Jag ÄLSKAR min fru!

Jag bara älskar min fru, hon är så himla vacker (och bäst!)
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 <3

OK

De lådor jag packar nu för flytten är verkligen inget jag längtar efter att sen packa upp! Fyfan, springer runt och kastar ner saker lite hej vilt. Ingen organisation alls! Men nu har jag bestämt mig. Jag flyttar imorn. Kommer sova min första natt där i morgon kväll. Ringde och fixade parkeringsplats i morse så nu är det lugnt också. Slutar 7 på kvällen imorn så det blir till att flytta det sista sen kväll! För nu orkar jag inte packa ner fler saker... eller? Skulle ju vara himla skönt att bara åka och hämta lådorna och möblerna direkt efter jobbet imorn, istället för att stå och packa lådor... hrm. Jag ska nog fortsätta ett tag till trots allt. *grinar*

gggfffhhg*väntar på 721*

Först är man hög på livet, sen vill man bara dö.
Alkohol löser alla problem -för ett litet tag i alla fall.

Jag jobbade full i söndags, pratade massa skit, skämdes i efterhand. Jag var på Patte. Jag ramlade och slog mig ganska illa. Har en fet bula i bakhuvudet och en trasig armbåge samt några slumpmässiga blåmärken. Jag hade roligt, men jag vaknade upp i Hornstull och lyckades inte hitta till Södra station. Gick i medelhavsvärmen barfota i Converse och med svarta jeans i drygt en timme. Jag dog. Svettades och började framkalla skavsår. Krockade bilen i kväll. Ena blinkersen gick och lite så men den går att köra och jag skadade mig inte så ingen behöver oroa sig. Körde in i en 240 med barnfamilj som skulle till landet och JA det var mitt fel. Han körde som en kratta men JA han stod stilla och JAG körde in i honom. I lose. Det går utför om man säger så. Skulle ju kolla på Ken Park idag samt dämpa ångesten men istället drack jag några öl och nu är klockan snart 3. Livet... livet. dgdgdggdgdgfddhfgghdhf så är det.

mysig tjej

Idag är jag så skitig att jag nog slår rekord. Luktar alla möjliga konstiga saker kan jag tänka mig. Men framförallt stall, svett, ond bråd död och grumme tvättsåpa. Har skrubbat, skurat städat och gått i skogen i kuperad terräng. Dessutom har jag flyttat mina 5 flyttlådor och en säng till bredäng. Så numera bor jag i Bredäng, fast inte förrän på tisdag helt och hållet för jag ska vara kattvakt ett par dagar. Ska strax hoppa in i duschen tror jag. Men i morgon blir det andra bullar! Iskall Corona, lite lime och en ledig måndag att se fram emot.


Min häst på promenad idag <3

Dagens outfit: Fotbollsshorts och smuts

Puss & Kram

YEEY!

"Idag är det tisdag och idag handlar det om passion och bräcklighet. Om kompetens och inkompetens. Det handlar om att hitta fram till sin passion och stå för den. Stå för den i sina konkreta livsval.
Men det handlar också om att ta hand om sin bräckliga sida och tillåta även den. Man vill inte bli en passionernas perfektionist som blir besviken på sig själv så fort man inte är glad, som vill spola ner sig själv i en toalettstol så fort man börjar tvivla eller känna sig tråkig. Man får vara tråkig.
Det handlar om att ta ansvar för sin kompetens. Att ge av det man är bra på att ge. Ge det man själv behöver, som oftast är någon slags kärlek. Busschauffören med sin busschaufförkärlek, skattehandläggaren med sin skattehandläggarkärlek och veganen med sin vegankärlek. Men lika mycket handlar det om att inte bara utveckla sin kraft och sin kompetens, men också att uveckla sin oförmåga och sin inkompetens. Utveckla, i betydelse tillåta. Att kunna möta människor och sig själv också i det man aldrig skulle beställt på postorder, men som ändå är där.

Och det handlar om att göra rätt för sig. Att ta ansvar är att ta ansvar för sitt hjärta.
Men framförallt handlar det såklart om att plocka bort sina skydd, sina rädslor och stå där med byxorna nere, sitt behov av andra och sitt stora dunkande hjärta och säga till världen; Hej, jag behöver dig, ska vi pussas? Puss puss dagarna i ända och inte en massa spring i väggar liksom…
Och så handlar det om att puta med läpparna
i konsumkön."

- Bob Hansson

Sol i sinne

Det gick ju bra att gå upp i morse... eller kanske inte. Somnade vid halv 4 ungefär (som jag hade räknat ut i förväg) och råkade stänga av larmet när klockan ringde vid halv 7. Vaknar halv 8 och inser att jag håller på att bli sen till jobbet. Kastar på ett par plagg. Kastar ner matlådan och borstar håret och åker. Loggar in 5 över 8. INTE ok, sen andra dagen i rad. Jag hade planerat att vara där en halvtimme innan jag börjar (började 08:00) för att verkligen hinna med allt. Frukt och grönt en fredag precis efter löning -inte så kul! Och det blev som jag misstänkte. Ett jävla slit. Klockan 18.00 slutade jag äntligen. Var dock inte helt färdig, men färdig blir man aldrig som människa. Var helt stendöd. Sen var det en sväng på bolaget och jag höll på att decka vid varje rödljus. Kastade i mig 2 taco och stack till nästa jobb (stallet) kom hem typ halv 10 och sen dess har jag flyttpackat. Så här har min vecka sett ut i stort sett varje dag. Jag är ganska så schleten om man säger så och inte somnar jag tidigare om kvällarna/mornarna(!) heller. Tur att man fick ett brejk i onsdags i alla fall med lite öl och glada vänners sällskap. Just nu längtar jag bara till söndag kväll. Då ska jag peta i lite lime i en corona, grilla lite och bara älska vädret och livet. Har inte varit i solen mer än de ggr jag gått hemifrån till bilen alt. från jobbet till bilen. Så grattis till alla som njutit av det fina vädret för det har inte jag. Jag säger bara:

-Sol i sinne, brun inne /Elina (Rudolf)

PS. I morgon flyttar jag!

Ok. 3:e inlägget i kväll.

Men WTF!
R.I.Poch...

Lill-lördag

Ute o slira i gamla stan igår. Lyckades inte komma till jobbet i tid idag. Usch, skämmes tamejfan.Det är dom här jävlarnas fel!
Fast jag var inte så packad att jag låg över toasitsen på morgonkvisten i alla fall. Mohahaha. Nerå, ni är helt underbara bruds!

Det är ju redan torsdag!

Oj, vad veckan går fort. Längtar till på söndag <3 (ledig måndag, måste firas!)

Men det är inte därför jag är här. Neh, midsommar var det ja! Nu har det gått så lång tid men jag ska berätta lite om vad jag gjorde och vad som hände. Jag var ute på Björkö i skärgården. Drack öl, fiskade och åt god mat. Åkte med P och FJ, älskar att åka bil med P, hon är ungefär lika bra som mig på att sjunga med i alla låtar och sittdansa. Vi kom dit på torsdagen och somnade rätt tidigt. Klev upp rätt tidigt för att att pimpla strömming, men tyvärr så blåste det och var så kallt så vi drack öl och metade abborre i stället. Fick fyra st. Är riktigt nöjd över att jag inte hann fiska ens en minut innan jag fick napp *win*. Sen åt vi midsommarmat och festen var igång. Vid 11 bestämde vi oss för att ta båten till Tyvö. Dansade och hade det bra på dansbanan. P:s bror var med också och jag blev lite arg på honom av förklarliga skäl. När vi skulle åka hem sen på natten råkade jag hötta med näven och säga några okristliga ord till bror, så när jag ska kliva ner i båten börjar han backa. Så jag rasar ner med huvudet före och fixar några sköna blåmärken och en snygg fläskläpp. Det roliga var att jag lyckades rädda ölen. P skrek förtjust att jag gjorde "sälen", haha. Sen väljer bror att köra framåt istället och då rasar P istället. Hon lyckas inte ta sig upp utan ligger och simmar i öl som nu inte längre är kvar i burken (synd på min räddning). Har inte en tanke på att hjälpa henne upp för jag sitter och bekymrar mig över mina egna skador. Det var min midsommarafton.

Meeeeen sen var det ju midsommardagen också. Då annordnas det stor bratfest på Lidö varje år. Och dit tyckte vi att vi skulle åka. Synd att jag inte tog kort, har aldrig sett så mycket snobbar i hela mitt liv. Det var helt sinnessjukt! Satte oss på något ölställe och då slog det till för mig. Jag somnade vid bordet. Haha, jag är sämst. P:s bror fick leda mig till båten och jag kan säga att jag mådde fantastiskt bra dagen efter trots att jag blev pruttfull!

Det var det hela (på danska).

Bjuder på några mobilkort från helgen:

Det var lite kyligt på midsommarafton...


Turturduvorna FJ och P.


Klu Klux Klan-stången a.k.a. midsommarstången som jag och FJ byggde!


På väg till Tyvö, ja det var ju lite kyligt på vattnet. Brrr.


Bratfest på Lidö.


LIVET!


Cocksucking lips


Det var såååå fint väder på midsommardagen!


LIVET!


Någon var lite trött på vägen hem...

Hej bloggen!

Jag känner att jag är lite väl het på gröten när det gäller uppdatering av fb-statusen ikväll. Vill ju inte bli en av dom som twittrar! Tror det är flytten som får mig att ordbajsa.

Känner att bloggen vaknade ikväll också. Men jag lovar, ska berätta om midsommar snart, orkar dock inte nu. Tro det eller ej men jag känner mig trött, det är det tidigaste på flera veckor. Så jag ska se om jag kan slockna nu strax.

uppskattningsförmågan är sådär...

Ok. Jag har packat tre flyttlådor. Har typ 3 st kvar. Och man ser inte ens ännu att jag är på väg härifrån! Hur ska jag få plats med resten?! Det blir nog ett par extra varv märker jag. Aja, nu har jag i alla fall börjat. Får nyckeln imorn, sängen flyttar på lördag. Men jag ska ändå bo i Tullinge till på tisdag för jag ska vara kattvakt ha-ha.

LUGN

Jag ska skriva. Jag har bara så himla många grejer på g. Försöker flyttpacka men det kommer så många saker i vägen hela tiden. Tex akut hungersnöd, öppna brev, vakta kopplad katt samt akuta toabesök. Nu har jag drygt 40 minuter på mig att packa lite innan jag måste åka till stallet och jobba. FINT.

Den första midsommarpeppen!

Jag tänkte skynda iväg från jobbet idag så jag skulle hinna köpa öl till midsommarhelgen. Men så fick jag ett sms från P som meddelade att hon köpt 6(!) plattor och att jag inte behövde köpa något. Tack som fan. Hon sa även att om det inte räckte skulle hon bli orolig. Jag instämmer. Om det tar slut måste vi nog lägga in oss på avvänjning alt. skjutsas till Maria Pool.

På onsdag fyller pappa år och på torsdag kväll sticker jag till Norrtälje. I år firar jag en riktig svensk midsommar i skärgården med regn och rusk! Jag är så sjukt pepp! Tror aldrig jag firat midsommar så där på riktigt förut. Har tydligen ansvaret tillsammans med FJ att klä midsommarstången. Hur nu det ska gå till, har aldrig klätt en midsommarstång förut. Slutsasten är att det är bara en tråkdag kvar den här veckan, dvs tisdag. Fantastiskt.

Blir så trött på alla kunder. Är det vädret som får folk att bli så frukansvärt otrevliga? Vädret + midsommarhets. Ska bli skönt när helgen är över, då lugnar försäljningen ner sig för att alla sticker på semester kors och tvärs över och utanför landet. Men förbereder mig på en hemsk tisdagkväll på jobbet imorn. Jag har jouren och vi kommer vara underbemannade PRECIIIIS som alla andra högtider. FUCK.

Skitväder.Hästägare.

Nescafé Mörkrost 200gJag har druckit typ 10 koppar snabbkaffe idag, utan att överdriva. Kaffet står på jobbet och gick ut i september 2007 och jag tycker det är en bra idé. Var helt säker på att det var ofarligt men idag sa min mage stopp. Ont och alldeles uppsvälld. Så jag ska hålla mig till typ 2 koppar om dan tills det är slut. Mörkrost är dessutom helt vidrigt, mellanrost rules.

Fick finbesök på jobbet idag! Sånt är alltid uppskattat. Fick finbesök i måndags också men då låg jag ju deckad hemma i min säng, tyvärr.

Hästbebis fyller år!


Grattis min lilla bebis som fyller 18 år idag! <3

Gossip Girl är slut. Säsong 3 släpps inte i USA förrän 31:a augusti... Det är ännu längre till säsong 4 i Skins men fan, augusti känns också som evigheter. Suck. Vad ska jag göra nu på kvällarna? P, har du fixat säsong 1 av One Tree Hill eller?! Har du överfört mina pengar eller?!?! Hallååå?!

Har fått en såndär jobbig inloggningsdosa till internetbanken från Handelsbanken som jag inte orkat installer än. Jag som var så glad över att det var just det man slapp med Handelsbanken men nehe nu ska vi också ha dosa.

Fuck you!(fuck you) Fuck you very very muuuuuch la la labtw. hittade ett snyggt träd en gång!

Veckan går fort. Snart helg igen <3

BRB!

Brb Tisdag borde jag ha skrivit i förra inlägget. Onsdag kanske t.o.m. Är helt död och orkar knappt skriva nu heller! Den värsta helgen på länge är nu i alla fall över och det känns så himla skönt att jag överlevde. Ska väl berätta lite kortfattat eller något.

I torsdags morse hade jag dejt med frissan (skönt att fixa den där vidriga utväxten!) På kvällen besökte jag P för att lämna hennes present i pskykadeliskt presentpapper. Jag tror hon blev lite glad för Upp till kamp-dvd:n i alla fall!

I fredags jobbade jag 9-16 och stack sen till Veronicas examensmottagning. Kvinnan är numera sjuksköterska! Hann typ äta lite och dricka ett par öl för sen bar det av till Stadion och Bruce Springsteen. Jag dansade och hoppade, gick på toa och drack öl hela tiden. ALLT för att hålla värmen. Men bra var det. Han är mysig Bruce. P hade födelsedag så vi styrde kosan på Harry B James och avslutade kvällen där strax efter 2(?).

Lördag. Jag var dödens trött och sov djupt till kl 11 då jag vaknade med huvudet i ett skruvstäd (kändes det som i alla fall). Släpade mig iväg till jobbet och jobbade ineffektivt i ca 4 timmar. Sen åkte jag hem och åt mat för att sedan nästan genast dra vidare på Gabbes 25-års fest. Åt en miljon ölkorvar och luktade vitlök och öl. Drack inte så mycket men ändå kanske lite för mycket. Det blev liiite för sent. Jenny erbjöd sin soffa i Västertorp (3 min med tunnelbanan till Fruängen). Så jag tackade ja. Kom hem ungefär halv 5 på morgonen och gick upp halv 8(!). Hann inte ens kamma håret, så kan det gå.

Söndag. Jobbade 8-16 och åkte sen hem kommunalt (fyfaaaan saknar det inte). Åt lite mat och stack så fort som möjligt till Gubbängen där Maria väntade med lite vin. Sen blev det lite Tapas på La Cucaracha (tänker inte googla stavningen på den!) på söder. Fortsatte med några öl på Söderkällaren och kl 1 ville dom stänga så vi fattade beslutet att gå till Patricia. Sagt och gjort. Vinglade ut vid stängning kl 5. Åt lite på MacDonald's och tog tuben till Gubbängen. Beställde taxi och 350 kr till Tullinge. När jag kom hem hade pappa gått upp för att åka till jobbet. Sen så sov jag till kl 2 ungefär. Åkte till stallet, kom hem och deckade vid 6-snåret och vaknade inte förrän idag (tisdag) kl 9 på morgonen.

Idag har jag jobbat och varit trött. Ligger i sängen nu och ska äta lite chipssmulor och titta på Gossip Girl. På fredag blir det lite öl Med V hoppas jag. Vi ska i alla fall ha dejt. På lördag ska jag göra INGENTING om inte någon kommer med en alldeles fantastisk idé som jag inte kan tacka nej till. Men med ingenting så menar jag grillfest hos min morbror. Gud så skönt att bara göra ingenting. Det är typ det enda jag vill efter min intensiva helg. Nu har jag en härlig halsbränna och eventuellt lite ont i levern.

...

*död*
brb måndag......

Vilken röra!

Nu har jag snart rett ut den värsta röran rent känslomässigt. Men varje dag är ju helt kaos!

Var på konferenskryssning igår med posten. Jävligt nyttigt att träffa andra som jobbar som postombud och man kan ju helt klart säga att det finns dom som har det värre än oss även om vi har rätt bökiga fall ibland. Det är jobbigt att stå och förklara regler för kunder som verkligen inte vill lyssna utan bara blir arga, eller snarare kommer in med pissig attityd redan från början. Åt i alla fall en jäkla massa god mat och sprang som en tätting till tappkranen med klass 4:a öl. Fantastiskt. Blev full som en kastrull, köpte en massa öl och gin på taxfreen och hade allmänt mycket mundiarré som vanligt. Kom på den smarta idén att hämta ut mitt rek eftersom jag såg att jag skulle vara hemma innan Sabis i Tullinge stängde. Vinglade in och började prata ännu mer bajs med en stackare som stod i posten för första gången i sitt liv. Förklarade hur han skulle göra och la till att vi "är ju nästan kollegor!". Fan vad pinsamt, hoppas han har glömt mig till nästa gång. Sabis i Tullinge tillhör ju samma kedja som Vi i Fruängen där jag jobbar. Hoppas verkligen att han inte la mitt namn på minnet. Packad och flummig en tisdag kl halv åtta på kvällen. Uh. Åkte hem, somnade direkt och vaknade fyra på morgonen, pigg och fullt utvilad. Tvingade mig själv att somna om för jag började känna en förkylning i kroppen. Gick och jobbade och så började snoret rinna och ja nu är jag lite förkyld. Jag köper det om det bara stannar så. Har inte tid med feber, har inte tid att vara sjuk!

Sen har det hänt en massa dåliga saker på jobbet idag. Är så jävla besviken på hur ledningen har hanterat en väldigt viktig sak. Vi som inte tillhör "eliten" var på måttligt bra humör idag om man säger så. Jag är rätt bra på att säga vad jag tycker så jag ska nog göra det imorn. Jävla tisseltasselskit. Fan!

Har ett jack i mitt ena långfinger. Fattar inte vad jag har gjort, det börjar se infekterat ut. Usch. Upptäckte det efter kryssen...

Nu kommer en väldigt intensiv period. Klart det ska bli roligt men då måste jag se till att inte bli sjuk nu! På måndag är jag ledig, längtar så otroligt mycket! Framtiden ser ljus ut nu, äntligen är man människa igen.Liebe, LA

Information

Jag är lite besviken på mig själv. Somnade till ett avsnitt av Gossip Girl igår. Jag har fan ALDRIG somnat till en tv-serie förut! Inte en som jag LADDAT NER och planerat att se. Nu måste jag se om det idag. Typiskt. Sen drömde jag världens mardröm men drömde i drömmen att det bara var en dröm så jag vaknade inte helt förstörd i alla fall.

Klockan är snart midnatt. Känns segt att man ska upp om 5 timmar och inte är ett dugg trött. Men det är ju för en bra sak. Ni kan vänta härliga statusuppdateringar på facebook från kl 12:00 då jag garanterat sitter i baren och pimplar. Pepp!Ps. Kungen kommer till Salem i morgon och jag är inte alls exalterad över det! /hälsningar Jessica


Osammanhängande

Goddag yxskaft:
My body is saying let's go, but my heart is saying no.

Törnrosa sov i 100 år!

Destroy everything you touch
today
destroy me
this way
anything that may
desert you
so it cannot
hurt youMitt huvud är ett trött huvud.

På tisdag ska jag i alla fall på konferenskryssning med posten och Karin.

RSS 2.0