Kvinnan på tunnelbanan satte punkt för den här dagen...

Hon föll i för samma gamla törst
huvudstupa hjärtat först

Fall inte i för all din törst
man måste tänka först
Fall inte i för allt i världen
jag har inte tid att
vända mej och se, för allt jag säger
blir fel ändå

Tårarna
snart kommer tårarna

vemod

"Att leva i harmoni är svårt, men inte omöjligt. Harmoni är att låta sig fyllas med kärlek. När jag ser hur en del människor springer runt som jagade djur för att hitta ett könsorgan att ha sex med så känner jag vemod."

Det är bara jag...

...som är dum nog att borsta tänderna med sitt ex:s tandborste som hängt i badrummet hos mina päron i typ 3,5 år.

1. Den har använts flitigt för ca 3-3,5 år sen.
2. Jag var medveten om allt detta när jag började borsta.

Varför jag gjorde det? Jag hade äcklig trut.
Varför jag inte bara tog en ny eller någon annans? Jag vet inte, jag är dum i huvudet.

jaha...

sådärja... jaha... delete... erease... whatever. WHATSOEVAH!

Sjukt dålig karaktär!

Jag antar att jag var farligt nära branten och liksom föll över kanten (nåt ungefär som Lasse W skulle ha sagt)

eller skulle han ha sagt; här sitter jag och baddar såren med salt det går åt helvete med allt

Jag vet inte vilket som är värst.

ok?

Saker som är ok:
Framtiden

Saker som inte är ok:
Resten

Tacka fan för att vara bedövad.

Kevlar Soul

Kings of Leon
Hot as a fever, rattling bones
I could just taste it, taste it
If it's not forever, if it's just tonight
Oh, it's still the greatest, the greatest, the greatest


Beyonce
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again


Kings of Leon
I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces, fill the places I cant reach


Håkan Hellström
Så säg det och få det gjort
Det finns bara ett enda sätt att brinna upp


Kent
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind


Sauna vs. Grönland

Utkast

Det är sex dagar och tjugotre timmar sedan jag bloggade sist.

Det har hänt mycket och egentligen ingenting.(massor)

Jag har växlat mellan helt galet påhitt och ingenting. Till exempel så har jag tittat på friidrott i 7 timmar och tyckt att det varit ok. Sen har jag legat på olika utvalda soffor och haft smärtor i bröstet. Men jag har även skrattat mig dödligt lycklig. Jag pallar inte det turbulenta, jag pallar inte kaoset. Det slår mig nu. Det är så intensivt, det är så långt bort. Det ÄR och sen helt plötsligt är det inte längre.(ångesten)

Om ca 40 minuter kommer lönen. Den efterlängtade lönen. Det är inte så jävla skönt när lönen tar slut den 3:e. Jag har levt på besparingar och på vilja (läs: ovilja).

Jag gör dumma saker mot mig själv, jag gör dumma saker mot andra. Jag är världens snällaste. Jag är, jag är. (fucked up).

Ingen annan är bättre än mig. Alla är precis likadana. Alla är precis samma skit. Man vadar runt i sitt eget bajs och skrattar åt det. Det är fan helt underbart att vara människa.(ironin)

Förhoppningar, förluster och glädje. Jag är glad när du är ledsen, du är glad när jag är ledsen. Det fungerar inte, jag får inte ihop ett och ett. Jag orkar inte, men vi överlever alltid. Alltid. Vi finns, vi är, vi ger och vi tar. Vi älskar varandra. Väldigt mycket till och med. Vi har ramlat ner, men vi kommer upp. I slutändan går vi alla segrande åt varsitt håll. Jag vet precis hur det fungerar. Men låt mig inte vara så här fucking jävla menlöst avtrubbad. Jag är bedövad, men känner. Det är riktigt riktigt äckligt. (och sen?)

ciaonu går jag under jorden ett par dagar. ciao

---

FFS!

Sommar!

..eller kanske höst. Fast idag var det fan vinter! Vet inte vart jag vill komma med det hela. Eller jo, det börjar bli mörkt och det faller vitt från himlen. URS. Hösten är ok, men vintern är ju en enda lång pina. Så känns det just nu i alla fall. Men med tanke på hur fort tiden går hela tiden så är det väl snart sommar igen.

Måste berätta om mina framsteg. Jag besegrade just min höjdrädsla i en duell. Klättrade ju upp i masten på Flottsbrotoppen, lite svajigt till en början men sen var det bara ena handen som höll krampaktigt. Igår gjorde jag något ännu bättre, jag badade! Faktumet ATT jag badade är stort men sen också det att det var en sjö och svart vatten innehållandes okända djur och växter. Men jag gjorde det! Fruktansvärt nöjd. Jag simmade även ut på djupt vatten. Bra jobbat, säger jag till mig själv. Sen låg jag och fnissade i en säng sjukt länge, jag gillar sånt. Jag blir liksom helt glad inombords. Kl halv 2(eh ja, nattetid) tog dock rastlösheten vid. Stack ut med min sauna (bilen) och stannade till vid Tyresö slott. Undersökte området, skrämde upp mig själv lite och pallade äpplen. Nej, jag var inte där själv. Släpade med mig en halvt sovande och en pigg. Fint var det, även om man knappt såg något pga höstmörkret som råder.

Idag har jag varit uppe tidigt för stallbesök, jobbat hela dagen lång och sen tvättat(läs: ätit) hemma i Tullinge fram till nu. Kl är 01:09 och jag ska ställa alarmet på 06:50. Känns bra att jobba den här helgen också. Har ju inga pengar ändå.

Just nu säljer vi Findus färdigrätter/fiskgratänger 5 st för 89 kr på jobbet. Om jag köper tio st har jag 10 luncher kommande dagar för endast ca 160 kr (jag vet att 89+89 inte blir 160 även om jag är dålig på matte men det blir typ 160 med min personalrabatt). Det är en bra utväg för att hålla i slantarna. Och det är fan värt att få skörbjugg för att kunna lägga pengarna på annat än mat.

Avslutar med en sjukt smickrande bild på mig själv från idag när jag hade lunchrast.


jobb och häng

Har ju inte tid att blogga....
Men det mest spektakulära som hänt på senaste är väl hänget med V i söndags, sen hänget med S mån-tis-ons. I söndags satt jag och V nere vid mälarhöjdsbadet och drack öl och lyssnade på musik, sen drog vi in till stan och drack ett par öl på Roxy. Men dom stängde 12 så jag tog mitt förnuft till fånga i mitt onyktra tillstånd och åkte hem och sov. Vilket var bra eftersom jag då orkade med så mycket dagen efter!
Måndag, min lediga dag började med häng på Lida. Låg på en filt och lyssnade på musik. Men tyvärr så var det molnigt och blåsigt så man njöt väl inte i fulla drag direkt. Försöka duger! Sen åkte vi och gosade med min fina och snälla häst, samt gick en liten skogsrunda. S och C proppade den snela hesten med snela tender full med godis så man kan ju lugnt säga att hon har hittat sina nya favoriter.. hrm. Sen åt vi pizza i Älvsjö. Efter det minns jag inte alls vad vi gjorde men lite senare åkte vi till Flottsbro för att titta om den där hoppgrejen dom har där var uppblåst på kvällen -vilket den självklart inte var till vår stora besvikelse. Stod på bryggan och velade om nakendopp eller inte. Jag som är badkruka röstade på att gå upp på toppen av berget ist. Sagt och gjort. Jag höll på att dö av trötthet när jag väl var uppe. Mjölksyra deluxe. Sen klättrade vi upp i masten och tittade ut över stan, fint var det, trots skymningen. Efter det körde vi runt på kyrkogården i hopp om att se ett spöke -vilket vi självklart inte gjorde. Efter det åkte vi ut till Sundby Gård(min gamla ridskola jag tillbringade hela min barn och ungdom på) och klappade på ridskoleponnyerna som gick och betade i sin sommarhage. Vi matade dom även med gräs eftersom gräset alltid är grönare på andra sidan staketet. Jag pekade stolt och berättade vad alla hästar hette och deras historia. Nu var klockan 2 på natten och vi var slut på idéer så kvällen avslutades med att palla gula hallon i en kolonilott. Goda var dom! Tack ska du ha din stackare. Sen var det bara upp och jobba nästa dag. Tjoho.

Tis-ons har S varit här och druckit lite öl med mig, vi har diskuterat allt mellan himmel och jord och haft temakvällar med 60-talsmusik och Madonna. Mys.

Precis som förra helgen så jobbar jag denna. Fuck it, så jävla jobbigt. Endast en enda ledig dag på två veckor. Det suger! Men efter den här helgen så jobbar jag inga fler helger innan jag sticker utomlands igen.

B A L I den 18 sept <3

GömmarenKöpte lite Sushi till middag idag, det är ju trots allt fredag! Sen hämtade jag upp S och C och åkte till Gömmaren. Dom badade och jag nöjde mig med att kolla solnedgången från klipporna. Badkruka som man är...

Upp kl 6 i morgon bitti då... JORÅSATTEEH..

FAN vilket tjat!

Vilket tjat det är om bruden i apolivareklamen! Tacka fan för att man har bonn-TV och är befriad från reklam. Läste till och med om skiten i kvällspressen. Herreminje.

Annars då? Jo en tråkig vecka. Jobbar tis-sön den här veckan och det är verkligen inget drömscenario. Men på måndag är jag ledig i alla fall, lagom till det att värmen drar igen. Det är tydligen varmt och bra väder ute, vad vet jag, står i bunkern morgon till kväll.

I tisdags var jag hemma hos Sari på kungsholmen. Jag fick öl, vilket gjorde mig otroligt glad. Fattar dock inte hur jag orkade. Sov ju inte en blund natten till tisdagen. Hur som, vi gick sen vidare till Leffey eller vad det heter som ligger i Gamla Stan. Jag blev nostalgisk och drack paint. Sen åkte jag tuben hem med S. Tur att dom stängde 01.00 så jag var i hyffsat skick på jobbet! Jag ska börja med barhäng igen, det är förbaskat trevligt och lämpligt för en som har mundiarré som jag. Har varit alldeles för mycket klubb och dödsfylla på senaste, det här var liksom mer lagom.Det här är Anders, min vän och arbetskollega. Världens bästa Annnääärs är det till och med. Han är den där killen som får dagarna att gå lite fortare och får mig alltid att skratta.

Stockholm Pride 2009

Jag lyckades ordna lite ledigt under Prideveckan. Men jag fick ändå lov att jobba mån-ons. På måndagen dissade jag pride helt och hållet. På tisdagen lyckades jag bli övertalad att gå ut med Matte på Naglo efter en lugn ölkväll på kulturhuset. Jag tror tisdagen blev en sen kväll, det var rätt tungt att infinna sig på jobbet kl 9 dagen därpå, men jag var ju faktiskt där redan 08:50. Imponerande! På onsdagen efter jobbet blev det till att möta upp två askalas C och S. Vilket var roligt för jag blev kalas rätt snabbt jag med. Kom på redan på onsdagen att det var lika bra att köpa ett veckoband eftersom jag insåg att det var lite trevligare i Pride Park än att bara sitta i leran utanför hela veckan... Även om det också var rätt kul i lagom mängd! Sagt och gjort. Sen var det fest alla dagar utom söndagen. Då hade jag känningar av skrumplever och magen är fortfarande väldigt ledsen på mig. Har även ont i drickmuskeln i halsen om det nu finns någon sådan. Det hände så mycket och var så intensivt att jag inte kan skilja på dagarna. Men man kan väl säga att man kom hem runt 4 varje natt och vaknade vid ettsnåret varje dag och började dagen med rostmackor och öl. Sen var det MacDonalds middag och så har jag levt några dagarn nu. Min mage är inte glad på mig och påsarna under ögonen är ett faktum. Jag har även fått några schyssta alkoholutslag vid munnen och halva ansiktet. Finnar kallas det. Sådana som man får av alkohol och för lite sömn/vatten. Snyggt!

Höjdpunkten var såklart paraden. Det häftigaste jag någonsin varit med om. Men det var så hiskligt varmt! Jag lyckades trycka ner ca 7 öl på de två-tre timmar man tågade. Dumt att inte ha vatten med sig, ska tänka på det till nästa gång. Men man blev ju otroligt party och hoppade och dansade med till baslådorna som fick billarmen att starta på bilarna som stod parkerade längs med vägarna. Nästan 400 000 människor stod längs med gatorna och tittade på oss som är stolta över oss själva. DET är mäktigt! Var så fint att se åt sidorna och se tusentals leenden och regnbågsflaggor.

Hade ingen kamera alls men S lånade min systemkamera på paraden så jag ska plocka lite kort av henne vid ett senare tillfälle. Hittade dock några kort i mobilen!


Skapad under fylla såklart. Upp och ner och bakofram(?). "Dude"
står det. Ingen ville ha "sweet". Haha, lite pinsamt faktiskt.


I tåget, vi gick bland dom sista som inte var utspökade. 35 000
deltog i tåget. Eh, detta är en bråkdel! Sinnessjukt.


Mina två medkumpaner och underbara vänner, S och C. <3


Tänke sammanfatta min pride i en liten lista. Orkar liksom inte berätta allt i detalj eftersom jag bara kommer röra ihop dagarna.

1. Fest Fest Fest
2. Glädje
3. Människor
4. MacDonalds
5. Återställare
6. Tuborg
7. Taxiresor
8. Bränna hela lönen
9. Bakfyllor
10. Skrattattacker
11. Oväntade möten
12. Musik
13. Kändisar
14. Galenskap
15. Ren idioti
16. Efterföljande ångest
17. Världens coolaste Matte
18. Pepptalk på telefon från främmande människa
19. Riva upp benen i taggbuske i kolonilott
20. Oändligt ordbajseri -mitt paradnummer
21. Gå på klubb utan att känna någon
22. Få nya smeknamnet Grogghagga utan att ha druckit en enda droppe sprit
(prova vit morgonrock och vattenkammad page...)
23. Dela ut nya smeknamn som Spyan och Vageln
24. Inte lägga en enda pizza på hela veckan
25. Securitas? Hallå?

panik

jag kan inte somna. jag får panik. ska upp 07.30. det här funkar inte.

ok. nu är klockan halv sju. jag fick ingen sömn alls i natt. jag mår inte extra dåligt på något vis. hade en soft ledig dag med camilla innan det blev grillning med p och fred. tittade på fucking åmål och drack cola. drack sista koppen kaffe vid 3 på e.m. totalt två små koppar. åkte från tullinge vid halv 11 på kvällen. kom hem. försökte sova vid 1 första gången. förjäves gång på gång. nu är det strax dags att kliva upp. började läsa min bok vid strax efter 5 då jag gav upp. var kanske lite när att somna vid 4 men då blev det akut bastu i sängen. nu sitter jag upp. la boken åt sidan för en stund. jag känner ingen trötthet, jag har bara gäspat en enda gång och det var för någon timme sen. klockan är 06.40 prick. måtte jag få krascha efter jobbet idag, det här funkar inte. det har blivit värre. jag ska nog söka hjälp.

HAHA

Fred (P:s snubbe) drömde att han hängde med min häst i stan och att dom två drack öl!

Vet att bloggen legat nere ett tag. Jag ska styra upp det strax. Måste bara bli människa igen efter 5 dagars festande.

Kan ju dock bjuda på ett par bilder till dess. Saker man inte bör göra på fyllan:

Sen har jag ju gått och skaffat lite ny frilla sådär, så det blir två flugor i en smäll.
ps. NO WORRIES! Den ska tydligen ha försvunnit om ca 2 veckor.

RSS 2.0