april för då ska jag på Golden Hits med två av mina favoriter (sen hoppas jag såklart att två av mina andra favoriter dyker upp också!). Har hela dagen igår och idag gått och funderat på när jag ska orka ringa frisören för att boka en tid. Börjar se ut som en hårdrockare! Känner mig även lite stressad över att jag måste lyckas byta på bort 3 tider inom kort. MÅSTE få någon att jobba åt mig, det här är viktiga saker jag ska fixa och har för mig! Den ena saken på torsdag är hemlig (nästan, bara Pellan vet..) nästa onsdag kommer tydligen hovslagaren mitt på dagen, vilket totalt gått mig förbi. Påskafton måste bort, för det är ju så...

HÄLSOSAMT OCH STÄRKANDE I FJÄLLEN!

Dags att stänga ner, måste börja beta av SFU (Six Feet Under) säsong 3!

Restskatt

75 kr i restskatt...

Kongen av campingplassen har en helt vanlig jobbKongen av campingplassen har en helt vanlig jobb!

BALI I SEPTEMBER!

Nu är resan bokad och betald! Sticker 18 september och åker hem 16 oktober. Nu ska man bara orka vänta. Känns så otroligt fantastiskt underbart, 4 veckor i mitt egna lilla paradis! Är någon sugen på att följa med är det bara att hojta till.Här låg vi och chillade på grillfesten hos våra kära balineser förra året <3

Det är många som klagar på att jag inte uppdaterar tillräckligt ofta. Till er har jag bara ett par saker att säga:
1. Jag kan inte uppdatera när jag är bakfull
2. Skaffa en egen blogg FFS!

HELT JÄVLA STÖRT!Något mer bisarrt har jag inte sett på länge... och det blir värre några minuter in i klippet! Och prova sen att bara lyssna, utan att titta på klippet, då blir det ännu mer sjukt! Herreminjesus! Hahahaha... Hur har jag kunnat missa den här?!


OK

Nu har jag slagit på mobilen igen. Väntar på ett viktigt samtal/SMS.
TYPISKT!

Ang. melodifestivalen

JA rätt låt vann! För en gångs skull.
Och ugglan var näst bäst så.... det blev mycket festligt efter det!

Kom hem strax efter 6 på morgonen (till min starka sida tillhör inte att hålla sig vaken länge). Idag är jag en grönsak.

Jag älskar mina fina vänner, ni är bäst!

PS. Jag har stängt av min mobiltelefon.

Neeeeei!


finest.se

Jag har bott i Botkyrka 270 månader totalt. Det är alltså, hela mitt liv. Vad konstigt det känns! Jag vill ju härifrån... eller ja inte så katastrofalt. Jag kan nog bo kvar om det krävs, men jag vill gärna ut ur mitt föräldrahem i alla fall! Men det vet nog redan alla jag känner. Folk skrattar på jobbet när jag berättar att jag har FF, jag med. Snart blir jag 23 och jag pluggar inte ens!

Nu är det snart lördag igen, så jag tänkte det passade bra med en bild från i lördags!Det enda som saknas är finest.se nere i högra hörnet! Det här är mina vänner Matilda och Carro som hoppades innerligt att jag inte skulle publicera någon bild från den här kvällen. Såååå jag höll lite på det, samt lät dom slippa se sig själva på facebook. Så lite snäll var jag trots allt!

Se där!

Jag lovade mig själva (och alla andras stackars ögon och tålamod) att inte tjata om någonting som rör The O.C. på MINST 2 veckor. Jag ska nog fixa det. Men först måste jag meddela att jag köpt hela boxen och den kommer på posten imorn! *LyKkLi TjÄÄj*

Och nu inte ord till om det på ett tag.

Tack och hejdå för den här gången.Jag kommer sakna Seth, Ryan, Marissa, Summer, Julie, Sandy... alla. Men nu är det slut och det kommer aldrig finnas en fortsättning. Det har varit en tung dag idag igen. Allt gick bara så fort. Känner mig helt tom. Helt klart en av de bästa TV-serierna jag har sett. Jag vet inte om något kommer kunna slå det här, jag är väldigt skeptisk. Den framkallade alla mina känslor och musiken är i värdsklass. Helt fenomenalt bra! Var tvungen att lämna huset för att åka och prata med någon som förstår mig just nu(Tack P!). Det var bra för nu kan jag nog somna ikväll, trots allt.

Tack så mycket och hejdå för den här gången.

För mig

Det har varit en otroligt jobbig dag, påfrestande på alla sätt. Men jag orkar verkligen inte tråka ut mig själv med världens bredaste utlägg om det. Man får helt enkelt lov att acceptera hur saker och ting är och hur de tar sin tid. För mig tar allting lång tid och ju allvarligare det är, dessto längre tid. Vilket också faller sig helt naturligt.

Och för mig kommer Sting alltid sjunga...

You'll remember me when the west wind moves
Upon the fields of Bali


...för att det gör mig lycklig.


"Fields of barley"

Ångest

Alltså, nu har hon dött. Jag pallar inte. Jag kan typ inte andas.

Jaha, det är så här det blir!

Nu är mina päron i dalarna och åker längdskidor och dricker öl eller nåt. De klagar alltid på att jag inte hör av mig när jag kommit fram. Gissa vilka som varken ringt eller skickat ett sms? Just det. Har bara varit ensam i några timmar och redan börjar gammalt groll bubbla upp. Kan iof ha med att göra att jag tittade på OC samtididgt som jag åt en stor påse med kinapuffar. Jag bara hatar mig själv ibland. Jag hade verkligen inte behövt köpa den där påsen. Jag om någon VEEET att köper jag hem onyttigheter så äter jag upp dom DIREKT. Jag öppnade påsen (det var alltså en stor påse, inte den lilla) och åt utan avbrott upp allt på en gång. Jag skäms, till och med katten tittade på mig med stora ögon. Hon tittade på mig, i påsen, på mig igen, i påsen och sen låg hon och stirrade på mig med stora ögon tills jag ätit färdigt. Min katt har bott på min mage hela kvällen. Hon brukar göra så, älskar det där lilla livet så innerligt.

Som straff för att jag varit så onyttigt, låtit gammalt besvär krypa fram och inte motionerat alls de senaste månaderna (med viktuppgång som följd) så blir mitt första straff att klockan står på 07:50 imorgon bitti. Jag är alltså ledig! Fan ta mig och mitt oansvariga jag. Hatar det.

Till i morgon har jag sparat de två sista episoderna av OC i säsong 3. Sen när jag avverkat dom ska jag dricka mig redlös i gott sällskap. Ha-ha. Jag ska i alla fall ta ett par öl med gamla goda vänner. Så får det bli. Längtar!

Idag, imorn och på lördag!

Idag har varit en ganska ointressant dag. Jag har handlat tandkräm och hårinpackning (på min egen arbetsplats såklart) och jobbat 11:00-20:15. Innan jobbet hann jag duscha och äta frukost. Efter jobbet åt jag pannkakor och tittade på den där blåsta blondinen i lyxfällan. Och nu ligger jag här i sängen med datorn på magen. Det var kort och gott en av mina vanligaste vardagar jag brukar ha.

Nu fick jag ett reklammeddelande på Spotify för första gången.

I morgon blir det ett O.C.-maraton, där jag ska se klart hela säsong 3 (ÅNGEST! Alla som sett O.C. förstår vad jag pratar om, till er andra lämnar jag det osagt...)

På lördag blir det tjejfest. Jag har FF! Alla är bjudna.

Rock on!(Otygä - Silver and gold)

Min lilla kisse börjar bli stor

Selma är nu ca 9 veckor och idag började hon löpa för första gången. JÖSSES, vad hon jamar. Jag längtar tills hon går och lägger sig!Selma var himla go idag och vilade lite på min mage.
Sen började hon JAMA igen!

Sen det här inlägget. Läs det. Och fundera sen på hur långt du är beredd att gå för att bevara uttrycket "negerboll". Det är ju för fan helt sinnessjukt att man kan engagera sig så i att bevara ett förlegat rasistiskt uttryck. Hur fan kan man må dåligt över att behöva säga chokladboll? såg att 3 av mina facebookvänner är medlemmar i gruppen "det heter negerboll". Tänk efter både en och två gånger innan du försöker vara rolig. Jag skäms! Skämmes ta mig fan!

Det var min åsikt.

En helg i Västerås

Åkte till Västerås i lördags för att hälsa på syrran. Tog med mig Pellan och en platta öl. Syrran klagar alltid på att hon aldrig sett mig riktigt full (inte sen Hultsfred 2003, då jag hade kjolen bak-och-fram, trasiga strumpbyxor och pussade henne mitt på munnen så hon blev smittad av min halsfluss. Nog om det...) så jag försökte dricka en massa öl, SNABBT. Det resulterade i att jag inte alls blev rolig utan somnade på stört, före alla andra. Vaknade med huvudvärk från Mordor och blev liggandes i soffan hela söndagen. Förmådde mig endast att gå till toaletten samt äta lite mat. Huvudvärken satt i hela dagen, men idag är jag tack och lov tipp-topp!Brasse var bakfull han med...

RSS 2.0